INTENSKIN

Select your country:

Austria – Österreich

Belgium – Belgique – Français

Bulgaria – България

Chile

Croatia – Hrvatska

Cyprus – Κυπριακή Δημοκρατία

Czech Republic – Česká republika

Ecuador

Estonia – Eesti

France

Germany – Deutschland

Greece – Ελλάδα

Hungary – Magyarország

Italy – Italia

Latvia – Latvija

Lithuania – Lietuva

Luxembourg – Luxembourg – Français

Mexico – México

Netherlands – Pays-Bas – Français

Poland – Polska

Portugal

Romania – România

Slovakia – Slovensko

Slovenia – Slovenija

Spain – España

Switzerland – Schweiz – Deutsche Sprache

Switzerland – Suisse – Français

Młodniej bez operacji: kolagen i jego rola w walce z oznakami starzenia

Wiek to podstępna rzecz, z którą można i powinno się zaprzyjaźnić. Aby walka ze zmianami związanymi z wiekiem była skuteczna, trzeba dokładnie zrozumieć, jakie procesy zachodzą w skórze, gdy się starzejemy.

Najbardziej zewnętrzna warstwa skóry, czyli naskórek, z wiekiem ulega przerzedzeniu. Korneocyty (komórki, które budują warstwę ochronną niczym muszla) próbują chronić naskórek, ale z wiekiem procesy regeneracji są tak spowolnione, że nie wszystko wygląda tak, jak wieku 20 czy 25 lat. W efekcie skóra staje się bardziej szorstka, pojawiają się pierwsze zmarszczki i bruzdy. W komórkach zmniejsza się ilość melanocytów, co powoduje powstawanie plam barwnikowych.

Przyczyny zmian skórnych związanych z wiekiem:

  • Genetyka
  • Utrata kolagenu
  • Styl życia

Zmarszczki, pękające naczynka czy matowa cera mogą pojawić się wcześniej, jeśli:

  • Śpisz mniej niż 8 godzin
  • Rzadko bywasz na świeżym powietrzu
  • Jesz niezdrową żywność
  • Masz złe nawyki
  • Pijesz za mało wody
  • Często się opalasz
  • Jesteś narażony/a na stres
  • Mieszkasz w miejscu nieprzyjaznym dla środowiska

Istnieje szereg substancji aktywnych, które korzystnie wpływają na starzejącą się skórę, ale kolagen i kwas hialuronowy pozostają niekwestionowanymi liderami w walce o młodość i piękno skóry. Te dwa składniki odgrywają kluczową rolę w odnowie komórkowej, dlatego porozmawiamy o nich bardziej szczegółowo.

Kolagen jest substancją wytwarzaną przez naszą skórę, jednak wraz z wiekiem proces ten ulega spowolnieniu. Kolagen pozwala skórze szybciej zregenerować się po uszkodzeniach i przywraca owal, napinając kontur twarzy.

Kwas hialuronowy jest jednym z najsilniejszych aktywatorów młodości. Wiąże ze sobą cząsteczki wody, nawilżając starzejącą się skórę od wewnątrz. Przy prawidłowym stosowaniu kwasu hialuronowego przywracana jest produkcja własnego kolagenu i elastyny, skóra jest napięta, zmarszczki wygładzone.

Regularne stosowanie kosmetyków z kolagenem i kwasem hialuronowym poprawia wygląd cery, nawilża i uelastycznia skórę, łagodzi zmarszczki, łuszczenie i plamy starcze. Jednak w większości kosmetyków cząsteczki substancji aktywnych są zbyt duże, przez co nie mogą wniknąć w głębokie warstwy naskórka, aby odbudować skórę na poziomie komórkowym. 

Dzisiaj porozmawiamy o najnowszym produkcie kosmetycznym, który pomaga zatrzymać starzenie się i cofnąć czas. Rezultatem długich badań naukowych nad właściwościami kolagenu i kwasu hialuronowego było opracowanie kremu przeciwzmarszczkowego Intenskin. Początkowo nowy produkt przeznaczony był wyłącznie do użytku profesjonalnego – krem ​​o wysokim stężeniu składników aktywnych szybko zyskał miano najskuteczniejszej pielęgnacji skóry z oznakami starzenia, kosmetolodzy i dermatolodzy na całym świecie stosowali krem ​​Intenskin i polecali go swoim pacjentom.

Jednak po dokładniejszym zbadaniu właściwości i zalet preparatu stało się jasne, że spełnia on najwyższe standardy bezpieczeństwa, co oznacza, że ​​można go bezpiecznie włączyć do pielęgnacji domowej, aby osiągnąć trwały efekt odmłodzonej skóry. Tym samym Intenskin stał się dostępny dla wszystkich kobiet, które chcą zadbać o swój wygląd i cieszyć się swoim odbiciem w lustrze.

Jeszcze kilka lat temu jedynym skutecznym sposobem na pozbycie się zmarszczek, szarej cery i worków pod oczami była chirurgia plastyczna, która ma wiele przeciwwskazań i wymaga długiego okresu rekonwalescencji. Ponadto nie należy zapominać o możliwych powikłaniach – reakcjach alergicznych na znieczulenie, infekcjach, stanach zapalnych, krwawieniach, a nawet nieprawidłowego gojenia się ran.

Efekt stosowania kremu Intenskin jest porównywalny z najdroższymi i najskuteczniejszymi zabiegami kosmetycznymi, a przy regularnym stosowaniu całkowicie je przewyższa. Działając na poziomie komórkowym, Intenskin stymuluje produkcję kolagenu, a zawarty w kremie kwas hialuronowy głęboko odżywia i nawilża skórę, nadając jej blasku.

Oprócz stabilnych form kolagenu i kwasu hialuronowego krem ​​Intenskin zawiera jeszcze jeden wyjątkowy składnik aktywny – ekstrakt z korzenia lukrecji. Pozyskiwany z korzeni lukrecji kwas glicerynowy poprawia miejscową odporność skóry, zapobiega fotostarzeniu i przenikaniu wolnych rodników.

Intenskin rozwiązuje jednocześnie kilka problemów, z którymi boryka się każda kobieta w wieku powyżej 25 lat:

  • Pomaga skórze uzupełnić i utrzymać optymalny poziom nawilżenia na poziomie komórkowym
  • Stymuluje syntezę kolagenu i kwasu hialuronowego
  • Wspiera i wzmacnia system obrony komórkowej
  • Zapewnia równomierny koloryt, sprawia, że ​​skóra staje się gładka i promienna

Dermatolodzy potwierdzają, że stosowanie kremu Intenskin w ramach podstawowej codziennej pielęgnacji pomaga zapobiegać zmianom związanym z wiekiem oraz przywraca skórze młodość, blask i elastyczność.

Omladnite sa bez chirurgického zákroku: kolagén a jeho význam v boji proti príznakom starnutia

Vek je ošemetná vec, s ktorou sa môžete a mali by ste skamarátiť. Na to, aby bol boj proti zmenám súvisiacim s vekom účinný, je potrebné presne pochopiť, aké procesy prebiehajú s pokožkou, keď dospievame.

Najvrchnejšia vrstva pokožky, epidermis, sa vekom stenčuje. Korneocyty (bunky, ktoré budujú ochranné šupiny na epiderme ako škrupinu) sa pokúšajú epidermu chrániť, ale procesy sú natoľko spomalené, že všetko už neprebieha tak, ako to bolo vo veku 20 a 25 rokov. Výsledkom je, že pokožka je drsnejšia, objavujú sa prvé vrásky a záhyby. V bunkách je menej melanocytov, a preto sa tvoria starecké škvrny.

Príčiny zmien súvisiacich s vekom:

  • Genetika
  • Strata kolagénu
  • Životný štýl

Niekedy sa vrásky, cievna sieť, matná pleť môžu objaviť skôr:

  • Ak spíte menej ako 8 hodín
  • Ak chodíte von len zriedkavo
  • Ak sa zle stravujete
  • Ak máte zlé návyky
  • Ak pijete málo čistej vody
  • Ak ste často na slnku
  • Ak ste vystresovaní
  • Ak žijete na mieste, ktoré nie je šetrné k životnému prostrediu

Na starnúcu pleť priaznivo pôsobí viacero účinných látok, ale kolagén a kyselina hyalurónová zostávajú nespornými lídrami v boji za mladosť a krásu. Práve tieto dve zložky zohrávajú kľúčovú rolu pri bunkovej obnove pokožky, poďme si o nich povedať podrobnejšie.

Kolagén je látka, ktorá sa produkuje v našej pokožke, ale tento proces sa s vekom spomaľuje. Vďaka kolagénu sa pokožka rýchlejšie zotavuje z poškodenia a obnovuje ovál, čím spevňuje kontúry tváre.

Jedným z najsilnejších aktivátorov mladosti je kyselina hyalurónová. Viaže na seba molekuly vody a zvlhčuje starnúcu pokožku zvnútra. Správnou aplikáciou kyseliny hyalurónovej sa obnovuje produkcia vlastného kolagénu a elastínu, pleť sa vypína, vrásky sa vyhladzujú.

Pravidelným používaním kozmetiky s kolagénom a hyalurónom sa zlepšuje vzhľad pleti, hydratuje sa a pleť je pružná a elastická, zmierňujú sa vrásky, olupovanie a starecké škvrny. Avšak vo väčšine kozmetických prípravkov sú molekuly účinných látok príliš veľké, čo im neumožňuje preniknúť do hlbokých vrstiev epidermy a obnoviť pokožku na bunkovej úrovni.

V dnešnom článku budeme hovoriť o najnovšom kozmetickom výrobku, ktorý pomáha zastaviť starnutie a vrátiť čas späť. Výstupom dlhodobého vedeckého skúmania vlastností kolagénu a hyalurónu bol vývoj krému proti starnutiu Intenskin. Nový výrobok bol spočiatku určený len na profesionálne použitie – krém s vysokou koncentráciou účinných látok si rýchlo získal povesť najúčinnejšej starostlivosti o pleť s príznakmi starnutia, kozmetológovia a dermatológovia po celom svete krém Intenskin s radosťou používali a odporúčali ho svojim pacientom.

Po dôkladnejšom preskúmaní vlastností a predností krému sa však ukázalo, že spĺňa najvyššie bezpečnostné štandardy, čo znamená, že môže byť bezpečne zaradený do domácej starostlivosti na dosiahnutie udržateľného dlhodobého výsledku. Krém Intenskin sa tak stal dostupným pre všetky ženy, ktoré sa chcú o seba starať a tešiť sa zo svojho odrazu v zrkadle.

Pred pár rokmi bola jediným spôsobom, ako sa zbaviť vrások, vrások, mdlej pleti a vačkov pod očami, plastická operácia. Chirurgický zákrok má samozrejme mnoho kontraindikácií a vyžaduje si dlhé obdobie rekonvalescencie. Nezabúdajte navyše na možné komplikácie – alergické reakcie na anestéziu, infekcie, zápaly, krvácanie a dokonca aj možnosť nesprávneho hojenia rán.

Efekt používania krému Intenskin je porovnateľný s najdrahšími a najúčinnejšími kozmetickými zákrokmi a pri pravidelnom používaní ich úplne prekonáva. Krém Intenskin pôsobí na bunkovej úrovni, podporuje tvorbu telu vlastného kolagénu a kyselina hyalurónová, ktorá je súčasťou krému, hĺbkovo vyživuje a hydratuje pokožku a dodáva jej žiarivosť.

Krém Intenskin obsahuje okrem stabilných foriem kolagénu a kyseliny hyalurónovej aj ďalšiu exkluzívnu účinnú látku – extrakt z koreňa sladkého drievka. Kyselina glyceritová izolovaná z koreňov sladkého drievka zlepšuje lokálnu imunitu pokožky, zabraňuje fotostarnutiu a prenikaniu voľných radikálov.

Krém Intenskin teda rieši hneď niekoľko problémov, s ktorými sa stretáva každá žena vo veku nad 25 rokov:

  • Pomáha pleti dopĺňať a udržiavať optimálnu úroveň bunkovej hydratácie.
  • Podporuje syntézu vlastného kolagénu a kyseliny hyalurónovej.
  • Podporuje a posilňuje obranný systém buniek.
  • Zaisťuje rovnomerné sfarbenie pleti, robí pleť hladkou a žiarivou.

Dermatológovia potvrdzujú, že každodenné používanie krému Intenskin ako základnej starostlivosti pomáha predchádzať zmenám súvisiacim s vekom a obnovuje mladosť, žiarivosť a pružnosť pokožky.

Fiatalodás műtét nélkül: a kollagén és annak szerepe az öregedés leküzdésében

Az életkor alattomos dolog, amelynek előhaladtával barátokat kell szerezni. Annak érdekében, hogy az életkorral kapcsolatos változások elleni küzdelem hatékony legyen, pontosan meg kell értenünk, hogy milyen folyamatok mennek végbe a bőrben.

A bőr felső rétege az epidermisz, amely az életkor előrehaladtával vékonyodik. A szaruhártyák (azok a sejtek, amelyek, mint egy héj, védőmérlegeket képeznek az epidermiszen) megpróbálják megvédeni az epidermiszt, de a folyamatok már nem olyan tempóban és ütemben mennek végbe, mint 20-25 éves kor alatt. Ennek eredményeként a bőr durvábbá válik, megjelennek az első ráncok és gyűrődések. A melanocita mennyisége a sejtekben csökken, így öregedési foltok alakulnak ki.

Az életkorral kapcsolatos változások okai:

  • Genetika
  • Kollagénvesztés
  • Életmód

A ráncok, az érrendszeri háló és a tompa arcszín  korábban is jelentkezhet, ha:

  • 8 óránál kevesebbet alszik
  • Ritkán van friss levegőn
  • Egészségtelenül táplálkozik
  • Káros szokásai vannak
  • Kevés tiszta vizet iszik
  • Gyakran van a napon
  • Sok stressznek van kitéve
  • Az ökológia szempontjából kedvezőtlen helyen él

Számos olyan hatóanyag létezik, amely jótékony hatással van az öregedő bőrre, de a kollagén és a hialuronsav hatása továbbra is vitathatatlan az ifjúságért és a szépségért folytatott küzdelemben. Ez a két összetevő kulcsszerepet játszik a bőr sejtszintne való megújulásában.

A kollagén egy olyan anyag, amelyet bőrünk termel, de az életkor előrehaladtával csökken a termelődése. A kollagén lehetővé teszi a bőr gyorsabb helyreállítását, és helyreállítja az ovális arckontúrt is.

A hialuronsav az egyik legerősebb fiatalító aktivátor. Összeköti a vízmolekulákat, belülről hidratálja az öregedő bőrt. A hialuronsav megfelelő használatával helyreáll a természetes kollagén és elasztin termelődése, a bőr feszes lesz, a ráncok kisimulnak.

A kollagénnel és hialuronnal ellátott kozmetikumok rendszeres használata javítja az arcszínt, hidratálja a bőrt, rugalmassá teszi azt, halványítja a ráncokat és az öregségi foltokat, és megszünteti a hámlást. A legtöbb kozmetikában azonban a hatóanyagok molekulái túl nagyok, ami megakadályozza számukra, hogy behatoljanak az epidermisz mély rétegeibe és helyreállítsák a bőrt sejtszinten. 

Ma a legújabb kozmetikai termékről beszélünk, amely segít megállítani az öregedést és visszafordítani az idő kerekét. A kollagén és a hialuron tulajdonságait komoly tudományos kutatások vizsgálták, ezek eredményeként jöhetett létre az Intenskin öregedésgátló krém. Kezdetben az új terméket professzionális használatra szánták, a nagy koncentrációjú krém gyorsan az öregedés jeleit mutató bőr leghatékonyabb ápolószerévé vált, a kozmetikusok és a bőrgyógyászok világszerte örömmel használják az Intenskin krémet, és ajánlják betegeiknek.

A készítmény tulajdonságainak és hatásainak részletesebb tanulmányozása után azonban világossá vált, hogy megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak, ami azt jelenti, hogy biztonságosan beilleszthető az otthoni bőrápolásba, hogy hosszú távú eredményeket érjenek el vele. Így az Intenskin elérhetővé vált minden olyan nő számára, aki gondoskodni akar magáról, és élvezni akarja a tükörben való látványt.

Néhány évvel ezelőttig a plasztikai sebészet volt az egyetlen módszer, hogy megszabaduljon a ráncoktól és gyűrődésektől, vagy unalmas arcszínétől és a táskáktól a a szeme alatt. Nyilvánvaló, hogy a műtétnek sok ellenjavallata van, és hosszú felépülési időt igényel. Emellett ne felejtsük el a lehetséges szövődményeket: allergiás reakciók az érzéstelenítésre, fertőzések, gyulladás, vérzés és még a nem megfelelő sebgyógyulás lehetősége is.

Az Intenskin krém használatának hatékonysága nem marad le a legdrágább és leghatékonyabb kozmetikai eljárások mellett, és rendszeres használata esetén felül is múlja azokat. Sejtszinten dolgozva az Intenskin serkenti a természetes kollagén termelését, és a krémben található hialuronsav mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, ragyogóvá téve azt.

A kollagén és a hialuronsav stabil formái mellett az Intenskin krém egy másik exkluzív hatóanyagot is tartalmaz, mégpedig az édesgyökér-kivonat. Az édesgyökér gyökereiből felszabaduló glicerinsav növeli a bőr helyi immunitását, megakadályozza a fotoöregedést és a szabad gyökök felszabadulását.

Tehát az Intenskin számos olyan problémát old meg, amelyekkel minden 25 év feletti nő szembesül élete folyamán:

  • Segíti a bőrt, hogy a sejtekben fenntartsa az optimális nedvességszint.
  • Stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézisét.
  • Támogatja és erősíti a bőrsejtek önvédelmi rendszerét.
  • Egyenletes arcszínt biztosít, kisimítja a bőrt és ragyogóvá teszi.

A bőrgyógyászok megerősítették, hogy az Intenskin alapvető napi bőrápolókrémként történő használata segít megelőzni az életkorral kapcsolatos változásokat és helyreállítani a bőr fiatalságát, ragyogását és rugalmasságát.

Rejuvenescer sem cirurgia: colagénio e o seu papel na luta contra os sinais de envelhecimento

A idade é uma coisa delicada. Para que a luta contra as alterações relacionadas à idade seja mais eficaz, é preciso entender exactamente quais processos ocorrem com a pele à medida que envelhecemos.

A camada superior da pele, a epiderme, fica mais fina com a idade. Os corneócitos (as células envolvidas na construção de escamas protetoras na epiderme) tentam proteger a pele, mas estes processos desaceleram depois dos 20 ou 25 anos de idade. Como resultado, a pele fica mais seca, aparecem as primeiras rugas. Há menos melanócitos nas células, o leva ao surgimento de manchas da idade.

As causas de alterações relacionadas à idade:

• Genética

• Perda de colagénio

• Estilo de vida

Às vezes rugas, vasos visíveis e tez opaca podem aparecer mais cedo se você:

• Dorme menos de 8 horas por dia

• Raramente sai de casa

• Tem má alimentação

• Tem maus hábitos

• Bebe pouca água

• Está frequentemente exposta ao sol

• Tem uma vida stressante

• Mora num local com má ecologia

Existem várias substâncias activas que conseguem retardar o envelhecimento da pele, mas o colagénio e o ácido hialurónico continuam a ser os líderes indiscutíveis na luta pela juventude e beleza. Estas duas componentes desempenham um papel fundamental na renovação celular da pele, portanto falaremos um pouco mais delas.

O colagénio é uma substância produzida pela nossa pele, mas a sua produção diminui com a idade. O colágeno faz com que a pele se recupere mais rapidamente e levanta o oval facial, recuperando o contorno do rosto.

O ácido hialurónico é um dos activadores de juventude mais poderosos. Este une as moléculas de água, hidratando a pele por dentro. Com o uso correcto do ácido hialurónico, a produção do próprio colagénio e elastina recupera-se, a pele fica mais firme, as rugas ficam mais suavizadas.

O uso regular de cosméticos com colagénio e ácido hialurónico ajuda a melhorar a tez, hidratar a pele e torná-la flexível e elástica, tratar rugas, descamação e manchas. Porém, na maioria dos produtos cosméticos, as moléculas das substâncias activas são muito grandes, o que não lhes permite penetrar nas camadas profundas da epiderme e recuperar a pele no nível celular.

Hoje falaremos do mais recente produto de beleza que ajuda a parar o envelhecimento e a fazer o tempo voltar. O resultado de uma longa pesquisa científica das propriedades do colagénio e do ácido hialurónico foi o desenvolvimento do creme antienvelhecimento Intenskin. Inicialmente, o novo produto era destinado apenas para uso profissional. O creme com alta concentração de substâncias activas rapidamente demonstrou ser o cuidado facial mais eficaz para a pele com sinais de envelhecimento. Esteticistas e dermatologistas de todo o mundo usam o creme Intenskin com um grande prazer e recomendaram-no para os seus clientes.

No entanto, após um estudo mais detalhado das propriedades e ingredientes do creme, ficou claro que este atende aos mais altos padrões de segurança, o que significa que pode ser incluído nos cuidados domiciliares para obter um resultado sustentável a longo prazo. Assim, Intenskin ficou disponível para todas as mulheres que querem cuidar do seu rosto e admirar o seu reflexo no espelho.

Alguns anos atrás, a única maneira de se livrar de rugas, pequenas linhas, pele opaca e olheiras era a cirurgia plástica. Obviamente, a cirurgia tem muitas contraindicações e requer um longo período de recuperação. Além disso, não há de se esquecer de possíveis complicações, como reacções alérgicas à anestesia, infeções, inflamações, sangramentos e até mesmo cicatrização problemática.

O efeito do uso do creme Intenskin é comparável aos procedimentos cosméticos mais caros e eficazes e, com o uso regular, supera a sua eficaz. Agindo no nível celular, Intenskin estimula a produção do seu próprio colagénio e o ácido hialurónico, que faz parte do creme, nutre e hidrata profundamente a pele, deixando-a mais brilhante.

Além das formas estáveis ​​de colagénio e do ácido hialurónico, o creme Intenskin contém outro ingrediente activo, extracto da raiz de alcaçuz. O ácido glicerirretínico, isolado das raízes de alcaçuz, melhora a imunidade da pele, previne o fotoenvelhecimento e a penetração de radicais livres.

Assim, Intenskin resolve vários problemas de uma só vez que todas as mulheres maiores de 25 anos enfrentam:

• Ajuda a pele a manter as células hidratadas

• Estimula a síntese do próprio colagénio e ácido hialurónico

• Apoia e fortalece o sistema de defesa celular

• Proporciona uma tez uniforme, torna a pele suave e radiante

Os dermatologistas confirmam que o uso do creme Intenskin como um cuidado diário básico ajuda a prevenir as alterações relacionadas à idade e a recuperar a juventude, o brilho e a elasticidade da pele.

Pomladite se bez operacije: kolagen i njegova uloga u borbi protiv znakova starenja

Starost je lukava stvar s kojom se može i treba sprijateljiti. Da bismo se efikasno borili protiv starenja, potrebno je razumjeti što se događa s kožom dok starimo.

Gornji sloj kože, epidermis, s godinama postaje tanji. Korneociti (stanice koje grade zaštitne ljuske na epidermisu poput ljuske) pokušavaju zaštititi epidermis, ali procesi se toliko usporavaju da se stvari ne odvijaju kao u 20-im i 25-im godinama. Kao rezultat, koža postaje grublja, pojavljuju se prve bore i lomovi. U stanicama ima manje melanocita, što uzrokuje stvaranje pigmenata.

Uzroci promjena povezanih s dobi:

  • Genetika
  • Gubitak kolagena
  • Način života

Ponekad se bore, vaskularna mreža, tamni ten mogu pojaviti i ranije ako:

  • Spavate manje od 8 sati
  • Rijetko izlazite na svjež zrak
  • Nepravilno se hranite
  • Imate loše navike
  • Pijete malo čiste vode
  • Često ste na suncu
  • Podložni ste stresu
  • Živite u ekološki nepovoljnom mjestu

Niz je aktivnih tvari koje blagotvorno djeluju na starenje kože, no kolagen i hijaluronska kiselina ostaju neprikosnoveni predvodnici u borbi za mladost i ljepotu. Ove dvije komponente igraju ključnu ulogu u staničnoj obnovi kože, razgovarajmo o njima detaljnije.

Kolagen je tvar koju proizvodi naša koža, no s godinama se taj proces usporava. Kolagen omogućuje koži da se brže oporavi od oštećenja i vraća oval, zatežući konture lica.

Hijaluronska kiselina jedan je od najsnažnijih aktivatora mladosti. Veže molekule vode zajedno, hidrirajući kožu koja stari iznutra. Pravilnom primjenom hijaluronske kiseline obnavlja se proizvodnja vlastitog kolagena i elastina, koža se zateže, bore se izglađuju.

Redovita uporaba kozmetike s kolagenom i hijaluronom pomaže u poboljšanju tena, vlaži kožu i čini je podatnom i elastičnom, ublažava bore, ljuštenje i staračke pjege. Međutim, u većini kozmetičkih proizvoda molekule aktivnih tvari su prevelike, što im ne dopušta prodiranje u duboke slojeve epiderme i obnavljanje kože na staničnoj razini.

Danas ćemo govoriti o najnovijem kozmetičkom proizvodu koji pomaže zaustaviti starenje i vratiti vrijeme unatrag. Rezultat dugog znanstvenog istraživanja svojstava kolagena i hijalurona bio je razvoj kreme protiv starenja Intenskin. U početku je novi proizvod bio namijenjen samo profesionalnoj uporabi – krema s visokom koncentracijom aktivnih tvari brzo se pokazala kao najučinkovitija njega za kožu sa znakovima starenja, kozmetolozi i dermatolozi diljem svijeta sa zadovoljstvom su koristili Intenskin kremu i preporučivali je svojim pacijentima.

Međutim, nakon detaljnijeg proučavanja svojstava i djelovanja preparata, postalo je jasno da on zadovoljava najviše sigurnosne standarde, što znači da se može sigurno uključiti u kućnu njegu za postizanje održivog dugoročnog rezultata. Tako je Intenskin postao dostupan svim ženama koje žele njegovati sebe i uživati ​​u svom odrazu u ogledalu.

Prije nekoliko godina, jedini djelotvorni način da se riješite bora, nabora, dosadnog tena i vrećica ispod očiju bila je plastična operacija. Očito, operacija ima mnogo kontraindikacija i zahtijeva dugo razdoblje oporavka. Osim toga, ne zaboravite na moguće komplikacije – alergijske reakcije na anesteziju, infekcije, upale, krvarenja, pa čak i mogućnost nepravilnog zacjeljivanja rana.

Učinak korištenja Intenskin kreme usporediv je s najskupljim i najučinkovitijim kozmetičkim zahvatima, a redovitom uporabom ih u potpunosti nadmašuje. Djelujući na staničnoj razini, Intenskin potiče proizvodnju vlastitog kolagena, a hijaluronska kiselina, koja je dio kreme, dubinski hrani i vlaži kožu, dajući joj blistavost.

Osim stabilnih oblika kolagena i hijaluronske kiseline, Intenskin krema sadrži još jedan ekskluzivni aktivni sastojak – ekstrakt korijena sladića. Gliceritinska kiselina, izolirana iz korijena sladića, poboljšava lokalni imunitet kože, sprječava fotostarenje i prodiranje slobodnih radikala.

Dakle, Intenskin rješava nekoliko problema odjednom s kojima se susreće svaka žena starija od 25 godina:

  • Pomaže koži da se obnovi i održi optimalnu razinu hidratacije u stanicama
  • Potiče sintezu vlastitog kolagena i hijaluronske kiseline
  • Podržava i jača obrambeni sustav stanica
  • Omogućuje ujednačen ten, čini kožu glatkom i blistavom

Dermatolozi potvrđuju da korištenje Intenskin kreme kao osnovne svakodnevne njege pomaže u sprječavanju promjena povezanih sa starenjem, te vraća koži mladolikost, sjaj i elastičnost.

Zmírnění příznaků stárnutí bez chirurgických zákroků: kolagen a jeho role v boji proti stárnutí

Věk je ošemetná věc, se kterou se můžete a měli byste přátelit. Aby byl boj proti změnám souvisejícím s věkem účinný, musíte přesně porozumět tomu, jaké procesy se vyskytují s pokožkou, když vyrůstáme.

Vrchní vrstva kůže, epidermis, se s věkem ztenčuje. Korneocyty (buňky, které si na epidermis budují ochranné šupiny jako skořápku) se snaží epidermis chránit, ale procesy jsou tak zpomalené, že vše nejde tak, jako ve 20 a 25 letech. Pokožka díky tomu zhrubne, objevují se první vrásky a záhyby. V buňkách je méně melanocytů, proto se tvoří stařecké skvrny.

Příčiny změn souvisejících s věkem:

• Genetika

• Ztráta kolagenu

• Životní styl

Někdy se vrásky, cévní síť, matná pleť mohou objevit dříve, pokud:

• Spěte méně než 8 hodin

• Zřídka choďte ven

• Jezte špatně

• Mít špatné návyky

• Pijte málo čisté vody

• Jste často na slunci

• Vystaveno stresu

• Žijete na místě, které není šetrné k životnímu prostředí

Existuje řada aktivních látek, které příznivě působí na stárnoucí pleť, ale kolagen a kyselina hyaluronová zůstávají nezpochybnitelnými lídry v boji za mládí a krásu. Tyto dvě složky hrají klíčovou roli v buněčné obnově pokožky, pojďme si o nich povědět podrobněji.

Kolagen je látka, kterou produkuje naše pokožka, ale tento proces se s věkem zpomaluje. Kolagen umožňuje pokožce rychleji se zotavit z poškození a obnovuje ovál, zpevňuje obrys obličeje.

Kyselina hyaluronová je jedním z nejsilnějších aktivátorů mládí. Váže molekuly vody dohromady a hydratuje stárnoucí pokožku zevnitř. Při správném používání kyseliny hyaluronové se obnovuje tvorba vlastního kolagenu a elastinu, pleť se napíná, vrásky se vyhlazují.

Pravidelné používání kosmetiky s kolagenem a hyaluronem napomáhá ke zlepšení pleti, hydratuje pokožku a činí ji pružnou a elastickou, zmírňuje vrásky, loupání a stařecké skvrny. Ve většině kosmetických přípravků jsou však molekuly účinných látek příliš velké, což jim neumožňuje proniknout do hlubokých vrstev epidermis a obnovit pokožku na buněčné úrovni.

Dnes budeme mluvit o nejnovějším kosmetickém produktu, který pomáhá zastavit stárnutí a vrátit čas. Výsledkem dlouhého vědeckého studia vlastností kolagenu a hyaluronu byl vývoj anti-aging krému Intenskin. Zpočátku byla novinka určena pouze pro profesionální použití – krém s vysokou koncentrací aktivních látek se rychle etabloval jako nejúčinnější péče o pleť se známkami stárnutí, kosmetologové a dermatologové po celém světě krém Intenskin s radostí používali a doporučovali jejich pacientů.

Po podrobnějším studiu vlastností a aktiv léku se však ukázalo, že splňuje nejvyšší bezpečnostní standardy, což znamená, že jej lze bezpečně zařadit do domácí péče pro dosažení udržitelného dlouhodobého výsledku. Intenskin se tak stal dostupným pro všechny ženy, které o sebe chtějí pečovat a užívat si svůj odraz v zrcadle.

Před několika lety byla jediným funkčním způsobem, jak se zbavit vrásek, záhybů, mdlé pleti a váčků pod očima, plastická chirurgie. Je zřejmé, že operace má mnoho kontraindikací a vyžaduje dlouhou dobu zotavení. Kromě toho nezapomínejte na možné komplikace – alergické reakce na anestezii, infekce, záněty, krvácení, a dokonce i možnost nesprávného hojení ran.

Efekt používání krému Intenskin je srovnatelný s nejdražšími a nejúčinnějšími kosmetickými procedurami a při pravidelném používání je zcela předčí. Působí na buněčné úrovni, Intenskin stimuluje produkci vlastního kolagenu a kyselina hyaluronová, která je součástí krému, hloubkově vyživuje a zvlhčuje pokožku a dodává jí jas.

Krém Intenskin obsahuje kromě stabilních forem kolagenu a kyseliny hyaluronové další exkluzivní účinnou látku – extrakt z kořene lékořice. Kyselina glyceritová, izolovaná z kořenů lékořice, zlepšuje lokální imunitu pokožky, zabraňuje fotostárnutí a pronikání volných radikálů.

Intenskin tedy řeší několik problémů najednou, se kterými se potýká každá žena starší 25 let:

• Pomáhá pokožce doplňovat a udržovat optimální úroveň hydratace v buňkách

• Stimuluje syntézu vlastního kolagenu a kyseliny hyaluronové

• Podporuje a posiluje obranný systém buněk

• Poskytuje rovnoměrnou pleť, činí pleť hladkou a zářivou

Dermatologové potvrzují, že používání krému Intenskin jako základní každodenní péče pomáhá předcházet změnám souvisejícím s věkem a navrací pleti mladistvost, zářivost a pružnost.

Saada nooremaks ilma operatsioonideta: kollageen ja selle roll võitluses vananemisilmingute vastu

Vanus on kaval värk, millega saate ja peaksite sõbrustama. Selleks, et võitlus vanusega seotud muutustega oleks tõhus, tuleb täpselt aru saada, millised protsessid nahaga meie täiskasvanuks saades toimuvad.

Naha ülemine kiht on epidermis, mis õheneb vanusega. Korneotsüüdid (rakud, mis ehitavad epidermisele kaitsekihi nagu kest) püüavad epidermist kaitsta, kuid protsessid on nii aeglustunud, et kõik ei lähe enam nii nagu 20-25 aasta vanuses. Selle tulemusena muutub nahk karedamaks, tekivad esimesed kortsud. Rakkudes on vähem melanotsüüte, mistõttu tekivad vanuselaigud.

Vanusega seotud muutuste põhjused:

  • Geneetika
  • Kollageeni kadu
  • Eluviis

Mõnikord võivad kortsud, veresoonte võrgustik, tuhm jume ilmneda varem, kui:

  • Magate vähem kui 8 tundi
  • Olete harva õues 
  • Sööte valesti
  • Teil on halvad harjumused
  • Joote vähe puhast vett
  • Olete sageli päikese käes
  • Olete stressi mõju all
  • Elate saastatud õhuga kohas

On mitmeid aktiivseid aineid, mis osutavad kasulikku mõju vananevale nahale, kuid kollageen ja hüaluroonhape jäävad noorte ja ilu eest võitlemise vaieldamatuks liidriks. Need kaks komponenti mängivad võtmerolli naha rakulises uuenemises, räägime neist lähemalt.

Kollageen on aine, mida toodab meie nahk, kuid see protsess vanusega aeglustub. Kollageen võimaldab nahal kahjustustest kiiremini taastuda ja taastab ovaali, pinguldab näoovaali.

Hüaluroonhape on üks võimsamaid noorte aktivaatoreid. See seob vee molekulid kokku, niisutades vananevat nahka seestpoolt. Hüaluroonhappe õigel kasutamisel taastub oma kollageeni ja elastiini tootmine, nahk pinguldub, kortsud siluvad.

Kollageeni ja hüalurooniga kosmeetika regulaarne kasutamine aitab parandada jumet, niisutada nahka ning muuta seda elastseks ja vetruvaks, vabaneb kortsudest, koorumisest ja vanuselaikudest. Enamikus kosmeetikatoodetes on aga toimeainete molekulid liiga suured, mis ei lase neil tungida epidermise sügavamatesse kihtidesse ja taastada nahka rakutasandil.

Täna räägime uusimast ilutootest, mis aitab peatada vananemist ja keerata kella tagasi. Kollageeni ja hüalurooni omaduste pika teadusliku uuringu tulemuseks on Intenskini vananemisvastase kreemi loomine. Esialgu oli uus toode mõeldud ainult professionaalseks kasutamiseks – suure toimeainete sisaldusega kreem tõestas end kiiresti kui tõhusaim vananemisilmingutega nahahooldusvahend, kosmetoloogid ja dermatoloogid üle kogu maailma kasutasid Intenskini kreemi hea meelega ja soovitasid seda ka nende patsientidele.

Pärast toode omaduste ja aktiivsete ainete üksikasjalikumat uurimist sai aga selgeks, et see vastab kõrgeimatele ohutusstandarditele, mis tähendab, et seda saab ohutult kasutada kodustes tingimustes jätkusuutliku pikaajalise tulemuse saavutamiseks. Nii sai Intenskin kättesaadavaks kõigile naistele, kes soovivad enda eest hoolitseda ja oma peegeldust peeglis nautida.

Vaid paar aastat tagasi oli ainuke toimiv viis kortsude, tuhmi jume ja silmaalustest kottidest vabanemiseks plastiline kirurgia. Ilmselgelt on operatsioonil palju vastunäidustusi ja see nõuab pikka taastumisperioodi. Lisaks ei tohiks unustada võimalikke tüsistusi – allergilised reaktsioonid anesteesiale, infektsioonid, põletik, verejooks ja isegi haavade ebaõige paranemine.

Intenskini kreemi kasutamise mõju on võrreldav kõige kallimate ja tõhusamate kosmeetiliste protseduuridega, regulaarsel kasutamisel ületab see neid täielikult. Rakutasandil töötades stimuleerib Intenskin oma kollageeni tootmist ning kreemi koostises olev hüaluroonhape toidab ja niisutab nahka sügavalt, andes sellele sära.

Lisaks kollageenile ja hüaluroonhappele sisaldab Intenskini kreem veel üht eksklusiivset toimeainet – lagritsajuure ekstrakti. Lagritsajuurtest eraldatud glütserriithape tõstab kohalikku naha immuniteeti, takistab fotovananemist ja vabade radikaalide tungimist.

Niisiis lahendab Intenskin korraga mitu probleemi, millega iga üle 25-aastane naine silmitsi seisab:

  • Aitab nahka täiendada ja säilitada optimaalset rakkude hüdratsiooni taset
  • Stimuleerib enda kollageeni ja hüaluroonhappe sünteesi
  • Toetab ja tugevdab rakkude kaitsesüsteemi
  • Tagab ühtlase jume, muudab naha siledaks ja säravaks

Dermatoloogid kinnitavad, et Intenskini kreemi kasutamine põhilise igapäevase hooldusvahendina aitab ennetada vanusega seotud muutusi ning taastada nahale nooruslikkuse, sära ja vetruvuse.

Γίνετε νεότεροι χωρίς χειρουργική επέμβαση: το κολλαγόνο και ο ρόλος του στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης

Η ηλικία είναι κάτι δύσκολο με το οποίο θα πρέπει να μάθετε να ζείτε. Για να είναι αποτελεσματική η καταπολέμηση των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία, πρέπει να κατανοήσετε ακριβώς ποιες διεργασίες συμβαίνουν στο δέρμα όταν μεγαλώνουμε.

Το ανώτερο στρώμα του δέρματος, η επιδερμίδα, λεπταίνει με την ηλικία. Τα κερατοκύτταρα (κύτταρα που δημιουργούν προστατευτικά λέπια στην επιδερμίδα σαν κέλυφος) προσπαθούν να προστατεύσουν την επιδερμίδα, αλλά οι διαδικασίες επιβραδύνονται τόσο πολύ που όλα δεν είναι όπως ήταν στα 20 και στα 25 χρόνια. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα γίνεται πιο τραχύ, εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες και πτυχές. Υπάρχουν λιγότερα μελανοκύτταρα στα κύτταρα, γι’ αυτό και δημιουργούνται κηλίδες ηλικίας.

Αιτίες αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία:

• Γενετική

• Απώλεια κολλαγόνου

•Τρόπος ζωής

Μερικές φορές οι ρυτίδες, το αγγειακό δίκτυο, η θαμπή επιδερμίδα μπορεί να εμφανιστούν νωρίτερα εάν:

• Κοιμάστε λιγότερο από 8 ώρες

• Σπάνια βγαίνετε σε εξωτερικούς χώρους

• Τρώτε λάθος

• Έχετε κακές συνήθειες

• Πίνετε λίγο καθαρό νερό

• Βρίσκεστε συχνά στον ήλιο

• Έχετε άγχος

• Ζείτε σε ένα μη φιλικό προς το περιβάλλον μέρος

Υπάρχει μια σειρά από δραστικές ουσίες που έχουν ευεργετική επίδραση στη γήρανση του δέρματος, αλλά το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ παραμένουν οι αδιαμφισβήτητοι ηγέτες στον αγώνα για τη νεότητα και την ομορφιά. Αυτά τα δύο συστατικά παίζουν βασικό ρόλο στην κυτταρική ανανέωση του δέρματος, ας μιλήσουμε για αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες.

Το κολλαγόνο είναι μια ουσία που παράγεται από το δέρμα μας, αλλά αυτή η διαδικασία επιβραδύνεται με την ηλικία. Το κολλαγόνο επιτρέπει στο δέρμα να ανακάμψει από τη φθορά πιο γρήγορα και αποκαθιστά το οβάλ, συσφίγγοντας το περίγραμμα του προσώπου.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας από τους πιο ισχυρούς ενεργοποιητές της νεότητας. Συνδέει τα μόρια του νερού μεταξύ τους, ενυδατώνοντας το γερασμένο δέρμα από μέσα. Με τη σωστή χρήση του υαλουρονικού οξέος αποκαθίσταται η παραγωγή του δικού του κολλαγόνου και ελαστίνης, το δέρμα συσφίγγει, οι ρυτίδες λειαίνονται.

Η τακτική χρήση καλλυντικών με κολλαγόνο και υαλουρόνιο βοηθά στη βελτίωση της επιδερμίδας, ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει εύπλαστο και ελαστικό, ανακουφίζει από τις ρυτίδες, το ξεφλούδισμα και τις κηλίδες γήρανσης. Ωστόσο, στα περισσότερα καλλυντικά, τα μόρια των δραστικών ουσιών είναι πολύ μεγάλα, γεγονός που δεν τους επιτρέπει να διεισδύσουν στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας και να αποκαταστήσουν το δέρμα σε κυτταρικό επίπεδο.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το πιο πρόσφατο προϊόν ομορφιάς που βοηθά να σταματήσει η γήρανση και να γυρίσει το ρολόι πίσω. Το αποτέλεσμα μιας μακράς επιστημονικής μελέτης για τις ιδιότητες του κολλαγόνου και του υαλουρονίου ήταν η ανάπτυξη της αντιγηραντικής κρέμας Intenskin. Αρχικά, το νέο προϊόν προοριζόταν μόνο για επαγγελματική χρήση – μια κρέμα με υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών γρήγορα καθιερώθηκε ως η πιο αποτελεσματική φροντίδα για το δέρμα με σημάδια γήρανσης, οι κοσμετολόγοι και οι δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποίησαν με ευχαρίστηση την κρέμα Intenskin και τη συνέστησαν ασθενείς τους.

Ωστόσο, μετά από μια πιο λεπτομερή μελέτη των ιδιοτήτων και των περιουσιακών στοιχείων του φαρμάκου, κατέστη σαφές ότι πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να συμπεριληφθεί με ασφάλεια στην κατ’ οίκον φροντίδα για να επιτευχθεί ένα βιώσιμο μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Έτσι, το Intenskin έγινε διαθέσιμο σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους και να απολαμβάνουν την αντανάκλασή τους στον καθρέφτη.

Πριν από μερικά χρόνια, ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες, τις πτυχές, τη θαμπή επιδερμίδα και τις σακούλες κάτω από τα μάτια ήταν η πλαστική χειρουργική. Προφανώς, η χειρουργική επέμβαση έχει πολλές αντενδείξεις και απαιτεί μεγάλη περίοδο αποκατάστασης. Επιπλέον, μην ξεχνάτε πιθανές επιπλοκές – αλλεργικές αντιδράσεις στην αναισθησία, λοιμώξεις, φλεγμονές, αιμορραγία και ακόμη και την πιθανότητα ακατάλληλης επούλωσης πληγών.

Το αποτέλεσμα της χρήσης της κρέμας Intenskin είναι συγκρίσιμο με τις πιο ακριβές και αποτελεσματικές καλλυντικές διαδικασίες και με τακτική χρήση τις ξεπερνά εντελώς. Δουλεύοντας σε κυτταρικό επίπεδο, το Intenskin διεγείρει την παραγωγή του δικού του κολλαγόνου και το υαλουρονικό οξύ, που αποτελεί μέρος της κρέμας, θρέφει σε βάθος και ενυδατώνει το δέρμα, δίνοντάς του λάμψη.

Εκτός από τις σταθερές μορφές κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος, η κρέμα Intenskin περιέχει ένα άλλο αποκλειστικό δραστικό συστατικό – ένα εκχύλισμα από ρίζα γλυκόριζας. Το γλυκεριτικό οξύ, που απομονώνεται από τις ρίζες της γλυκόριζας, βελτιώνει την τοπική ανοσία του δέρματος, αποτρέπει τη φωτογήρανση και τη διείσδυση των ελεύθερων ριζών.

Έτσι, η Intenskin λύνει πολλά προβλήματα ταυτόχρονα που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα άνω των 25 ετών:

• Βοηθά το δέρμα να αναπληρώσει και να διατηρήσει ένα βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης στα κύτταρα

• Διεγείρει τη σύνθεση του δικού του κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος

• Υποστηρίζει και ενισχύει το αμυντικό σύστημα των κυττάρων

• Προσφέρει ομοιόμορφη επιδερμίδα, κάνει την επιδερμίδα λεία και λαμπερή

Οι δερματολόγοι επιβεβαιώνουν ότι η χρήση της κρέμας Intenskin ως βασικής καθημερινής φροντίδας βοηθά στην πρόληψη αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία και στην αποκατάσταση της νεανικότητας, της λάμψης και της ελαστικότητας στο δέρμα.

Rajeunir sans chirurgie : le collagène et son rôle dans la lutte contre les signes du vieillissement

L’âge est une chose insidieuse avec laquelle vous pouvez et devez vous faire des amis. Pour que la lutte contre les changements liés à l’âge soit efficace, il est nécessaire de comprendre exactement quels processus se produisent avec la peau à mesure que nous vieillissons.

La couche supérieure de la peau est l’épiderme, elle s’amincit avec l’âge. Les cornéocytes (cellules qui, comme une carapace, construisent des écailles protectrices sur l’épiderme) tentent de protéger l’épiderme, mais les processus sont tellement inhibés que tout ne va pas comme il était dans les années 20 et 25. En conséquence, la peau devient plus rugueuse, les premières rides et plis apparaissent. Dans les cellules, il y a moins de mélanocytes, à cause desquels des taches pigmentaires se forment.

Causes des changements liés à l’âge :

  • Génétique
  • Perte de collagène
  • Mode de vie

Parfois, les rides, la maille vasculaire, le teint terne peuvent apparaître plus tôt, si vous :

  • Dormez moins de 8 heures
  • Rarement à l’air frais
  • Manger mal
  • Avoir de mauvaises habitudes
  • Boire peu d’eau propre
  • Souvent au soleil
  • Soyez stressé
  • Vivre dans un environnement défavorable

Il existe un certain nombre de substances actives qui ont un effet bénéfique sur la peau fanée, mais le collagène et l’acide hyaluronique restent des leaders permanents dans la lutte pour la jeunesse et la beauté. Ces deux composants jouent un rôle clé dans le renouvellement cellulaire de la peau, nous en parlerons plus en détail.

Le collagène est une substance produite par notre peau, mais avec l’âge, ce processus ralentit. Le collagène permet à la peau de récupérer plus rapidement des dommages et restaure l’ovale en resserrant le contour du visage.

L’acide hyaluronique est l’un des activateurs les plus puissants de la jeunesse. Il lie les molécules d’eau entre elles, hydratant la peau fanée de l’intérieur. Avec l’utilisation appropriée de l’acide hyaluronique, la production de collagène et d’élastine est restaurée, la peau est resserrée, les rides sont lissées.

L’utilisation régulière de produits Cosmétiques avec du collagène et de l’hyaluron aide à améliorer le teint, à hydrater la peau et à la rendre ferme et souple, à éliminer les rides, les desquamations et les taches de vieillesse. Cependant, dans la plupart des Cosmétiques, les molécules de substances actives sont trop grandes, ce qui les empêche de pénétrer dans les couches profondes de l’épiderme et de restaurer la peau au niveau cellulaire. 

Aujourd’hui, nous allons parler du dernier produit de beauté qui aide à arrêter le vieillissement et à inverser le temps. Le résultat de nombreuses recherches scientifiques sur les propriétés du collagène et de l’hyaluron a été le développement de la crème anti âge Intenskin. Initialement, le nouveau produit était destiné uniquement à un usage professionnel – la crème à forte concentration d’actifs s’est rapidement révélée être le soin le plus efficace pour la peau présentant des signes de vieillissement, les esthéticiennes et les dermatologues du monde entier ont eu le plaisir d’utiliser la crème Intenskin et de la recommander à leurs patients.

Cependant, après une étude plus détaillée des propriétés et des actifs du médicament, il est devenu clair qu’il répond aux normes de sécurité les plus élevées, ce qui signifie qu’il peut être inclus en toute sécurité dans les soins à domicile pour obtenir un résultat durable à long terme. Ainsi, Intenskin est devenu disponible pour toutes les femmes qui veulent prendre soin d’elles-mêmes et se réjouir de leur reflet dans le miroir.

Il y a quelques années, la chirurgie plastique était le seul moyen efficace de se débarrasser des rides, des plis, du teint terne et des poches sous les yeux. De toute évidence, la chirurgie a de nombreuses contre-indications et nécessite une longue période de récupération. En outre, ne pas oublier les complications possibles-les réactions allergiques à l’anesthésie, les infections, l’inflammation, les saignements et même la possibilité d’une mauvaise cicatrisation de la plaie.

L’effet de l’utilisation de la crème Intenskin est comparable aux procédures cosmétiques les plus coûteuses et les plus efficaces, et avec une utilisation régulière, il les dépasse complètement. Travaillant au niveau cellulaire, Intenskin stimule la production de son propre collagène, tandis que l’acide hyaluronique de la crème nourrit et hydrate en profondeur la peau pour lui donner un éclat.

En plus des formes durables de collagène et d’acide hyaluronique, la crème Intenskin contient un autre ingrédient actif exclusif – un extrait de racine de réglisse. L’acide glycerritique, libéré des racines de réglisse, augmente l’immunité locale de la peau, empêche le photovieillissement et la pénétration des radicaux libres.

Ainsi, Intenskin résout plusieurs problèmes à la fois auxquels chaque femme de 25 ans est confrontée :

  • Aide la peau à reconstituer et à maintenir un niveau optimal d’hydratation dans les cellules
  • Stimule la synthèse du collagène et de l’acide hyaluronique
  • Soutient et renforce le système de protection cellulaire
  • Fournit un teint uniforme, rend la peau lisse et radieuse

Les dermatologues confirment que l’utilisation de la crème Intenskin comme soin quotidien de base aide à prévenir les changements liés à l’âge et à redonner à la peau jeunesse, éclat et fermeté.

Rejuvenecer sin cirugía: el colágeno y su papel en la lucha contra los signos de la edad

La edad es algo complicado con lo que puedes y debes hacerte amigo. Para que la lucha contra los cambios relacionados con la edad sea efectiva, debe comprender exactamente qué procesos ocurren con la piel cuando crecemos.

La capa superior de la piel, la epidermis, se adelgaza con la edad. Los corneocitos (células que construyen escamas protectoras en la epidermis como una concha) intentan proteger la epidermis, pero los procesos están tan ralentizados que todo no va como a los 20 y 25 años. Como resultado, la piel se vuelve más áspera, aparecen las primeras arrugas y pliegues. Hay menos melanocitos en las células, por lo que se forman manchas de la edad.

Causas de los cambios relacionados con la edad:

  • Genética
  • Pérdida de colágeno
  • Estilo de vida

A veces, las arrugas, la red vascular y la tez apagada pueden aparecer antes si:

  • Dormir menos de 8 horas
  • Rara vez sale al aire libre
  • Comer mal
  • Tener malos hábitos
  • Beba poca agua limpia
  • Estás a menudo bajo el sol
  • Sujeto a estrés
  • Vives en un lugar poco amigable con el medio ambiente

Hay una serie de sustancias activas que tienen un efecto beneficioso sobre el envejecimiento de la piel, pero el colágeno y el ácido hialurónico siguen siendo los líderes indiscutibles en la lucha por la juventud y la belleza. Estos dos componentes juegan un papel clave en la renovación celular de la piel, hablemos de ellos con más detalle.

El colágeno es una sustancia que produce nuestra piel, pero este proceso se ralentiza con la edad. El colágeno permite que la piel se recupere más rápido del daño y restaura el óvalo, tensando el contorno de la cara.

El ácido hialurónico es uno de los activadores de juventud más potentes. Une las moléculas de agua, hidratando la piel envejecida desde el interior. Con el uso correcto del ácido hialurónico se restablece la producción de colágeno y elastina propios, la piel se tensa, las arrugas se alisan.

El uso regular de cosméticos con colágeno y ácido hialurónico ayuda a mejorar la tez, hidratar la piel y hacerla flexible y elástica, alivia las arrugas, la descamación y las manchas de la edad. Sin embargo, en la mayoría de los cosméticos, las moléculas de las sustancias activas son demasiado grandes, lo que no les permite penetrar en las capas profundas de la epidermis y restaurar la piel a nivel celular.

Hoy hablaremos del último producto de belleza que ayuda a detener el envejecimiento y hacer retroceder el reloj. El resultado de una larga investigación científica sobre las propiedades del colágeno y el hialurón fue el desarrollo de la crema antienvejecimiento Intenskin. Inicialmente, el nuevo producto estaba destinado solo para uso profesional: la crema con una alta concentración de activos se estableció rápidamente como el cuidado más efectivo para la piel con signos de envejecimiento, cosmetólogos y dermatólogos de todo el mundo usaron la crema Intenskin con placer y la recomendaron a sus pacientes

Sin embargo, después de un estudio más detallado de las propiedades y activos del medicamento, quedó claro que cumple con los más altos estándares de seguridad, lo que significa que puede incluirse de manera segura en el cuidado en el hogar para lograr un resultado sostenible a largo plazo. Así Intenskin se puso al alcance de todas las mujeres que quieren cuidarse y disfrutar de su reflejo en el espejo.

Hace un par de años, la única forma efectiva de deshacerse de las arrugas, los pliegues, la tez apagada y las bolsas debajo de los ojos era la cirugía plástica. Obviamente, la cirugía tiene muchas contraindicaciones y requiere un largo período de recuperación. Además, no se olvide de las posibles complicaciones: reacciones alérgicas a la anestesia, infecciones, inflamación, sangrado e incluso la posibilidad de una cicatrización inadecuada de la herida.

El efecto de usar la crema Intenskin es comparable a los procedimientos cosméticos más costosos y efectivos, y con el uso regular los supera por completo. Trabajando a nivel celular, Intenskin estimula la producción de su propio colágeno y el ácido hialurónico, que forma parte de la crema, nutre e hidrata profundamente la piel, aportándole luminosidad.

Además de las formas estables de colágeno y ácido hialurónico, la crema Intenskin contiene otro ingrediente activo exclusivo: un extracto de raíz de regaliz. El ácido glicerrítico, aislado de las raíces de regaliz, mejora la inmunidad local de la piel, previene el fotoenvejecimiento y la penetración de los radicales libres.

Entonces, Intenskin resuelve varios problemas a la vez que enfrentan todas las mujeres mayores de 25 años:

  • Ayuda a la piel a reponerse y mantener un nivel óptimo de hidratación en las células
  • Estimula la síntesis de su propio colágeno y ácido hialurónico
  • Apoya y fortalece el sistema de defensa celular
  • Proporciona una tez uniforme, deja la piel suave y radiante

Los dermatólogos confirman que el uso de la crema Intenskin como cuidado básico diario ayuda a prevenir los cambios relacionados con la edad y a restaurar la juventud, la luminosidad y la elasticidad de la piel.

Ohne Operation jünger werden: Kollagen und seine Rolle im Kampf gegen Alterserscheinungen

Das Alter ist eine heikle Sache, mit der man sich anfreunden kann und sollte. Damit der Kampf gegen altersbedingte Veränderungen wirksam ist, müssen Sie genau verstehen, welche Prozesse mit der Haut ablaufen, wenn wir erwachsen werden.

Die oberste Hautschicht, die Epidermis, wird mit zunehmendem Alter dünner. Korneozyten (Zellen, die wie eine Hülle Schutzschuppen auf der Epidermis bilden) versuchen, die Epidermis zu schützen, aber die Prozesse sind so verlangsamt, dass nicht alles so läuft, wie es mit 20 und 25 Jahren war. Dadurch wird die Haut rauer, es bilden sich erste Fältchen und Fältchen. In den Zellen befinden sich weniger Melanozyten, weshalb Altersflecken entstehen.

Ursachen altersbedingter Veränderungen:

  • Genetik
  • Kollagenverlust
  • Lebensweise

Manchmal können Falten, Gefäßnetze und ein stumpfer Teint früher auftreten, wenn Sie:

  • Schlafen Sie weniger als 8 Stunden
  • Gehen Sie selten ins Freie
  • Essen Sie falsch
  • Schlechte Gewohnheiten haben
  • Trinken Sie wenig sauberes Wasser
  • Sie sind oft in der Sonne
  • Unter Stress stehen
  • Sie leben an einem umweltschädlichen Ort

Es gibt eine Reihe von Wirkstoffen, die sich positiv auf alternde Haut auswirken, doch Kollagen und Hyaluronsäure bleiben die unangefochtenen Spitzenreiter im Kampf um Jugend und Schönheit. Diese beiden Komponenten spielen eine Schlüsselrolle bei der Zellerneuerung der Haut. Lassen Sie uns näher darauf eingehen.

Kollagen ist eine Substanz, die von unserer Haut produziert wird. Dieser Prozess verlangsamt sich jedoch mit zunehmendem Alter. Kollagen ermöglicht es der Haut, sich schneller von Schäden zu erholen, stellt das Oval wieder her und strafft die Gesichtskontur.

Hyaluronsäure ist einer der stärksten Jugendaktivatoren. Es bindet Wassermoleküle zusammen und spendet alternder Haut Feuchtigkeit von innen. Bei richtiger Anwendung von Hyaluronsäure wird die Produktion von Kollagen und Elastin wiederhergestellt, die Haut gestrafft und Fältchen geglättet.

Die regelmäßige Anwendung von Kosmetika mit Kollagen und Hyaluron hilft, das Hautbild zu verbessern, die Haut mit Feuchtigkeit zu versorgen und sie geschmeidig und elastisch zu machen, Falten, Peeling und Altersflecken zu lindern. In den meisten Kosmetika sind die Wirkstoffmoleküle jedoch zu groß, sodass sie nicht in die tiefen Schichten der Epidermis eindringen und die Haut auf zellulärer Ebene wiederherstellen können.

Heute sprechen wir über das neueste Schönheitsprodukt, das hilft, das Altern zu stoppen und die Zeit zurückzudrehen. Das Ergebnis langjähriger wissenschaftlicher Forschung zu den Eigenschaften von Kollagen und Hyaluron war die Entwicklung der Anti-Aging-Creme Intenskin. Ursprünglich war das neue Produkt nur für den professionellen Einsatz gedacht – die Creme mit hoher Wirkstoffkonzentration etablierte sich schnell als wirksamste Pflege für Haut mit Alterserscheinungen, Kosmetikerinnen und Dermatologen auf der ganzen Welt verwendeten die Intenskin Creme gerne und empfahlen sie weiter ihre Patienten.

Nach einer genaueren Untersuchung der Eigenschaften und Vorzüge des Arzneimittels wurde jedoch klar, dass es den höchsten Sicherheitsstandards entspricht, was bedeutet, dass es sicher in die häusliche Pflege einbezogen werden kann, um ein nachhaltiges Langzeitergebnis zu erzielen. So wurde Intenskin allen Frauen zugänglich, die auf sich selbst aufpassen und ihr Spiegelbild genießen möchten.

Vor ein paar Jahren war die plastische Chirurgie die einzige wirksame Möglichkeit, Falten, Fältchen, matten Teint und Tränensäcke zu beseitigen. Offensichtlich hat eine Operation viele Kontraindikationen und erfordert eine lange Erholungsphase. Vergessen Sie außerdem nicht mögliche Komplikationen – allergische Reaktionen auf Anästhesie, Infektionen, Entzündungen, Blutungen und sogar die Möglichkeit einer unzureichenden Wundheilung.

Die Wirkung der Verwendung der Intenskin Creme ist mit den teuersten und effektivsten kosmetischen Eingriffen vergleichbar und übertrifft diese bei regelmäßiger Anwendung völlig. Intenskin wirkt auf zellulärer Ebene und regt die Produktion von eigenem Kollagen an. Die in der Creme enthaltene Hyaluronsäure nährt und befeuchtet die Haut intensiv und verleiht ihr ein strahlendes Aussehen.

Neben stabilen Formen von Kollagen und Hyaluronsäure enthält die Intenskin Creme einen weiteren exklusiven Wirkstoff – einen Extrakt aus der Süßholzwurzel. Aus Süßholzwurzeln isolierte Glycerinsäure verbessert die lokale Hautimmunität, verhindert Lichtalterung und das Eindringen freier Radikale.

Intenskin löst also gleich mehrere Probleme, mit denen jede Frau über 25 konfrontiert ist:

  • Hilft der Haut, die Zellen zu regenerieren und einen optimalen Feuchtigkeitsgehalt aufrechtzuerhalten
  • Stimuliert die Synthese von eigenem Kollagen und Hyaluronsäure
  • Unterstützt und stärkt das Zellabwehrsystem
  • Sorgt für einen ebenmäßigen Teint, macht die Haut glatt und strahlend

Dermatologen bestätigen, dass die Verwendung der Intenskin Creme als tägliche Basispflege dazu beiträgt, altersbedingten Veränderungen vorzubeugen und der Haut Jugendlichkeit, Strahlkraft und Elastizität zurückzugeben.

Getting younger without surgery: collagen and its role in fighting the signs of aging

Age is an insidious thing that you can and should make friends with. In order for the fight against age-related changes to be effective, it is necessary to understand exactly what processes occur with the skin when we grow up.

The upper layer of the skin is the epidermis, which thins with age. Corneocytes (cells that build protective scales on the epidermis like a shell) they try to protect the epidermis, but the processes are so slowed down that everything goes wrong as it was in 20 and 25 years. As a result, the skin becomes rougher, the first wrinkles and creases appear. There are fewer melanocytes in the cells, which causes pigment spots to form.

Causes of age-related changes:

  • Genetics
  • Loss of collagen
  • Lifestyle

Sometimes wrinkles, vascular network, dull complexion may appear earlier if you:

  • Sleep less than 8 hours
  • Rarely go out in the fresh air
  • Eating incorrectly
  • Have bad habits
  • Drink little clean water
  • Often go out in the sun
  • Subject to stress
  • Live in an unfavorable place from the point of view of ecology

There are a number of active substances that have a beneficial effect on fading skin, but collagen and hyaluronic acid remain the undisputed leaders in the fight for youth and beauty. These two components play a key role in the cellular renewal of the skin, let’s talk about them in more detail.

Collagen is a substance that is produced by our skin, but this process slows down with age. Collagen allows the skin to recover faster from damage and restores the oval, tightening the contour of the face.

Hyaluronic acid is one of the strongest activators of youth. It binds together water molecules, moisturizing the fading skin from the inside. With proper use of hyaluronic acid, the production of its own collagen and elastin is restored, the skin is tightened, wrinkles are smoothed.

Regular use of cosmetics with collagen and hyaluronic helps to improve the complexion, moisturize the skin and make it elastic and elastic, eliminates wrinkles, peeling and age spots. However, in most cosmetics, the molecules of active substances are too large, which doesn’t allow them to penetrate into the deep layers of the epidermis and restore the skin at the cellular level. 

Today we will talk about the latest cosmetic product that helps to stop aging and turn back time. The result of long scientific studies of the properties of collagen and hyaluronic acid was the development of the Intenskin anti-age cream. Initially, the new product was intended only for professional use – a cream with a high concentration of assets quickly proved to be the most effective care for skin with signs of aging, cosmetologists and dermatologists around the world were happy to use Intenskin cream and recommended it to their patients.

However, after a more detailed study of the properties and assets of the drug, it became clear that it meets the highest safety standards, which means it can be safely included in home care to achieve a sustainable long-term result. So Intenskin became available to all women who want to take care of themselves and enjoy their reflection in the mirror.

A couple of years ago, the only working way to get rid of wrinkles, creases, dull complexion and bags under the eyes was plastic surgery. Obviously, surgical intervention has many contraindications and requires a long recovery period. In addition, don’t forget about possible complications – allergic reactions to anesthesia, infections, inflammation, bleeding and even the possibility of improper wound healing.

The effect of using Intenskin cream is comparable to the most expensive and effective cosmetic procedures, and with regular use it completely surpasses them. Working at the cellular level, Intenskin stimulates the production of its own collagen, and hyaluronic acid, which is part of the cream, deeply nourishes and moisturizes the skin, giving it radiance.

In addition to stable forms of collagen and hyaluronic acid, Intenskin cream contains another exclusive active ingredient – licorice root extract. Glycerritinic acid, secreted from licorice roots, increases the local immunity of the skin, prevents photoaging and the penetration of free radicals.

So, Intenskin solves several problems at once, which every woman at the age of 25 faces:

  • Helps the skin replenish and maintain an optimal level of hydration in the cells
  • Stimulates the synthesis of its own collagen and hyaluronic acid
  • Supports and strengthens the cell protection system
  • Provides an even complexion, makes the skin smooth and radiant

Dermatologists confirm that using Intenskin cream as a basic daily care helps prevent age-related changes and restore youth, radiance and elasticity to the skin.

Станете по-млади, без операции: колагенът и неговата роля в борбата с признаците на стареене

Възрастта е коварно нещо, с което можем и трябва да се сприятелим. За да бъде борбата с възрастовите промени ефективна, трябва да знаете, какви точно процеси протичат с кожата, с напредването на годините.

Най-горния слой на кожата – епидермиса, с напредване на възрастта става все по-тънък. Корнеоцитите (клетки, които като черупка изграждат защитните люспи на епидермиса) се опитват да защитават епидермиса, но процесите  толкова силно започват да се забавят, че всичко върви не така, както е било на 20 и 25-годишна възраст. В резултат на това кожата става по-груба, появяват се първите бръчки и гънки. В клетките, количеството меланоцит става по-малко, което води до образуването на пигментни петна.

Причини за възрастовите изменения:

  • Генетика
  • Загуба на колаген
  • Начин на живот

Понякога бръчките, съдовата мрежа, матовият цвят на лицето могат да се появят и по-рано, ако вие:

  • Спите по-малко от 8 часа
  • Рядко излизате на чист въздух
  • Храните се неправилно
  • Имате вредни навици
  • Пиете малко чиста вода
  • Често се излагате на слънце
  • Стресирани
  • Живеете в неблагоприятно, от гледна точка на екологията, място

Има редица активни вещества, които оказват благотворно влияние върху остаряващата кожа, но постоянни лидери в борбата за младостта и красотата остават колагена и хиалуроновата киселина. Тези два компонента играят ключова роля в клетъчното обновяване на кожата, нека поговорим по-подробно за тях.

Колагенът е вещество, което се произвежда на нашата кожа, но с напредването на възрастта този процес се забавя. Колагенът дава възможност на кожата да се възстановява по-бързо от раните и връща овала, като стяга контура на лицето.

Хиалуроновата киселина е един от най-силните активатори на младостта. Тя се свързва молекулите на водата помежду им, овлажнявайки остаряващата кожа отвътре. При правилното използване на хиалуроновата киселина се възстановява производството на собствен колаген и еластин, кожата става стегната, бръчките се изглаждат.

Редовната употреба на козметични продукти с колаген и хиалурон помага за подобряването на цвета на лицето, хидратира кожата и да я прави стегната и еластична, премахва бръчките, лющенето и пигментните петна. Въпреки това, в повечето козметични средства молекулите на активните вещества са твърде големи, което не им позволява да проникнат в дълбоките слоеве на епидермиса и да възстановяват кожата на клетъчно ниво. 

Днес ние ще поговорим за най- новия козметичен продукт, който помага да се спре остаряването и да се върне времето назад. Резултат, от дългите научни изследвания на свойствата на колагена и хиалурона, стана създаването на антиэйдж крема Intenskin. Първоначално, новото средство беше предназначено само за професионална употреба – кремът с висока концентрация на активи бързо се утвърди като най-ефективната грижа за кожа с признаци на стареене, козметици и дерматолози от цял свят с удоволствие използваха крема Intenskin и го препоръчваха на своите пациенти.

Въпреки това, след по-подробно изучаване на свойствата и действието на препарата стана ясно, че той отговаря на най-високите стандарти за безопасност, а това означава, че той може спокойно да бъде включен в домашната грижа за кожата за постигане на стабилен дългосрочен резултат. Така Intenskin стана достъпен за всички жени, които искат да се грижат за себе си и да се радват на своето отражение в огледалото.

Още преди няколко години единственият действащ метод за премахване на бръчките, гънките, матовия цвят на лицето и торбички под очите беше пластичната хирургия. Очевидно е, че хирургическа намеса има много противопоказания и е необходим продължителен период на възстановяване. Освен това, не бива да се забравя и за възможните усложнения – алергична реакция към упойката, инфекция, възпаление, кървене и дори възможността за неправилното зарастване на раните.

Ефектът от използването на крема Intenskin може да се сравни с най-скъпите и ефективни козметически процедури, а при редовната му употреба, той дори ги превъзхожда. Работейки на клетъчно ниво, Intenskin стимулира производството на собствен колаген, а съдържащата се в състава на крема хиалуроновата киселина дълбоко подхранва и овлажнява кожата, като й придава блясък.

Освен устойчивите форми на колаген и хиалуронова киселина крема Intenskin съдържа още една изключителна активна съставка – екстракт от корена на женско биле. Глициретиновата киселина, която се отделя от корените на женско биле, повишава местния имунитет на кожата, предотвратява фотостареенето и проникването на свободните радикали.

Така че, Intenskin решава наведнъж множество проблеми, с които се сблъсква всяка жена на възраст над 25 години:

  • Помага на кожата да попълва и да поддържа оптимално ниво на хидратация в клетките
  • Стимулира синтеза на собствен колаген и хиалуронова киселина
  • Поддържа и подобрява система за защита на клетките
  • Осигурява равномерен цвят на лицето, прави кожата гладка и сияйна

Дерматолозите потвърждават, че използването на крема Intenskin като база за ежедневна грижа помага да се предотвратят възрастовите промени и да върне младостта, блясъка и еластичността на кожата.

Kļūt jaunākam bez operācijām: kolagēns un tā loma cīņā pret novecošanās pazīmēm

Vecums ir viltīga lieta, ar kuru var un vajag sadraudzēties. Lai cīņa pret vecuma izmaiņām būtu efektīva, ir jāsaprot, kādi tieši procesi notiek ar ādu, kad mēs pieaugam.

Ādas augšējais slānis – epidermis, ar vecumu kļūst plānāks. Korneocīti (šūnas, kuras kā bruņas veido aizsargkārtiņas epidermī) mēģina aizsargāt epidermi, bet procesi tik ļoti palēninās, ka viss iet ne tā, kā tas bija 20 un 25 gadu vecumā. Rezultātā āda kļūst rupjāka, parādās pirmās grumbiņas un ielūkumi. Šūnās melanocītu skaits samazinās, kā rezultātā veidojas pigmenta plankumi.

Vecuma izmaiņu iemesli:

• Ģenētika

• Kolagēna zudums

• Dzīvesveids

Dažkārt grumbas, asinsvadu tīkls, blāvā seja var parādīties agrāk, ja jūs:

• Guļat mazāk par 8 stundām

• Reti esat svaigā gaisā

• Neēdat veselīgi

• Ir kaitīgi ieradumi

• Dzerat maz tīra ūdens

• Bieži esat saulē

• Pakļauti stresam

• Dzīvojat ekoloģiski nelabvēlīgā vietā

Ir vesels aktīvo vielu klāsts, kas pozitīvi ietekmē novecojošu ādu, tomēr neaizstājamie līderi cīņā par jaunību un skaistumu ir kolagēns un hialuronskābe. Šie divi komponenti spēlē galveno lomu ādas šūnu atjaunošanā, parunāsim par tiem sīkāk.

Kolagēns ir viela, ko mūsu āda ražo, bet ar vecumu šis process palēninās. Kolagēns ļauj ādai ātrāk atgūties no bojājumiem un atjauno ovālu, sašaurinot sejas kontūru.

Hialuronskābe ir viens no spēcīgākajiem jaunības aktivatoriem. Tā saista ūdens molekulas starp sevi, mitrinot novecojošu ādu no iekšpuses. Pareizi lietojot hialuronskābi, tiek atjaunota pašas kolagēna un elastīna ražošana, āda kļūst ciešāka, grumbas tiek izlīdzinātas.

Regulāra kosmētikas lietošana ar kolagēnu un hialuronu palīdz uzlabot sejas krāsu, mitrina ādu un padara to elastīgu, atbrīvo no grumbām, skalas un pigmenta plankumiem. Tomēr lielākajā daļā kosmētikas līdzekļu aktīvo vielu molekulas ir pārāk lielas, lai tās varētu iekļūt dziļākajos epidermas slāņos un atjaunot ādu šūnu līmenī.

Šodien mēs runāsim par jaunāko kosmētisko produktu, kas palīdz apturēt novecošanu un pagriezt laiku atpakaļ. Ilgstošu kolagēna un hialurona īpašību zinātnisku pētījumu rezultātā tika izstrādāts pretvecuma krēms Intenskin. Sākotnēji jaunais līdzeklis bija paredzēts tikai profesionālai lietošanai – krēms ar augstu aktīvo vielu koncentrāciju ātri ieguva atzinību kā visefektīvākā ādas aprūpe ar novecošanās pazīmēm, kosmetologi un dermatologi visā pasaulē ar prieku izmantoja Intenskin krēmu un to ieteica saviem pacientiem.

Tomēr, pēc detalizētākas zāļu īpašību un aktīvo vielu izpētes, kļuva skaidrs, ka tas atbilst augstākajiem drošības standartiem, un tāpēc to droši var iekļaut mājas aprūpē, lai sasniegtu stabilu ilgtermiņa rezultātu. Tā Intenskin kļuva pieejams visām sievietēm, kuras vēlas rūpēties par sevi un priecāties par savu atspulgu spogulī.

Vēl pāris gadus atpakaļ vienīgais efektīvais veids, kā atbrīvoties no grumbām, krokām, blāvas sejas krāsas un maisiņiem ap acīm, bija plastiskā ķirurģija. Tas visiem ir jau zināms, ka ķirurģiskai iejaukšanāi ir daudz kontrindikāciju un tā prasa ilgu atveseļošanās periodu. Turklāt nevajadzētu aizmirst par iespējamām komplikācijām – alerģiskām reakcijām uz anestēziju, infekcijām, iekaisumu, asiņošanu un pat iespēju, ka brūce var nepareizi sadzīst.

Efekts no Intenskin krēma lietošanas ir salīdzināms ar visdārgākajām un efektīvākajām kosmetoloģiskajām procedūrām, un regulāri lietojot to pat pārsniedz. Strādājot šūnu līmenī, Intenskin stimulē pašas kolagēna ražošanu, savukārt krēmā iekļautā hialuronskābe dziļi mitrina un mitrina ādu, piešķirot tai spīdumu.

Papildus stabilām kolagēna un hialuronskābes formām, Intenskin krēms satur vēl vienu ekskluzīvu aktīvo sastāvdaļu – lakricas sakņa ekstraktu. Lakricas sakņos esošā glicerīnskābe paaugstina ādas lokālo imunitāti, novēršot foto novecošanos un brīvo radikāļu iekļūšanu.

Tātad, Intenskin risina vairākas problēmas, ar kurām saskaras katra sieviete no 25 gadu vecuma:

• Palīdz ādai papildināt un uzturēt optimālu mitrināšanas līmeni šūnās

• Stimulē pašas kolagēna un hialuronskābes sintēzi

• Atbalsta un stiprina šūnu aizsardzības sistēmu

• Nodrošina vienmērīgu sejas toni, padara ādu gludu un starojošu

Dermatologi apstiprina, ka Intenskin krēma lietošana kā pamata ikdienas aprūpe palīdz novērst vecuma izmaiņas un atgriezt ādai jaunatni, starojumu un elastību.

Postanite mlajši brez kirurških procedur: kolagen in boj kolagena proti znakom staranja

Starost je zapletena stvar s katero se moramo spoprijateljiti. Da bi dosegli čim večji učinek pri boju proti znakom staranja je potrebno, da najprej dodobra spoznamo procese, ki vplivajo na kožo potem ko odrastemo.

Zgornjo plast kože imenujemo povrhnjica. Za to plast kože je značilno, da se s starostjo začne tanjšati. Celice iz katerih je sestavljena povrhnjica imenujemo korneociti. Ti pa delujejo kot neka zaščita vrhnje plasti kože. S starostjo pride do upočasnitve procesov, koža pa zato začne postajati vedno bolj hrapava. Poleg hrapavosti pa se začnejo pojavljati tudi prve kožne gube. Ker v celicah primanjkuje melanocitov, se pojavijo tudi starostne pege.

Razlogi za spremembe v zvezi staranjem:

  • Genetika
  • Pomanjanje kolagena
  • Način življenja

Občasno pride do predčasnega staranja v naslednjih primerih:

  • Manj kot 8 ur spanja
  • Slabe prehranske navade
  • Pitje nečiste vode
  • Prekomerno sončenje
  • Stres
  • Onesnaženost okolja

Obstaja kar nekaj sestavin, ki pozitivno vplivajo proti staranju kože. Pri tem sta najuspešnejša kolagen in hialoronska kislina, ki učinkovito preprečujeta prezgodno staranje kože. Ti dve sestavini sta odgovorni za obnovo celic kože.

Kolagen je tista sestavina, katero ustvaja naše telo samo. S starostjo se proces obnove kože bistveno upočasni. Bistvena naloga kolagena je napetost, čvrstost, ter obnova poškodovane kože.

Hialuronska kislina velja za eno od najuspešnejših sestavin, ki vplivajo na pomlajevanje kože in ohranjanje njene  mladosti. Medsebojno povezuje vodne molekule in navlažuje kožo tudi od znotraj. S pravilno uporabo hialuronske kisline, se nastanek lastnega kolagena in elastičnost koži povrne. Koža ob tem postane čvrsta, ugotovljeno pa je tudi občutno zmanjšanje gub.

Redna uporaba kozmetike, ki vsebuje kolagen in hialuronsko kislino uspešno uravnava poenoten odtenek polti in zadostno navlaženost kože. Kožo ohranja prožno in elastično. Zmanjšuje gube, luščenje, ter videz starostnih peg. V večini kozmetičnih izdelkov je količina molekul, ki aktivno delujejo na kožo prevelika. S tem se prodornost v notranjost kože močno zmanjša, obnova kože  pa prav tako.

Danes bomo govorili o najsodobnejšem lepotnem izdelku, ki vpliva na zakasnitev staranja kože  in pozitivno vpliva na učinek pomlajevanja. Dolgoletne znanstvene študije lastnosti kolagena so pripomogle k razvitju kreme proti staranju. Ob nastanku je bil izdelek na voljo le profesionalni uporabi – krema je dokaj hitro pridobila prepoznavnost po najučinkovitejši negi zrele kože. Posledično so to kremo začeli priporočati svojim pacientom tudi dermatologi.

Pozneje je bila izvedena podrobnejša študija lastnosti in prednosti kreme. Ugotovljeno je bilo, da izdelek dosega najvišje standarde s področja varnosti, s tem pa postaja varen za domačo uporabo in doseganja dolgoročnih rezultatov. Intenskin je postal priljubljen med ženskimi uporabnicami, ki rade skrbijo za svoj izgled in uživajo v svoji lepoti.

Nedavno nazaj je bila plastična kirurgija edina možnost za zmanjševanje starostnih gub, izboljšanje enotnega tona polti in zmanjšanje videza podočnjakov. Z operacijo so povezani številni stranski učinki, obdobje zdravljenja pa zahteva daljše obdobje. Poleg tega operacija lahko povzroča tudi alergijske reakcije, okužbe in vnetja, ter razne krvavitve.

Pri uporabi kreme Intenskin je možno učinek primerjati z ostalimi kozmetičnimi posegi, ki navadno zahtevajo celo premoženje. Z redno uporabo so lahko učinki na kožo veliko višji.  Izdelek Intenskin temelji na celični ravni, ter spodbuja proizvajanja lastnega kolagena v telesu. Hialuronska kislina, ki jo najdemo v izdelku pa skbi za nego kože na globinski ravi. Koža je ob uporabi videti sijoča.

Poleg temeljnih sestavin izdelka kot sta kolagen in hialuronska kislina, pa izdelek Intenskin vsebuje tudi izvlečke korenin sladkerga korena, t.i. gliceritna kislina skrbi za izboljšano odpornost kože, upočasnuje staranje in prodor prostih radikalov. 

Izdelek Intenskin je enostavna rešitev za različne primere staranja, s katerimi se ženska srečuje po 25 letu.

  • Intenskin obnavlja kožo,
  • skrbi za ustrezno raven vlažnosti,
  • Pospešuje proizvanje kolagena in hialuronske kisline,
  • Kožo nahrani, poenoti ton, koža pa izgleda zdrava.

Intenskin je potrjen s strani dermatologov kot varni način vsakodnevne uporabe, ki učinkovito upočasnuje starostne spremembe na koži.  Kožo ohranja prožno, mladostno in zdravo.

Atjaunėjimas be operacijų: kolagenas ir jo vaidmuo kovojant su senėjimo požymiais

Amžius – klastingas dalykas, su kuriuo galima ir reikia susidraugauti. Norint, kad kova su senėjimo sukeliamais pokyčiais būtų efektyvi, reikia suprasti, kokie būtent procesai vyksta su oda, kai mes senstame.

Viršutinis odos sluoksnis – epidermis – laikui bėgant plonėja. Korneocitai (ląstelės, kurios ant epidermio sudaro apsauginį kiautą) bando apsaugoti epidermį, tačiau procesai tiek sulėtėja, kad viskas vyksta ne taip gerai, kaip būnant 20 ar 25 metų. Dėl to oda tampa šiurkštesnė, atsiranda raukšlės ir sulinkimai. Ląstelėse sumažėja melanocitų, dėl ko atsiranda pigmentinės dėmės.

Pokyčių dėl amžiaus priežastys:

  • Genetika
  • Kolageno mažėjimas
  • Gyvenimo būdas

Kartais raukšlės, kraujagyslių plėtiniai, blanki veido spalva gali atsirasti ir anksčiau, jeigu jūs:

  • Miegate mažiau nei 8 valandas
  • Retai būnate gryname ore
  • Netinkamai maitinatės
  • Turite žalingų įpročių
  • Geriate mažai gėlo vandens
  • Dažnai būnate saulėje
  • Esate veikiami streso
  • Gyvenate iš ekologinės pusės nepalankioje vietoje

Yra įvairių aktyviųjų medžiagų, kurios teigiamai veikia blogą odos būklę, tačiau nepakeičiami lyderiai kovoje už jaunatvę ir grožį lieka kolagenas ir hialurono rūgštis. Šie du komponentai atlieka svarbų vaidmenį odos ląstelių regeneracijoje, tad pakalbėkime apie juos plačiau.

Kolagenas – tai medžiaga, kurią gamina mūsų oda, tačiau senstant šis procesas lėtėja. Kolagenas leidžia odai greičiau atsistatyti nuo pažeidimų ir atstato veido formą, patempia kontūrus.

Hialurono rūgštis – vienas iš stipriausių jaunatvės aktyvatorių. Ji tarpusavyje suriša vandens molekules ir drėkina odą iš vidaus. Teisingai naudojant hialurono rūgštį atsistato natūrali kolageno ir elastino gamyba, oda pasitempia, sumažėja raukšlių.

Reguliarus kosmetinių priemonių su kolagenu ir hialuronu padeda pagerinti veido odos spalvą, sudrėkinti odą ir padaryti ją stangria bei elastinga, atsikratyti raukšlių, pleiskanojo ir pigmentinių dėmių. Tačiau daugelyje kosmetinių priemonių aktyviųjų medžiagų molekulės yra pernelyg stambios, kas neleidžia joms pateikti į gilesnius epidermio sluoksnius, kad galėtų atstatyti odą ląstelių lygyje.

Šiandien mes pakalbėsime apie naujausią kosmetinį produktą, kuris padeda stabdyti senėjimą ir sugrąžinti laiką. Ilgų kolageno ir hialurono savybių mokslinių tyrimų rezultatu tapo „Intenskin“ senėjimą stabdančio kremo sukūrimas. Iš pradžių nauja priemonė buvo skirta tik profesionaliam vartojimui – kremas su didele aktyviųjų ingredientų koncentracija greitai paplito kaip efektyvi priemonė odos su senėjimo požymiais priežiūrai. Kosmetologai ir dermatologai visame pasaulyje su džiaugsmu naudojo „Intenskin“ kremą ir rekomendavo jį savo pacientams.

Tačiau atlikus išsamesnius kremo savybių ir aktyviųjų medžiagų tyrimus paaiškėjo, kad jis atitinka aukščiausius saugumo standartus, todėl jį galima drąsiai pateikti vartojimui namuose, norint pasiekti ilgalaikį rezultatą. Tokiu būdu „Intenskin“ tapo prieinamas visoms moterims, kurios nori savimi pasirūpinti ir džiaugtis savo atvaizdu veidrodyje.

Dar prieš kelis metus vienintelis būdas atsikratyti raukšlių, įlinkimu, blankios veido spalvos ir maišų po akimis buvo plastinė chirurgija. Akivaizdu, kad chirurginis įsikišimas turi daug kontraindikacijų ir reikalauja ilgalaikio atsistatymo laikotarpio. Be to, nereikėtų pamiršti ir apie galimas komplikacijas – alergines reakcijas į anesteziją, infekcijas, uždegimus, kraujavimą ir net neteisingą žaizdų sugijimą.

„Intenskin“ kremo vartojimas sulyginamas su brangiausiomis ir efektyviausiomis kosmetologinėmis procedūromis, o reguliariai naudojant net veikia geriau už jas. Veikdamas ląstelių lygyje, „Intenskin“ stimuliuoja savo kolageno gamybą, o kremo sudėtyje esanti hialurono rūgštis giliai maitina ir drėkina odą, suteikdama jai švytėjimo.

Be stabilių kolageno ir hialurono rūgšties formų, „Intenskin“ kremo sudėtyje yra dar vienas išskirtinis aktyvusis ingredientas – saldymedžio šaknies ekstraktas. Gliceritino rūgštis, kuri išskiriama iš saldymedžio šaknų, didina vietinį odos imunitetą, užkerta kelia fotosenėjimui ir laisvųjų radikalų prasiskverbimui.

Taigi, „Intenskin“ išsprendžia iš karto kelias problemas, su kuriomis susiduria moterys nuo 25 m. amžiaus:

  • Padeda odai papildyti ir palaikyti optimalų drėkinimo lygį ląstelėse
  • Stimuliuoja savo kolageno ir hialurono rūgšties sintezę
  • Palaiko ir stiprina ląstelių apsaugos sistemą
  • Užtikrina tolygią veido spalvą, daro odą glotnia ir švytinčia

Dermatologai patvirtina, kad „Intenskin“ kremo naudojimas kasdienei bazinei priežiūrai padeda užkirsti kelią pokyčiams dėl amžiaus ir sugrąžinti odai jaunatvę, švytėjimą ir stangrumą.

Подмладување без операции: колагенот и неговата улога во борбата со симптомите на стареењето

Возраста на човекот е непредведлив феномен, ама со него човек може и треба да се спријатели. За да биде ефикасна борбата со промените предизвикани од возраста, треба да разбираме што ѝ се случува на кожата кога ние стануваме постари.

Горниот слој на кожата – епидермата – со текот на времето се истенчува. Корнеоцитите (слој од изумрени кератиноцити што има заштитна функција) се обидуваат да ја заштитат епидермата, ама процесите се толко забавени што не може да се споредат со оние кај младите луѓе на 20 или 25 години. Затоа кожата станува погруба и се појавуваат првите брчки. Во клетките се намалува количината на меланоцитите поради што доаѓа до појава на пигментски дамки.

Причини за промените:

  • Генетика
  • Недостаток на колаген
  • Начин на живеење

Понекогаш брчките, испуканите капилари и матната боја на лицето можат да се појават порано, ако вие:

  • Спиете помалку од 8 часови
  • Ретко излегувате на свеж воздух
  • Се храните неправилно
  • Имате штетни навики
  • Малку пиете чиста вода
  • Често сте изложени на сонце
  • Сте изложени на стрес
  • Живеете во место со лоша екологија

Има редица активни материи кои благотворно влијаат на “овенатата” кожа, ама водечко средство во борбата за младоста и убавината отсекогаш биле колагенот и хијалуронската киселина. Овие две состојки ја играат главната улога во регенерацијата на кожата на ниво на клетки, и токму нив ќе ги разгледаме подетално.  

Колаген – материја што ја создава нашата кожа. Со текот на времето овој процес се забавува. Во случај на повреди колагенот ѝ овозможува на кожата да се регенерира побрзо. Освен тоа, колагенот ја затегнува кожата, па лицето повторно станува округло.

Хијалуронската киселина е еден од најсилните стимулатори на младоста. Таа ги поврзува меѓусебно молекулите на водата и ја овлажнува “овенатата” кожа одвнатре. При правилно користење на хијалуронската киселина се возобновува создавањето на колагенот и еластинот, а со тоа кожата се затегнува и брчките се измазнуваат.

Редовната употреба на козметички средства, што содржат колаген и хијалуринска киселина, ја подобрува бојата на лицето и ја навлажнува кожата, така што кожата е затегната и еластична, па повеќе не доаѓа до такви појави како брчки, пигментски дамки и лупење. Меѓутоа кај повеќето козметички срества молекулите на активните материи се многу големи, поради што тие не можат да ги достигнат длабоките слоеви на епидермата и да ја регенерираат кожата на ниво на клетки.

Денеска ќе го разгледаме најновиот козметички производ што го запира стареењето и го враќа времето назад. Долготрајното изучување на својствата на колагенот и хијалуронската киселина го овозможи пронаоѓањето на антиејџ кремот “Intenskin”. Отпрвин тој беше наменет само за професионална употреба: се покажа дека овој крем со висока концентрација на активни состојки е најефикасно средство за нега на остарена кожа, па така дерматолозите и козметичарите ширум светот со задоволство го употребуваа “Intenskin” и го препорачуваа на пациентите и муштериите.

Деталното изучување на својствата на кремот и неговите активни состојки покажа дека тие ги задоволуваат најстрогите стандарди за сигурност, а тоа овозможи кремот да се користи за домашна нега со цел достигнување на стабилен долгорочен резултат. Ете така кремот “Intenskin” им стана достапен на жените кои сакаат да се грижат за себе и да му се радуваат на сопствениот изглед во огледалото.

До скоро единствен делотворен начин за избавување од брчките, матната боја на лицето и подочниците беше естетската хирургија. Меѓутоа оперативниот зафат има многу контраиндикации, освен тоа тој налага долготрајно опоравување. Плус не треба да ги заборавиме можните компликации – алергиска реакција на анестезијата, инфекции, воспаленија, крварење и дури неправилно заживување на раната.

Ефектот од употребата на кремот “Intenskin” може да се спореди со најскапите и најефикасните козметички процедури, а при редовна употреба на кремот неговиот ефект дури го надминува ефектот од процедурите. Со делувањето на ниво на клетки кремот “Intenskin” го стимулира создавањето на сопствениот колаген. Хијалуронската киселина во неговиот состав длабоко навлегува во кожата и ја навлажнува, па таа станува блескава.

Освен колагенот и хијалуронската киселина, кремот “Intenskin” содржи уште една активна состојка – екстракт од коренот на сладунец. Глицеритинската киселина, што се содржи во коренот на сладунецот, го зголемува имунитетот на кожата и го попречува стареењето на кожата како и навлегувањето на слободните радикали.

Сето тоа значи дека кремот “Intenskin” решава одеднаш неколку проблеми со кои се соочува секоја девојка постара од 25 години:

  • Го поддржува оптималното ниво на влага во клетките
  • Ја стимулира синтезата на сопствениот колаген и хијалуронска киселина
  • Го поддржува и зајакнува системот за заштита на клетките
  • Осигурува рамномерна боја на лицето, а кожата ја прави мазна и бледкава

Дерматолозите сметаат дека користењето на “Intenskin” како основно средство за секојдневна нега ги попречува промените во врска со возраста, па на кожата ѝ ја враќа младоста, блесокот и затегнатоста.

Întinerirea fără intervenție chirurgicală: colagenul și rolul său în combaterea semnelor îmbătrânirii

Vârsta este un lucru insidios cu care poți și ar trebui să te împrietenești. Pentru ca lupta împotriva schimbărilor legate de vârstă să fie eficientă, este necesar să înțelegem exact ce procese apar cu pielea pe măsură ce ne maturizăm.

Stratul superior al pielii este epiderma, care se subțiază odată cu vârsta. Corneocitele (celule care construiesc solzi de protecție pe epidermă ca o cochilie) încearcă să protejeze epiderma, dar procesele sunt atât de încetinite încât totul nu merge așa cum era la 20 și 25 de ani. Ca urmare, pielea devine mai aspră, apar primele riduri și cute. Există mai puține melanocite în celule, ceea ce determină formarea petelor pigmentare.

Cauzele modificărilor legate de vârstă:

  • Genetică
  • Pierderea colagenului
  • Stil de viață

Uneori ridurile, rețeaua vasculară, tenul plictisitor pot apărea mai devreme dacă:

  • Dormi mai puțin de 8 ore
  • Rareori ieși în aer liber
  • Mănâncă necorespunzător
  • Ai obiceiuri proaste
  • Bea puțină apă curată
  • Ieși des la soare
  • Ești supusă stresului
  • Locuiești într-un loc nefavorabil din punct de vedere al ecologiei

Există o serie de substanțe active care au un efect benefic asupra pielii care se estompează, dar colagenul și acidul hialuronic rămân liderii incontestabili în lupta pentru tinerețe și frumusețe. Aceste două componente joacă un rol cheie în reînnoirea celulară a pielii, să vorbim despre ele mai detaliat.

Colagenul este o substanță produsă de pielea noastră, dar acest proces încetinește odată cu vârsta. Colagenul permite pielii să-și revină mai repede după deteriorare și restabilește ovalul, strângând conturul feței.

Acidul hialuronic este unul dintre cei mai puternici activatori ai tinereții. Leagă moleculele de apă împreună, hidratând pielea estompată din interior. Cu utilizarea corectă a acidului hialuronic, se restabilește producerea propriului colagen și elastină, pielea este strânsă, ridurile sunt netezite.

Utilizarea regulată a produselor cosmetice cu colagen și acid hialuronic ajută la îmbunătățirea tenului, hidratează pielea și o face strânsă și elastică, scapă de riduri, descuamări și pete pigmentare. Cu toate acestea, în majoritatea produselor cosmetice, moleculele substanțelor active sunt prea mari, ceea ce nu le permite să pătrundă în straturile profunde ale epidermei și să restabilească pielea la nivel celular. 

Astăzi vom vorbi despre cel mai nou produs cosmetic care ajută la oprirea îmbătrânirii și la întoarcerea timpului înapoi. Rezultatul unor studii științifice îndelungate privind proprietățile colagenului și acidului hialuronic a fost dezvoltarea cremei antirid Intenskin. Inițial, noul produs a fost destinat numai utilizării profesionale – o cremă cu o concentrație ridicată de substanțe active s-a dovedit rapid a fi cea mai eficientă îngrijire a pielii cu semne de îmbătrânire, cosmetologii și dermatologii din întreaga lume au fost bucuroși să folosească crema Intenskin și au recomandat-o pacienților lor.

Cu toate acestea, după un studiu mai detaliat al proprietăților și substanțelor active ale medicamentului, a devenit clar că acesta îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță, ceea ce înseamnă că poate fi inclusă în siguranță în îngrijirea la domiciliu pentru a obține un rezultat durabil pe termen lung. Intenskin a devenit disponibil tuturor femeilor care doresc să aibă grijă de ele însele și să se bucure de reflexia lor în oglindă.

Cu câțiva ani în urmă, singura modalitate de lucru de a scăpa de riduri, cute, ten plictisitor și pungi sub ochi a fost chirurgia plastică. Evident, intervenția chirurgicală are multe contraindicații și necesită o perioadă lungă de recuperare. În plus, nu uitați de posibilele complicații – reacții alergice la anestezie, infecții, inflamații, sângerări și chiar posibilitatea vindecării necorespunzătoare a rănilor.

Efectul utilizării cremei Intenskin este comparabil cu cele mai scumpe și eficiente proceduri cosmetice și, cu utilizarea regulată, le depășește complet. Lucrând la nivel celular, Intenskin stimulează producerea propriului colagen, iar acidul hialuronic, care face parte din cremă, hrănește și hidratează profund pielea, conferindu-i strălucire.

Pe lângă formele stabile de colagen și acid hialuronic, crema Intenskin conține un alt ingredient activ exclusiv – extract de rădăcină de lemn dulce. Acidul gliceritinic, secretat din rădăcinile de lemn dulce, crește imunitatea locală a pielii, previne fotoîmbătrânirea și pătrunderea radicalilor liberi.

Așadar, Intenskin rezolvă mai multe probleme deodată cu care se confruntă fiecare femeie de peste 25 de ani:

  • Ajută pielea să completeze și să mențină un nivel optim de hidratare în celule
  • Stimulează sinteza propriului colagen și acid hialuronic
  • Menține și întărește sistemul de apărare al celulelor
  • Oferă un ten uniform, face pielea netedă și strălucitoare

Dermatologii confirmă faptul că utilizarea cremei Intenskin ca îngrijire zilnică de bază ajută la prevenirea schimbărilor legate de vârstă și la restabilirea tinereții, strălucirii și elasticității pielii.

Ringiovanire senza intervento chirurgico: il collagene e il suo ruolo nella lotta contro i segni dell’invecchiamento

L’età è una cosa complicata con cui puoi e dovresti fare amicizia. Affinché la lotta contro i cambiamenti legati all’età sia efficace, è necessario capire esattamente quali processi si verificano con la pelle quando cresciamo.

Lo strato superiore della pelle, l’epidermide, si assottiglia con l’età. I corneociti (cellule che costruiscono squame protettive sull’epidermide come un guscio) cercano di proteggere l’epidermide, ma i processi sono così rallentati che tutto non va come era a 20 e 25 anni. Di conseguenza, la pelle diventa più ruvida, compaiono le prime rughe e pieghe. Ci sono meno melanociti nelle cellule, motivo per cui si formano macchie senili.

Cause dei cambiamenti legati all’età:

  • Genetica
  • Perdita di collagene
  • Stile di vita

A volte rughe, rete vascolare, carnagione spenta possono comparire prima se:

  • Dormi meno di 8 ore
  • Raramente andare all’aperto
  • Mangia male
  • Avere cattive abitudini
  • Bevi poca acqua pulita
  • Sei spesso al sole
  • Stressato
  • Vivere in un luogo ostile all’ambiente

Esistono numerosi principi attivi che hanno un effetto benefico sull’invecchiamento della pelle, ma il collagene e l’acido ialuronico rimangono i leader indiscussi nella lotta per la giovinezza e la bellezza. Questi due componenti svolgono un ruolo chiave nel rinnovamento cellulare della pelle, parliamone più nel dettaglio.

Il collagene è una sostanza prodotta dalla nostra pelle, ma questo processo rallenta con l’età. Il collagene consente alla pelle di riprendersi più rapidamente dai danni e ripristina l’ovale, rassodando il contorno del viso.

L’acido ialuronico è uno dei più potenti attivatori di giovinezza. Lega insieme le molecole d’acqua, idratando la pelle che invecchia dall’interno. Con l’uso corretto dell’acido ialuronico, viene ripristinata la produzione del proprio collagene ed elastina, la pelle viene rassodata, le rughe vengono levigate.

L’uso regolare di cosmetici con collagene e acido ialuronico aiuta a migliorare la carnagione, idratare la pelle e renderla elastica ed elastica, allevia rughe, desquamazione e macchie senili. Tuttavia, nella maggior parte dei cosmetici, le molecole dei principi attivi sono troppo grandi, il che non consente loro di penetrare negli strati profondi dell’epidermide e ripristinare la pelle a livello cellulare.

Oggi parleremo dell’ultimo prodotto di bellezza che aiuta a fermare l’invecchiamento e tornare indietro nel tempo. Il risultato di un lungo studio scientifico sulle proprietà del collagene e dell’acido ialuronico è stato lo sviluppo della crema antietà Intenskin. Inizialmente, il nuovo prodotto era destinato esclusivamente all’uso professionale: una crema con un’alta concentrazione di principi attivi si è rapidamente affermata come la cura più efficace per la pelle con segni di invecchiamento, cosmetologi e dermatologi di tutto il mondo hanno utilizzato con piacere la crema Intenskin e l’hanno consigliata a i loro pazienti.

Tuttavia, dopo uno studio più approfondito delle proprietà e dei beni del farmaco, è diventato chiaro che soddisfa i più elevati standard di sicurezza, il che significa che può essere tranquillamente incluso nell’assistenza domiciliare per ottenere un risultato sostenibile a lungo termine. Così Intenskin è diventato disponibile per tutte le donne che vogliono prendersi cura di se stesse e godersi il proprio riflesso allo specchio.

Un paio di anni fa, l’unico modo efficace per sbarazzarsi di rughe, pieghe, carnagione spenta e borse sotto gli occhi era la chirurgia plastica. Ovviamente, la chirurgia ha molte controindicazioni e richiede un lungo periodo di recupero. Inoltre, non dimenticare le possibili complicazioni: reazioni allergiche all’anestesia, infezioni, infiammazioni, sanguinamento e persino la possibilità di una guarigione impropria della ferita.

L’effetto dell’uso della crema Intenskin è paragonabile alle procedure cosmetiche più costose ed efficaci e, con l’uso regolare, le supera completamente. Agendo a livello cellulare, Intenskin stimola la produzione del proprio collagene e l’acido ialuronico, che fa parte della crema, nutre e idrata in profondità la pelle, donandole luminosità.

Oltre alle forme stabili di collagene e acido ialuronico, la crema Intenskin contiene un altro principio attivo esclusivo: un estratto dalla radice di liquirizia.

L’acido glicerritico, isolato dalle radici di liquirizia, migliora l’immunità cutanea locale, previene il fotoinvecchiamento e la penetrazione dei radicali liberi.

Quindi, Intenskin risolve contemporaneamente diversi problemi che ogni donna di età superiore ai 25 anni deve affrontare:

  • Aiuta la pelle a ricostituire e mantenere livelli ottimali di idratazione cellulare
  • Stimola la sintesi del proprio collagene e acido ialuronico
  • Supporta e rafforza il sistema di difesa cellulare
  • Fornisce una carnagione uniforme, rende la pelle liscia e luminosa

I dermatologi confermano che l’uso della crema Intenskin come cura quotidiana di base aiuta a prevenire i cambiamenti legati all’età e a restituire alla pelle giovinezza, luminosità ed elasticità.