Revitaprost

Select your country:

Austria – Österreich

Belgium – Belgique – Français

Bulgaria – България

Chile

Colombia

Croatia – Hrvatska

Cyprus – Κυπριακή Δημοκρατία

Czech Republic – Česká republika

France

Germany – Deutschland

Guatemala

Greece – Ελλάδα

Hungary – Magyarország

Italy – Italia

Luxembourg – Luxembourg – Français

México

Netherlands – Pays-Bas – Français

Perú

Poland – Polska

Portugal

Romania – România

Singapore

Slovakia – Slovensko

Slovenia – Slovenija

Spain – España

Switzerland – Schweiz – Deutsche Sprache

Switzerland – Suisse – Français

United Arab Emirates

United Arab Emirates (English)

Áttörés a prosztatagyulladás kezelésében: hatékony megoldást találtak a férfiak egészségére!

A prosztatagyulladás a prosztatamirigy gyulladásos betegsége, amely minden korosztályban érinti a férfiakat. Minden évben egyre több az érintett, és az utóbbi években újabb riasztó a tendencia: a prosztatagyulladás gyorsan “fiatalodik”, és egyre több reproduktív korú férfit érint. Ma minden második 30 év feletti embernél változik a prosztatamirigy szövete.

Sajnos a prosztatagyulladást nem mindig könnyű diagnosztizálni a betegség korai szakaszában, a tünetek változatosak lehetnek, és nem mindig nyilvánvalóak, a férfiak pedig hajlamosak elbagatellizálni az egészségügyi problémákat. Ráadásul sokan nem akarnak orvoshoz menni a problémával, és nem beszélnek egy ilyen kényes betegség tüneteiről senkinek. Fontos megérteni, hogy az időben történő kezelés segít elkerülni a súlyos szövődményeket és megakadályozza a prosztatagyulladás krónikussá válását.

A prosztatagyulladásra utaló tünetek a következők:

  • Gyakori és fájdalmas vizelés;
  • Fáradtság, gyengeség és ingerlékenység;
  • A húgyhólyag nem megfelelő ürítésének érzése vizelésután.
  • Gyakori húgyúti fertőzések;
  • Csökkent szexuális aktivitás, erekciós problémák;
  • Fájdalom vagy kellemetlen érzés a perineumban, a végbélben, a herezacskóbanvagy a hát alsó részén;

A prosztatagyulladás tünetei nagyon változatosak, és nem mindig jelentkeznek azonnal, így a férfiak évekig nem is tudják, hogy náluk is jelen van ez az alattomos betegség. Ha legalább egy tünetet is talál a listából, akkor azonnal el kell kezdenie a kezelést.

Az akut prosztatagyulladás kezelése komoly intézkedéseket kíván meg: antibiotikumok, injekciókb, vírusellenes szerek, kellemetlen eljárások, például prosztatamasszázs. A krónikus prosztatagyulladás kezelése operatívan (sebészeti úton) történik. Mindkét esetben azonban nem teljes gyógyulásról beszélünk, csak remisszió érhető el velük, ami persze egy ideig elfelejteti a betegség okozta kényelmetlenséget.

Hosszú ideig a helyzet változatlan maradhat, az ilyenfajta prosztatagyulladás elleni terápia nem gyógyítja a betegséget, csak megszünteti a tüneteket. Viszont 2016-ban minden megváltozott, amikor elvégezték a Revitaprost új prosztatagyulladás elleni készítmény első klinikai vizsgálatait. Az önkéntesek 35 és 78 év közötti férfiak voltak, akiknél krónikus prosztatagyulladást diagnosztizáltak. Egy hónapig a Revitaprost kapszulákat szedték, és a tudósok figyelemmel kísérték az egészségüket.

A klinikai vizsgálatok során a prosztatagyulladás kezelésének következő eredményeit rögzítették:

  • A készítmény szedésének első hetében a betegek 98% -ánál teljesen megszűntek a betegség tünetei.
  • A betegek 99% -a javulást észlelt a szexuális aktivitásával kapcsolatban.
  • A betegeket vizsgáló orvosok megjegyezték, hogy a Revitaprost kapszulák közvetlen hatással voltak a prosztata szöveteire, ami az összes funkció teljes helyreállításához vezetett.

Ezen klinikai vizsgálatok által megerősített tények bizonyítják, hogy a Revitaprost komplex hatással van a szervezetre. A modern technológiák lehetővé tették a tudósok számára, hogy olyan készítményt hozzanak létre, amely képes teljesen gyógyítani a krónikus prosztatagyulladást!

A Revitaprost kapszulák előnyei:

  • A prosztatagyulladás teljes gyógyulása mellékhatások nélkül.
  • Gyors eredmény (a tünetek megszűnése a szedés megkezdésének első hetében)
  • Allergiás reakciók hiánya
  • Mellékhatások hiánya
  • Teljesen természetes összetétel

A Revitaprost kapszulák kifejlesztése sok évig tartott, mert szükség volt egy forradalmi készítmény létrehozására, amely képes teljesen gyógyít a krónikus prosztatagyulladást. A Revitaprost készítmény hatékonyságát a kiválogatott gyógynövény- és növénykivonatok adják:

  • Tökmag: magas zsír- és karotinoidtartalma miatt kedvező hatással van a prosztata mirigyére és a hormonokra is általában. Az arginin fehérje segít szabályozni a pajzsmirigyet, megakadályozva ezzel a daganatok kialakulását.
  • Sabalo pálma kivonat: segíti a prosztata megfelelő működését és támogatja az egész reproduktív rendszert.
  • Lenmag: gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik és elősegíti a sérült szövetek gyors regenerálódását.
  • Cink: megakadályozza a gyulladásos folyamatok kialakulását a prosztatában és fenntartja a tesztoszteron szükséges szintjét a vérben.

A készítmény összetétele kulcsfontosságú tényező a prosztatagyulladás elleni küzdelemben. A szer gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz,amelyek szinergikusan hatnak egymásra a maximális terápiás hatás biztosítása és a prosztata egészségének javítása érdekében.

Fontos megjegyezni, hogy a Revitaprost kapszula szedése nem befolyásolja a szokásos életmódot. Ha ezt a készítményt egy hónapig naponta egyszer szedi, gyorsan elfelejtheti a prosztatagyulladás minden kellemetlen tünetét, és sok éven át élvezheti az aktivitást és a jó férfi egészséget.

Kezdje el most a Revitaprost kapszulák szedését, és műtét és drága kezelések nélkül teljesen egészséges lehet!

Przełom w leczeniu zapalenia gruczołu krokowego: znaleziono skuteczne rozwiązanie!

Zapalenie gruczołu krokowego jest chorobą, która dotyka mężczyzn w każdym wieku. Z każdym rokiem zachorowalność wzrasta, a w ostatnich latach pojawił się kolejny niepokojący trend: zapalenie gruczołu krokowego dotyka coraz więcej mężczyzn w wieku rozrodczym. Aktualnie co drugi mężczyzna po 30 roku życia ma zmiany w tkankach gruczołu krokowego.

Niestety zapalenie gruczołu krokowego nie zawsze jest łatwe do zdiagnozowania we wczesnych stadiach choroby – objawy mogą być różnorodne i nie zawsze oczywiste, a mężczyźni zwykle bagatelizują problemy zdrowotne. Ponadto wiele osób wstydzi się iść do lekarza lub omówić z kimkolwiek objawy tak wrażliwej choroby. Ważne jest, aby zrozumieć, że leczenie na wczesnym etapie choroby pomoże uniknąć poważnych powikłań i zapobiec przewlekłości zapalenia gruczołu krokowego.

Objawy zapalenia gruczołu krokowego mogą obejmować:

  • Częste (czasami bolesne) oddawanie moczu
  • Uczucie zmęczenia, osłabienia i rozdrażnienia
  • Uczucie niepełnego opróżnienia pęcherza
  • Częste infekcje dróg moczowych
  • Zmniejszona aktywność seksualna, problemy z erekcją
  • Ból lub dyskomfort w kroczu, odbytnicy, mosznie lub dolnej części pleców

Objawy zapalenia gruczołu krokowego mogą być bardzo różnorodne i nie zawsze występują jednocześnie, przez co mężczyźni mogą latami nie wiedzieć, że cierpią na tę podstępną chorobę. Jeśli znany jest ci przynajmniej jeden objaw z listy, musisz natychmiast rozpocząć leczenie.

Leczenie ostrego zapalenia gruczołu krokowego składa się z kompleksu poważnych środków – antybiotyków w tabletkach lub zastrzykach, leków przeciwwirusowych, nieprzyjemnych zabiegów, takich jak masaż prostaty. Leczenie przewlekłego zapalenia gruczołu krokowego odbywa się operacyjnie (chirurgicznie). Jednak w obu przypadkach nie mówimy o całkowitym wyleczeniu – można osiągnąć jedynie remisję, a o dyskomforcie zapomnisz tylko na chwilę.

Przez długi czas stan rzeczy się nie zmieniał – każda terapia przeciw zapaleniu gruczołu krokowego nie leczyła choroby, a jedynie zahamowała objawy. Wszystko zmieniło się w 2016 roku, kiedy przeprowadzono pierwsze badania kliniczne nowego leku na zapalenie gruczołu krokowego o nazwie Revitaprost. Badania przeprowadzono na grupie mężczyzn w wieku od 35 do 78 roku życia z rozpoznaniem przewlekłego zapalenia gruczołu krokowego. Kapsułki Revitaprost przyjmowali przez miesiąc, podczas gdy naukowcy monitorowali ich stan zdrowia.

W trakcie badań klinicznych odnotowano następujące wyniki w leczeniu zapalenia gruczołu krokowego:

  • W pierwszym tygodniu stosowania preparatu u 98% pacjentów objawy choroby całkowicie ustąpiły
  • 99% pacjentów zauważyło poprawę związaną z aktywnością seksualną
  • Lekarze badający pacjentów zauważyli, że kapsułki Revitaprost miały bezpośredni wpływ na tkankę prostaty, co doprowadziło do całkowitej regeneracji wszystkich funkcji organizmu

Potwierdzone badaniami klinicznymi fakty dowodzą, że Revitaprost ma kompleksowy wpływ na organizm. Nowoczesne technologie pozwoliły naukowcom stworzyć preparat, który całkowicie leczy przewlekłe zapalenie gruczołu krokowego!

Zalety preparatu Revitaprost:

  • Całkowite wyleczenie zapalenia gruczołu krokowego bez „efektu odstawienia”
  • Szybki efekt (ustąpienie objawów już w pierwszym tygodniu stosowania)
  • Brak reakcji alergicznych
  • Bez skutków ubocznych
  • W 100% naturalny skład

Opracowanie kapsułek Revitaprost trwało kilka lat, ponieważ konieczne było stworzenie rewolucyjnego preparatu, który mógłby całkowicie wyleczyć przewlekłe zapalenie gruczołu krokowego. Kluczowym czynnikiem skuteczności Revitaprost jest skład, do którego zaliczyć można starannie dobrane ekstrakty ziół i roślin leczniczych:

  • Pestki dyni – dzięki dużej zawartości tłuszczów i karotenoidów korzystnie wpływają na gruczoł krokowy i ogólną gospodarkę hormonalną. Białko arginina pomaga regulować pracę tarczycy, zapobiegając rozwojowi nowotworów
  • Ekstrakt z palmy sabalowej – pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu prostaty oraz wspiera cały układ rozrodczy
  • Siemię lniane – działa przeciwzapalnie i sprzyja szybkiej regeneracji uszkodzonych tkanek
  • Cynk – zapobiega rozwojowi procesów zapalnych w prostacie oraz utrzymuje wymagany poziom testosteronu we krwi

Skład leku jest kluczowym czynnikiem skuteczności w walce z zapaleniem gruczołu krokowego. Preparat zawiera starannie dobrane składniki, które działają synergistycznie, aby zapewnić maksymalny efekt terapeutyczny i poprawę zdrowia prostaty.

Pamiętaj, że przyjmowanie kapsułek Revitaprost nie wpłynie w żaden sposób na twój tryb życia. Przyjmując po jednej kapsułce 3 razy dziennie przez miesiąc można szybko zapomnieć o wszystkich przykrych objawach zapalenia gruczołu krokowego i cieszyć się aktywnością seksualną i zdrowiem przez długie lata.

Rozpocznij kurację kapsułkami Revitaprost już teraz i wróć do zdrowia bez operacji i kosztownego leczenia!

Odkritje na področju zdravljenja prostatitisa: učinkovita rešitev za moško zdravljenje prostatitisa!

Prostatitis je bolezen , ki povzroča vnetje prostate pri moških vseh starosti. Vsakoletno  se število obolelih hitro zvišuje. Po ugotovitvah naj bi ta bolezen prizadela vse več moških, podrobneje na bi se s težavo srečeval vsak drugi moški po 30 letu starosti.

V zgodnji fazi obolenja je prostatitis težko prepoznati, saj se simptomi med seboj razlikujejo in niso tako očitni. Hitro jih lahko zamešamo z ostalimi podobnimi bolezenskimi stanji. Marsikdo se ne odloči za posvet s svojim osebnim zdravnikom, saj gre za delikatno temo in mu o tem ni prijetno govoriti. Pravočasna diagnoza in zdravljenje v zgodnjih fazah je temeljno v kolikor želimo doseči čim boljše rezultate in preprečiti resnejše komplikacije povzročene v povezavi s prostatitisom.

Med simptome prostatitisa štejemo:

  • Pogostejše uriniranje,
  • Pekoč ali boleč občutek pri uriniranju,
  • Utrujenost in občutek brez energije,
  • Razdražljivo počutje,
  • Občutek nepraznega mehurja po uriniranju,
  • Kronične težave s sečili,
  • Zmanjšanost poželenja ali težave z erekcijo,
  • Boleč, neprijeten občutek v zadnjem predelu.

Simptomi pri prostatitisu se med seboj razlikujeo in se pogosto ne pojavijo v celoti. To je razlog za pozno diagnozo, saj pacienti pogosto trpijo za prostatitisom več let in se tega ne zavedajo. V kolikor ste pri vas zaznali vsaj en od omenjenih simptomov je potrebno takojšne zdravljenje.

Akutni prostatitis se navadno zdravi z antibiotiki, tableti, injekcijami, protivirusnimi zdravili in raznimi masažami prostate. Kronični prostatitis pa odpravljamo z kirurškimi posegi. Tako pri akutnem kot tudi kroničnem zdravljenju prostatitisa ne moremo doseči popolne ozdravitve, lahko težave omilimo in jih zaustavimo za krajši čas.

Pred odkritjem sodobnega zdravila je bilo zdravljenje prostatitisa neučinkovito in ni imelo nekega vpliva na zdravljenje bolezni. V ta namen so bile kasneje izvedene večletne raziskave. Leta 2016 je bilo prvič testirano zdravilo prostatitisa Revitaprost. Testiranje je obsegalo moške med 35. in 78. letom starosti, ki trpijo za težavami prostate. Opazovanje le teh je trajalo približno 30 dni.

Raziskave študije so potrdile:

  • Po približno tednu dni uporabe zdravila  Revitaprost so težave s prostatitisom izginile kar 98% bolnikom.
  • Med testiranimi je bilo 99% takšnih pri katerih je bilo ugotovljeno izboljšanje spolne aktivnosti.
  • Po ugotovitvah zdravnikov naj bi zdravilo Revitaprost neposredno vplivalo na tkivo prostate, ki je odgovorno za popolno obnovitev vseh funkcij.

Raziskave so potrdile, da zdravilo Revitaprost učinkovito vpliva na telo.  Na podlagi sodobnih tehnologij velja za prvo zdravilo, ki odpravlja kronični prostatitis.

Revitaprost kapsule:

  • Učinkovito zdravljenje prostatitisa.
  • Rezultati vidni že po prvem tednu uporabe.
  • Ne povzroča alergijskih reakcij, ter ostalih stranskih učinkov.
  • Temelji na naravni osnovi.

Pred iznajdbo  zdravila Revitaprost so bile izvedene več letne raziskave. Omenjeno zdravilo velja kot prvo zdravilo, ki učinkovito zdravi kronični prostatitis. Visoka učinkovitost zdravljenja se skriva v skrbno pripravljeni sestavi, ki vsebuje vrsto zelišč in ostalih rastlin:

  • Bučna semena – karotenoidi in maščobe pomembno vplivajo na prostato in uravnavanje hormonov na ustrezno raven. Argininska beljakovina učinkuje proti nepravilnem delovanju ščitnice, ter deluje proti nastanku tumorjev.
  • Izveleček sabalove palme – uspešno uravnava delovanje prostate in reproduktivnega sistema.
  • Laneno seme – Zdravi vnetja in pospešeno obnavlja poškodbe tkiv.
  • Cink – Odpravlja vnetna obolenja v prostati in  uravnava ustrezno raven testosterona v krvi

Uporaba zdravila Revitaprost je varna za redno uporabo, saj ne vpliva  na  vaše vsakodnevno življenje. Ob jemanju treh kapsul na dan lahko občutite izboljšanje že po mesecu dni uporabe in si povrnite nazaj svoje moško življenje.

Ne okrevajte in se odločite za zdravljenje s kapsulami Revitaprost danes! Kmalu se boste rešili vaših težav s prostato in to brez kirurških posegov in dragega zdravljenja.

Visoka učinkovitost pri zdravljenju prostatitisa izhaja iz same izbire sestavin, ki pomembno vplivajo na doseganje maksimalnih rezultatov pri odpravljanju težav s prostato.

Caurlaidis prostatīta ārstēšanā: efektīvs risinājums vīriešu veselībai ir atrasts!

Prostatīts ir prostatas iekaisuma slimība, kas skar vīriešus visās vecuma grupās. Katru gadu tā izplatība pieaug, un pēdējos gados ir vērojama vēl viena satraucoša tendence: prostatīts strauji “jaunojas”, skarot aizvien vairāk reproduktīvā vecuma vīriešus. Šodien katram otrajam vīrietim, kas vecāks par 30 gadiem, ir izmaiņas prostatas audos.

Diemžēl prostatīts ne vienmēr viegli diagnosticējams slimības agrīnās stadijās – simptomi var būt dažādi un ne vienmēr acīmredzami, un vīrieši bieži nedomā par veselības problēmam tik daudz. Turklāt daudzi cilvēki kautrējas doties pie ārsta vai apspriest ar kādu simptomus šādas delikātas slimības gadījumā. Svarīgi saprast, ka savlaicīgi saņemta ārstēšana palīdzēs jums izvairīties no nopietnām komplikācijām un nepārvērtīs prostatītu hroniskā formā.


Prostatīta simptomi var ietvert:

• Bieža (dažkārt sāpīga) urinēšana

• Noguruma, vājuma un kairinājuma sajūta

• Sajūta, ka urīnpūslis nav pilnībā iztukšots pēc urinēšanas

• Biežas urīnceļu infekcijas

• Seksuālās aktivitātes samazināšanās, erekcijas problēmas

• Sāpes vai diskomforts starpenē, taisnajā zarnā, sēkliniekos vai jostas rajonā

Prostatīta simptomi var būt ļoti dažādi un ne vienmēr tie ir kompleksā, tāpēc vīrieši var ilgus gadus nezināt, ka cieš no šīs viltīgās slimības. Ja esat sevī atklājis vismaz vienu simptomu no saraksta, jums nekavējoties jāsāk ārstēšana.

Akūta prostatīta ārstēšana sastāv no nopietnu pasākumu kompleksa – antibiotikas tablešu vai injekciju veidā, pretvīrusu līdzekļi, nepatīkamas procedūras, piemēram, prostatas masāža. Hroniska prostatīta ārstēšana tiek veikta operatīvi (ķirurģiski). Tomēr abos gadījumos runa nav par pilnīgu izārstēšanos – var panākt tikai remisiju, un jūs uz kādu laiku varat aizmirst par diskomfortu.

Ilgus gadus situācija palika nemainīga – jebkāda terapija pret prostatītu nespēja izārstēt slimību, bet tikai novērsa simptomus. Viss mainījās 2016. gadā, kad tika veikti pirmie kliniskie pētījumi par jaunu prostatīta medikamentu – Revitaprost. Brīvprātīgie bija vīriešu grupa vecumā no 35 līdz 78 gadiem ar diagnozi “hronisks prostatīts”. Mēneša laikā viņi lietoja Revitaprost kapsulas, un zinātnieki novēroja viņu veselības stāvokli.

Klinisko pētījumu laikā tika fiksēti šādi prostatīta ārstēšanas rezultāti:

• Pirmajā ārstēšanas nedēļā 98% pacientu pilnībā izzuda slimības simptomi

• 99% pacientu atzīmēja uzlabojumus, kas saistīti ar seksuālo aktivitāti un vīriešu veselību

• Ārsti, kas veica pacientu pārbaudes, norādīja, ka Revitaprost kapsulas tieši ietekmēja prostatas audus, kas noveda pie pilnīgas visu funkciju atjaunošanas

Šie, ar kliniskajiem pētījumiem apstiprinātie fakti, pierāda, ka Revitaprost sniedz kompleksa iedarbību uz organismu. Mūsdienu tehnoloģijas ļāva zinātniekiem izstrādāt medikamentu, kas pilnībā izārstē hronisku prostatītu!

Revitaprost kapsulu priekšrocības:

• Pilnīga prostatīta izārstēšana bez “atsaukšanas efekta”

• Ātri rezultāti (simptomu izzušana jau pirmajā lietošanas nedēļā)

• Nav alerģisku reakciju

• Nav blakusparādību

• Pilnīgi dabiska sastāvdaļa

Revitaprost kapsulu izstrādei tika veltīti ilgi gadi, jo bija jāizveido revolucionārs medikaments, kas spēj pilnībā izārstēt hronisku prostatītu. Galvenais Revitaprost efektivitātes faktors ir tā sastāvs, kurā ir rūpīgi atlasīti dziedinošu zāļu un augu ekstrakti:

• Ķirbju sēklas – pateicoties augstajam tauku un karotinoīdu saturam, tām ir labvēlīga ietekme uz prostatu un vispārējo hormonālo fonu. Olbaltumviela arginīns palīdz regulēt vairogdziedzera darbību, novēršot audzēju attīstību

• Sabalas palmas ekstrakts – palīdz prostatam pareizi darboties un uztur visu reproduktīvo sistēmu.

• Linsēklas – ir pretiekaisuma īpašības un veicina ātru bojātu audu atjaunošanos

• Cinks – novērš iekaisuma procesus prostatā un uztur nepieciešamo testosterona līmeni asinīs

Medikamenta sastāvs ir tā efektivitātes galvenais faktors cīņā pret prostatītu, un tajā ir rūpīgi atlasītas sastāvdaļas, kas sinerģiski darbojas, lai nodrošinātu maksimālu terapeitisko efektu un uzlabotu prostatas veselību.

Ir svarīgi atzīmēt, ka Revitaprost kapsulu lietošana neietekmēs jūsu ierasto dzīvesveidu. Lietojot šo medikamentu vienu kapsulu 3 reizes dienā mēneša garumā, jūs ātri aizmirsīsiet par visiem nepatīkamajiem prostatīta simptomiem un ilgus gadus baudīsiet aktīvu un stipru vīriešu veselību.

Sāciet ārstēšanu ar Revitaprost kapsulām tagad un kļūstiet pilnīgi veseli bez operācijām un dārgas ārstēšanas!

Prelom v liečbe prostatitídy: podarilo sa nájsť účinné riešenie pre zdravie mužov!

Prostatitída je zápalové ochorenie prostaty, ktoré sa vyskytuje u mužov všetkých vekových skupín. Jeho výskyt sa každoročne zvyšuje a v posledných rokoch sa zaznamenal ďalší alarmujúci trend: prostatitída rýchlo „mladne“ a postihuje čoraz viac mužov v reprodukčnom veku. Dnes má zmeny v tkanivách prostaty každý druhý muž starší ako 30 rokov.

Prostatitída sa, bohužiaľ, v počiatočných štádiách nedá vždy ľahko diagnostikovať – príznaky môžu byť rôzne, nie sú vždy zjavné a muži majú tendenciu zdravotné problémy ignorovať. Mnohí sa navyše hanbia ísť k lekárovi alebo s niekým diskutovať o príznakoch takého chúlostivého ochorenia. Treba si uvedomiť, že včasná liečba vám pomôže vyhnúť sa vážnym komplikáciám a zabrániť tomu, aby sa prostatitída stala chronickou.

Príznaky prostatitídy môžu zahŕňať:

  • Časté (niekedy bolestivé) močenie.
  • Pocit únavy, slabosti a podráždenosti.
  • Pocit neúplného vyprázdnenia močového mechúra po vymočení.
  • Časté infekcie močových ciest.
  • Znížená sexuálna aktivita, problémy s erekciou.
  • Bolesť alebo nepohodlie v oblasti perinea, konečníka, mieška alebo spodnej časti chrbta.

Symptómy prostatitídy môžu byť veľmi rozmanité a nie vždy sa prejavujú úplne, takže muži nemusia dlhé roky vedieť, že trpia týmto zákerným ochorením. Ak sa u vás objavil aspoň jeden príznak zo zoznamu, musíte okamžite začať s liečbou.

Spôsob liečby akútnej prostatitídy pozostáva z viacerých závažných opatrení – antibiotiká v tabletách alebo injekciách, antivirotiká, nepríjemné procedúry, napríklad masáž prostaty. Pri liečbe chronickej prostatitídy sa postupuje operačným (chirurgickým) spôsobom. Pri oboch však nemožno dosiahnuť úplné vyliečenie – môžete dosiahnuť len remisiu a na nepríjemné pocity na chvíľu zabudnete.

Tento stav sa dlho nemenil – žiadna terapia proti prostatitíde nevyliečila ochorenie, ale iba zastavila príznaky. Po roku 2016 sa všetko zmenilo, keď sa uskutočnili prvé klinické skúšky nového lieku na prostatitídu, Revitaprostu. Dobrovoľníkov tvorila skupina mužov vo veku od 35 do 78 rokov s diagnózou chronickej prostatitídy. Počas jedného mesiaca užívali kapsuly Revitaprost, pričom vedci monitorovali ich zdravotný stav.

Počas klinických štúdií sa dosiahli nasledujúce výsledky liečby prostatitídy:

  • Počas prvého týždňa užívania lieku u 98 % pacientov príznaky ochorenia úplne vymizli.
  • 99 % pacientov pozorovalo zlepšenie sexuálnej aktivity a mužského zdravia
  • Doktori, ktorí vyšetrovali pacientov, si všimli, že kapsuly Revitaprost majú priamy účinok na tkanivo prostaty, čo viedlo k úplnému obnoveniu všetkých funkcií.

Tieto fakty potvrdené klinickými štúdiami dokazujú, že Revitaprost má komplexný účinok na telo. Vďaka moderným technológiám sa vedcom podarilo vytvoriť liek, ktorý úplne vylieči chronický zápal prostaty!

Kapsuly Revitaprost:

  • Úplne vyliečia prostatitídu bez „abstinenčného účinku“.
  • Prinášajú rýchly výsledok (vymiznutie príznakov už v prvom týždni po prijatí).
  • Nevyvolávajú alergické reakcie.
  • Nemajú žiadne vedľajšie účinky.
  • Majú 100% prírodné zloženie.

Trvalo mnoho rokov, kým sa vyvinuli kapsuly Revitaprost, pretože bolo potrebné vytvoriť revolučný liek, ktorý by mohol úplne vyliečiť chronickú prostatitídu. Kľúčový faktor účinnosti Revitaprostu je jeho zloženie, ktoré zahŕňa starostlivo vybrané výťažky z liečivých bylín a rastlín:

  • Tekvicové semienka – vzhľadom na vysoký obsah tukov a karotenoidov majú priaznivý vplyv na prostatu a celkovú hormonálnu hladinu. Bielkovina arginín pomáha regulovať štítnu žľazu, čím zabraňuje vzniku nádorov.
  • Výťažok z palmy trpasličej – napomáha správnej funkcii prostaty a podporuje celý reprodukčný systém.
  • Ľanové semienko – pôsobí protizápalovo a podporuje rýchlu regeneráciu poškodených tkanív.
  • Zinok – predchádza vzniku zápalových procesov v prostate a udržuje potrebnú hladinu testosterónu v krvi.

Kľúčovým faktorom účinnosti doplnku v boji proti prostatitíde je jeho zloženie, ktoré obsahuje starostlivo vybrané zložky, ktoré pôsobia synergicky, aby zaistili maximálny terapeutický účinok a zlepšili zdravie prostaty.

Je potrebné poznamenať, že užívanie kapsúl Revitaprost nijako neovplyvní váš bežný životný štýl. Ak budete užívať tento doplnok 3x denne jednu kapsulu počas jedného mesiaca, môžete rýchlo zabudnúť na všetky nepríjemné príznaky zápalu prostaty a užívať si aktivitu a dobré mužské zdravie po mnoho rokov.

Začnite liečbu kapsulami Revitaprost hneď teraz a staňte sa úplne zdravými bez chirurgického zákroku a nákladnej liečby!

Proveržis prostatito gydyme: rastas efektyvus sprendimas vyrų sveikatai!

Prostatitas – tai prostatos liaukos uždegimas, kuris gali paliesti bet kurios amžiaus grupės vyrus. Kiekvienais metais jo paplitimas didėja, o pastaraisiais pastebėta dar viena nerimą kelianti tendencija: prostatitas greitai „jaunėja“ ir paveikia vis daugiau reprodukcinio amžiaus vyrų. Šiandien kas antras vyresnis nei 30 metų vyras turi pokyčių prostatos liaukos audiniuose.

Deja, ne visada prostatitą paprasta diagnozuoti ankstyvose ligos stadijose – simptomai gali būti labai įvairūs ir ne visada akivaizdūs, o vyrai taip pat linkę numoti ranka į problemas su sveikata. Be to, daugelis žmonių drovisi eiti pas gydytoją arba su kuo nors aptarti tokios delikačios ligos simptomus. Svarbu suprasti, kad laiku gautas gydymas padės jums išvengti rimtų komplikacijų ir neleis ligai pereiti į lėtinę formą.

Prostatito simptomai gali būti:

  • Dažnas (kartais skausmingas) šlapinimasis
  • Nuovargio,silpnumo ir irzlumo jausmas
  • Jausmas, kad šlapimo pūslė nėra tuščia po šlapinimosi.
  • Dažnos šlapimo takų infekcijos.
  • Seksualinio aktyvumo sumažėjimas, problemos su erekcija.
  • Skausmai ir diskomfortas tarpukojyje, tiesiosios žarnos, sėklidžių srityje arba apatinėje nugaros pusėje.

Prostatito simptomai gali būti labai įvairūs ir ne visada pasireiškia kartu, todėl vyrai gali metų metus nežinoti, kad turi šią klastingą ligą. Jeigu pas save radote bent vieną iš sąraše nurodytų simptomų, jums būtina nedelsiant pradėti gydymą.

 Ūminio prostatito gydymas sudarytas iš rimtų priemonių – antibiotikų tabletėse arba injekcijose, priešvirusinių priemonių, nemalonių procedūrų, tokių kaip prostatos masažas. Lėtinio prostatito gydymas vykdomas operaciniu (chirurginiu) būdu. Tačiau abiem atvejais kalbama ne apie visišką išgydymą – galima tik pasiekti remisiją ir kuriam laikui pamiršite apie diskomfortą.

Ilgą laiką niekas nesikeitė – bet kokia terapija nuo prostatito ligos negydė, o tik sulaikė simptomus. Viskas pasikeitė 2016 metais, tai buvo atlikti pirmi naujojo vaisto nuo prostatito „Revitaprost“ klinikiniai tyrimai. Savanoriais tapo vyrų nuo 35 iki 78 metų grupė su „lėtinio prostatito“ diagnoze. Mėnesį jie vartojo „Revitaprost“ kapsules, o mokslininkai stebėjo jų sveikatos būklę.

Atliekant klinikinius tyrimus, buvo užfiksuoti tokie prostatito gydymo rezultatai:

  • Po pirmos preparato vartojimo savaitės 98 % pacientų visiškai dingo ligos simptomai.
  • 99 % pažymėjo pagerėjimą, susijusi su seksualiniu aktyvumu, vyriška sveikata.
  • Gydytojai, kurie atliko pacientų apžiūras, pažymėjo, kad „Revitaprost“ kapsulės tiesiogiai paveikė prostatos liaukos audinius, kad visiškai atstatė visas funkcijas.

Šie faktai, patvirtinti klinikiniais tyrimais, rodo, kad „Revitaprost“ suteikia kompleksinį poveikį organizmui. Šiuolaikinės technologijos leido mokslininkams sukurti preparatą, kuris visiškai išgydo lėtinį prostatitą!

„Revitaprost“ kapsulių privalumai:

  • Visiškas prostatito išgydymas be „atšaukimo efekto“.
  • Greitas rezultatas (simptomai dingsta jau pirmą vartoji savaitę).
  • Nėra alerginių reakcijų.
  • Nėra šalutinių poveikių.
  • Visiškai natūrali sudėtis.

 „Revitaprost“ kapsulių kūrimui prireikė ilgų metų, nes buvo būtina sukurti revoliucinį preparatą, galinti visiškai išgydyti lėtinį prostatitą. Pagrindinis „Revitaprost“ efektyvumo faktorius yra sudėtis, kurioje yra kruopščiai atrinkti gydomųjų žolelių ir augalų ekstraktai:

  • Moliūgų sėklos – dėl didelio riebalų ir karotinoidų kiekio jos teigiamai veikia prostatos liauką ir bendra hormoninį foną. Arginino baltymas padeda reguliuoti skydliaukės darbą, neleidžia vystytis navikams.
  • Sabalo palmės ekstraktas – padeda tinkamai funkcionuoti prostatai ir palaiko visą reprodukcinę sistemą.
  • Linų sėklos – turi uždegimą slopinančių savybių ir padeda greitai pažeistų audinių regeneracijai.
  • Cinkas – užkerta kelią uždegimo procesų vystymuisi prostatoje ir palaiko reikiamą testosterono kiekį kraujyje.

Svarbu pažymėti, kad „Revitaprost“ kapsulių vartojimas neturi jokios įtakos įprastam gyvenimo būdui. Mėnesį vartojant šį preparatą po vieną kapsulę 3 kartus per dieną, jūs galėsite greitai pamiršti apie visus nemalonius prostatito simptomus ir ilgus metus mėgautis aktyvumu bei tvirta vyriška sveikata.

Pradėkite gydymą „Revitaprost“ kapsulėmis dabar ir tapkite visiškai sveiki be operacijų ir brangaus gydymo!

Avanço no tratamento da prostatite: encontrada solução eficaz para saúde masculina!

A prostatite é uma doença inflamatória da próstata que afecta homens de todas as faixas etárias. Cada ano mais, a sua prevalência aumenta e, nos últimos anos, tem havido outra tendência alarmante: a prostatite tem ficado “mais jovem”, afectando cada vez mais homens em idade reproductiva. Hoje em dia, um em cada dois homens com mais de 30 anos de idade apresenta alterações nos tecidos da próstata.

Infelizmente, a prostatite nem sempre pode ser facilmente diagnosticada nos estágios iniciais da doença – os sintomas podem ser diferentes e nem sempre óbvios. Além disso, os homens tendem a minimizar os problemas de saúde. Também, muitas pessoas têm vergonha de ir ao médico ou falar com alguém dos sintomas de uma doença tão delicada. É importante entender que o tratamento oportuno ajuda a evitar complicações graves e que a prostatite se torne crónica.

Os sintomas da prostatite podem incluir:

• Micção frequente (às vezes dolorosa)

• Sensação de cansaço, fraqueza e irritação

• Sensação de esvaziamento incompleto da bexiga após a micção.

• Infeções frequentes do trato urinário

• Diminuição da actividade sexual, problemas de erecção

• Dor ou desconforto no períneo, reto, escroto ou região lombar

Os sintomas da prostatite podem ser muito diversos e nem sempre todos presentes; portanto, os homens podem nem suspeitar que sofrem desta doença por muito tempo. Se encontrou pelo menos um sintoma da lista, precisa de iniciar o tratamento imediatamente.

O tratamento da prostatite aguda consiste em um complexo de medidas, como antibióticos em comprimidos ou injecções, antivirais, procedimentos desagradáveis, como massagem na próstata. A prostatite crónica pode ser tratada com cirurgia. No entanto, em ambos os casos, não estamos a falar de uma cura completa, só se pode alcançar a remissão temporária e se esquecer do desconforto por algum tempo.

Por muito tempo, a situação permaneceu assim, qualquer terapia contra a prostatite não curava a doença, mas apenas aliviava os sintomas. Tudo mudou em 2016, quando foram realizados os primeiros ensaios clínicos de um novo medicamento para prostatite, Revitaprost. Os voluntários eram um grupo de homens de 35 a 78 anos de idade diagnosticados com prostatite crónica. Eles tomavam cápsulas de Revitaprost por um mês enquanto os cientistas monitoravam a sua saúde.

No decorrer dos estudos clínicos, foram obtidos os seguintes resultados:

• Na primeira semana de uso do medicamento em 98% dos pacientes, os sintomas da doença desapareceram completamente

• 99% dos pacientes notaram melhorias na actividade sexual e na saúde masculina

• Os médicos que examinaram os pacientes notaram que as cápsulas de Revitaprost tiveram um efeito directo no tecido da próstata, o que resultou na restauração completa de todas as funções da próstata.

Estes factos, confirmados pelos ensaios clínicos, provam que Revitaprost tem um efeito complexo no corpo. As tecnologias modernas permitiram aos cientistas criar um remédio que cura completamente a prostatite crónica!

As cápsulas Revitaprost:

• Cura completa da prostatite sem “síndrome de abstinência”

• Resultado rápido (desaparecimento dos sintomas já na primeira semana de uso)

• Ausência de reacções alérgicas

• Ausência de efeitos colaterais

• Composição completamente natural

Demorou muitos anos para desenvolver as cápsulas Revitaprost, porque era necessário criar um remédio revolucionário que pudesse curar completamente a prostatite crónica. O factor chave da eficácia de Revitaprost é a sua composição, que contém extractos de ervas e plantas medicinais cuidadosamente selecionados:

• Semente de abóbora – devido ao alto teor de gorduras e carotenóides, têm um efeito benéfico na próstata e nas hormonas em geral. A proteína arginina ajuda a regular a glândula tireóide, impedindo o desenvolvimento de tumores.

• Extracto de palma Sabalo – recupera o funcionamento da próstata e apoia todo o sistema reproductivo.

• Sementes de linho – têm propriedades anti-inflamatórias e ajudam na regeneração rápida de tecidos danificados.

• Zinco – previne o desenvolvimento de processos inflamatórios na próstata e mantém o nível necessário de testosterona no sangue.

É importante observar que as cápsulas Revitaprost não afectarão o seu estilo de vida habitual de forma alguma. Ao tomar uma cápsula 3 vezes ao dia durante um mês, poderá esquecer-se-á rapidamente de todos os sintomas desagradáveis da prostatite e desfrutar da actividade e boa saúde masculina por muitos anos.

Comece o tratamento com as cápsulas Revitaprost agora e recupere a sua saúde sem cirurgia e tratamentos caros!

Průlom v léčbě prostatitidy: nalezeno efektivní řešení pro mužské zdraví!

Prostatitida je zánětlivé onemocnění prostaty, které postihuje muže všech věkových skupin. Každým rokem se její prevalence zvyšuje a v posledních letech se objevuje další alarmující trend: prostatitida je rychle „mladší“ a postihuje stále více mužů v reprodukčním věku. Dnes má každý druhý muž nad 30 let změny v tkáních prostaty.

Bohužel není prostatitida v raných stádiích onemocnění vždy snadno diagnostikována – příznaky mohou být různé a ne vždy zřejmé a muži mají tendenci zdravotní problémy bagatelizovat. Mnoho lidí se navíc stydí jít k lékaři nebo s kýmkoli probírat příznaky tak choulostivé nemoci. Je důležité pochopit, že včasná léčba vám pomůže vyhnout se závažným komplikacím a zabránit tomu, aby se prostatitida stala chronickou.

Příznaky prostatitidy mohou zahrnovat:

  • Časté (někdy bolestivé) močení.
  • Pocit únavy, slabosti a podrážděnosti.
  • Pocit nedokončený vyprazdňování močový bublina po pomočování.
  • Časté infekce močových cest.
  • Pokles sexuální aktivity, problémy s erekcí.
  • Bolesti nebo nepohodlí v oblasti třísel, konečníku, šourku nebo dolní části zad.

Příznaky prostatitidy mohou být velmi rozmanité a nemusí být vždy přítomny v komplexu, takže muži nemusí roky vědět, že trpí touto zákeřnou nemocí. Pokud jste našli alespoň jeden příznak ze seznamu, musíte okamžitě zahájit ošetření.

Léčba akutní prostatitidy spočívá v komplexu závažných opatření – antibiotika v tabletách nebo injekcích, antivirotika, nepříjemné procedury, jako je masáž prostaty. Léčba chronické prostatitidy se provádí operativním (chirurgickým) způsobem. V obou případech však nehovoříme o úplném vyléčení – můžete dosáhnout pouze remise a na chvíli zapomenete na nepohodlí.

Stav věcí zůstával po dlouhou dobu nezměněn – jakákoliv terapie proti prostatitidě nemoc nevyléčila, ale pouze zastavila příznaky. Vše se změnilo v roce 2016, kdy byly provedeny první klinické zkoušky nového léku na prostatitidu, Revitaprost. Dobrovolníky byla skupina mužů ve věku 35 až 78 let s diagnózou chronická prostatitida. Během měsíce užívali kapsle Revitaprost, zatímco vědci sledovali jejich zdraví.

V průběhu klinických studií byly zaznamenány následující výsledky léčby prostatitidy:

  • V prvním týdnu užívání léku u 98 % pacientů příznaky onemocnění zcela vymizely.
  • 99 % pacientů zaznamenalo zlepšení sexuální aktivity a mužského zdraví
  • Lékaři, kteří vyšetřovali pacienty, zaznamenali, že tobolky Revitaprost měly přímý účinek na tkáň prostaty, což vedlo k úplnému obnovení všech funkcí.

Tato fakta potvrzená klinickými studiemi dokazují, že Revitaprost působí na organismus komplexně. Moderní technologie umožnily vědcům vytvořit lék, který zcela vyléčí chronickou prostatitidu!

kapslí Revitaprost:

  • Kompletní vyléčení prostatitidy bez „abstinenčního efektu“
  • Rychlý výsledek (vymizení příznaků již v prvním týdnu přijetí)
  • Žádné alergické reakce
  • Žádné vedlejší účinky
  • 100% přírodní složení

Vývoj kapslí Revitaprost trval mnoho let, protože bylo nutné vytvořit revoluční lék, který by dokázal zcela vyléčit chronickou prostatitidu. Klíčovým faktorem účinnosti Revitaprost je složení, které obsahuje pečlivě vybrané extrakty léčivých bylin a rostlin:

  • Dýňová semínka – díky vysokému obsahu tuků a karotenoidů příznivě působí na prostatu a celkovou hormonální hladinu. Protein arginin pomáhá regulovat štítnou žlázu a zabraňuje vzniku nádorů.
  • Extrakt z palmy Sabalo – napomáhá správné funkci prostaty a podporuje celý reprodukční systém.
  • Lněné semínko – má protizánětlivé vlastnosti a podporuje rychlou regeneraci poškozených tkání
  • Zinek – zabraňuje rozvoji zánětlivých procesů v prostatě a udržuje potřebnou hladinu testosteronu v krvi

Je důležité si uvědomit, že užívání kapslí Revitaprost žádným způsobem neovlivní váš obvyklý životní styl. Užíváním této drogy jednu tobolku 3krát denně po dobu jednoho měsíce můžete rychle zapomenout na všechny nepříjemné příznaky prostatitidy a užívat si aktivitu a dobré mužské zdraví po mnoho let.

Začněte ošetření kapslemi Revitaprost právě teď a staňte se naprosto zdravým bez operací a nákladné léčby!

Napredak u liječenju prostatitisa: pronađeno učinkovito rješenje za zdravlje muškaraca!

Prostatitis je upalna bolest prostate koja pogađa muškarce svih dobnih skupina. Svake godine njegova prevalencija raste, a posljednjih godina postoji još jedan alarmantan trend: prostatitis se ubrzano “pomlađuje” i pogađa sve više muškaraca reproduktivne dobi. Danas svaki drugi muškarac stariji od 30 godina ima promjene na tkivu prostate.

Nažalost, prostatitis nije uvijek lako dijagnosticirati u ranim fazama bolesti – simptomi mogu biti različiti i ne uvijek očiti, a muškarci su skloni umanjivati ​​zdravstvene probleme. Osim toga, mnogima je neugodno otići liječniku ili s bilo kime razgovarati o simptomima tako osjetljive bolesti. Važno je razumjeti da će pravodobno liječenje pomoći u izbjegavanju ozbiljnih komplikacija i spriječiti kronični prostatitis.

Simptomi prostatitisa mogu uključivati:

  • Učestalo (ponekad bolno) mokrenje
  • Osjećaj umora, slabosti i razdražljivosti
  • Osjećaj nepotpunog pražnjenja mjehura nakon mokrenja
  • Česte infekcije mokraćnog sustava
  • Smanjena seksualna aktivnost, problemi s erekcijom
  • Bol ili nelagoda u perineumu, rektumu, skrotumu ili donjem dijelu leđa

Simptomi prostatitisa mogu biti vrlo različiti i ne uvijek prisutni u kompleksu, tako da muškarci godinama ne znaju da boluju od ove podmukle bolesti. Ako ste pronašli barem jedan simptom s popisa, onda morate odmah započeti liječenje.

Liječenje akutnog prostatitisa sastoji se od niza ozbiljnih mjera – antibiotika u tabletama ili injekcijama, antivirusnih lijekova, neugodnih postupaka, poput masaže prostate. Liječenje kroničnog prostatitisa provodi se operativnim (kirurškim) putem. Međutim, u oba slučaja ne govorimo o potpunom izlječenju – možete samo postići remisiju, a na neko vrijeme ćete zaboraviti na nelagodu.

Stanje je dugo ostalo nepromijenjeno – svaka terapija protiv prostatitisa nije izliječila bolest, već samo zaustavila simptome. Sve se promijenilo 2016. godine, kada su provedena prva klinička ispitivanja novog preparata za prostatitis, Revitaprost. Volonteri su bili skupina muškaraca u dobi od 35 do 78 godina s dijagnozom kroničnog prostatitisa. Mjesec dana su uzimali Revitaprost kapsule dok su znanstvenici pratili njihovo zdravlje.

U kliničkim studijama zabilježeni su sljedeći rezultati liječenja prostatitisa:

  • U prvom tjednu uzimanja preparata kod 98% pacijenata simptomi bolesti su potpuno nestali
  • 99% pacijenata primijetilo je poboljšanje seksualne aktivnosti i zdravlja muškaraca
  • Liječnici koji su pregledavali pacijente primijetili su da Revitaprost kapsule imaju izravan učinak na tkivo prostate, što je dovelo do potpune obnove svih funkcija

Ove činjenice, potvrđene kliničkim ispitivanjima, dokazuju da Revitaprost ima kompleksan učinak na tijelo. Suvremene tehnologije omogućile su znanstvenicima stvaranje preparata koji u potpunosti liječi kronični prostatitis!

Prednosti Revitaprost kapsula:

  • Potpuno izlječenje prostatitisa bez “učinka povlačenja”.
  • Brzi rezultat (nestanak simptoma već u prvom tjednu uzimanja)
  • Odsutnost alergijskih reakcija
  • Nema nuspojava
  • Potpuno prirodan sastav

Za razvoj Revitaprost kapsula bilo je potrebno mnogo godina, jer je bilo potrebno stvoriti revolucionarni preparat koji može u potpunosti izliječiti kronični prostatitis. Ključni čimbenik učinkovitosti Revitaprosta je sastav koji sadrži pažljivo odabrane ekstrakte ljekovitog bilja i biljaka:

  • Sjemenke bundeve – zbog visokog udjela masti i karotenoida blagotvorno djeluju na prostatu i opću hormonsku razinu. Protein arginin pomaže u regulaciji štitnjače, sprječavajući razvoj tumora.
  • Ekstrakt sabalo palme – pomaže pravilnom funkcioniranju prostate i podržava cijeli reproduktivni sustav.
  • Laneno sjeme – ima protuupalna svojstva i potiče brzu regeneraciju oštećenih tkiva
  • Cink – sprječava razvoj upalnih procesa u prostati i održava potrebnu razinu testosterona u krvi

Važno je napomenuti da uzimanje Revitaprost kapsula ni na koji način neće utjecati na Vaš uobičajeni način života. Uzimajući ovaj preparat, jednu kapsulu 3 puta dnevno tijekom mjesec dana, možete brzo zaboraviti na sve neugodne simptome prostatitisa i uživati ​​u aktivnosti i dobrom muškom zdravlju dugi niz godina.

Započnite liječenje Revitaprost kapsulama sada i postanite potpuno zdravi bez operacija i skupog liječenja!

Μια σημαντική ανακάλυψη στη θεραπεία της προστατίτιδας: βρέθηκε μια αποτελεσματική λύση για την υγεία των ανδρών!

Η προστατίτιδα είναι μια φλεγμονώδης νόσος του προστάτη αδένα που προσβάλλει άνδρες όλων των ηλικιακών ομάδων. Κάθε χρόνο διαδίδεται όλο και περισσότερο και τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια άλλη ανησυχητική τάση: η προστατίτιδα εμφανίζεται κάθε φορά σε όλο και πιο νέους ανθρώπους, επηρεάζοντας άνδρες αναπαραγωγικής ηλικίας. Σήμερα, κάθε δεύτερος άνδρας άνω των 30 έχει αλλαγές στους ιστούς του προστάτη.

Δυστυχώς, η προστατίτιδα δεν διαγιγνώσκεται πάντα εύκολα στα αρχικά στάδια της νόσου, τα συμπτώματα μπορεί να είναι ποικίλα και όχι πάντα εμφανή και οι άνδρες τείνουν να υποβαθμίζουν τα προβλήματα υγείας. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι ντρέπονται να πάνε στο γιατρό ή να συζητήσουν τα συμπτώματα μιας τόσο λεπτής ασθένειας με οποιονδήποτε. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι η έγκαιρη θεραπεία θα σας βοηθήσει να αποφύγετε σοβαρές επιπλοκές και να αποτρέψετε τη χρόνια προστατίτιδα.

Τα συμπτώματα της προστατίτιδας μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Συχνή (μερικές φορές επώδυνη) ούρηση
  • Αίσθημα κόπωσης, αδυναμίας και ευερεθιστότητας
  • Αίσθημα ατελούς εκκένωσης της κύστης μετά την ούρηση.
  • Συχνές ουρολοιμώξεις
  • Μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα, προβλήματα στύσης
  • Πόνος ή ενόχληση στο περίνεο, στο ορθό, στο όσχεο ή στο κάτω μέρος της πλάτης

Τα συμπτώματα της προστατίτιδας μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά και να μην είναι πάντα πολυσύνθετα, έτσι οι άνδρες μπορεί να μην γνωρίζουν για χρόνια ότι πάσχουν από αυτή την ύπουλη ασθένεια. Εάν έχετε βρει τουλάχιστον ένα σύμπτωμα από την παραπάνω λίστα, τότε πρέπει να ξεκινήσετε αμέσως θεραπεία.

Η θεραπεία της οξείας προστατίτιδας αποτελείται από ένα σύμπλεγμα σοβαρών μέτρων: αντιβιοτικά σε δισκία ή ενέσεις, αντιικά, επώδυνες θεραπείες, όπως μασάζ προστάτη. Η θεραπεία της χρόνιας προστατίτιδας πραγματοποιείται με χειρουργικό (χειρουργικό) τρόπο. Ωστόσο, και στις δύο περιπτώσεις, δεν μιλάμε για πλήρη θεραπεία, μπορείτε να επιτύχετε μόνο ύφεση και θα ξεχάσετε για λίγο την ενόχληση.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η κατάσταση των πραγμάτων παρέμεινε αμετάβλητη: οποιαδήποτε θεραπεία της προστατίτιδας δεν θεράπευε την ασθένεια, αλλά μόνο εξάλειφε τα συμπτώματα. Όλα άλλαξαν το 2016, όταν διεξήχθησαν οι πρώτες κλινικές δοκιμές ενός νέου φαρμάκου για την προστατίτιδα, του Revitaprost. Εθελοντές ήταν μια ομάδα ανδρών ηλικίας 35 έως 78 ετών με διάγνωση χρόνιας προστατίτιδας. Επί ένα μήνα έπαιρναν κάψουλες Revitaprost ενώ οι επιστήμονες παρακολουθούσαν την υγεία τους.

Κατά τη διάρκεια των κλινικών μελετών, καταγράφηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα της θεραπείας της προστατίτιδας:

  • Την πρώτη εβδομάδα λήψης του φαρμάκου στο 98% των ασθενών, τα συμπτώματα της νόσου εξαφανίστηκαν εντελώς.
  • Το 99 % των ασθενών παρουσίασε βελτίωση στη σεξουαλική δραστηριότητα και στην υγεία των ανδρών
  • Οι γιατροί που εξέτασαν τους ασθενείς παρατήρησαν ότι οι κάψουλες Revitaprost είχαν άμεση επίδραση στον ιστό του προστάτη, γεγονός που οδήγησε σε πλήρη αποκατάσταση όλων των λειτουργιών.

Αυτά τα παραδείγματα, επιβεβαιωμένα από κλινικές δοκιμές, αποδεικνύουν ότι το Revitaprost έχει πολύπλοκη επίδραση στον οργανισμό. Οι σύγχρονες τεχνολογίες επέτρεψαν στους επιστήμονες να δημιουργήσουν ένα φάρμακο που θεραπεύει πλήρως τη χρόνια προστατίτιδα!

Οφέλη από τις κάψουλες Revitaprost:

  • Πλήρης θεραπεία της προστατίτιδας χωρίς «σύνδρομο στέρησης»
  • Γρήγορο αποτέλεσμα (εξαφάνιση των συμπτωμάτων ήδη από την πρώτη εβδομάδα λήψης)
  • Απουσία αλλεργικών αντιδράσεων
  • Χωρίς παρενέργειες
  • Απολύτως φυσική σύνθεση

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να παραχθούν οι κάψουλες Revitaprost, γιατί ήταν απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα επαναστατικό φάρμακο που θα μπορούσε να θεραπεύσει πλήρως τη χρόνια προστατίτιδα. Ο βασικός παράγοντας στην αποτελεσματικότητα του Revitaprost είναι η σύνθεση, η οποία περιέχει προσεκτικά επιλεγμένα εκχυλίσματα φαρμακευτικών βοτάνων και φυτών:

  • Κολοκυθόσπορος: λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λίπη και καροτενοειδή, έχει ευεργετική επίδραση στον αδένα του προστάτη και στα γενικά ορμονικά επίπεδα. Η πρωτεΐνη αργινίνη βοηθά στη ρύθμιση του θυρεοειδούς αδένα, αποτρέποντας την ανάπτυξη όγκων.
  • Εκχύλισμα φοίνικα Sabalo: βοηθά τον προστάτη να λειτουργεί σωστά και υποστηρίζει ολόκληρο το αναπαραγωγικό σύστημα.
  • Λιναρόσπορος: έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και προάγει την ταχεία αναγέννηση των κατεστραμμένων ιστών
  • Ψευδάργυρος: εμποδίζει την ανάπτυξη φλεγμονωδών διεργασιών στον προστάτη και διατηρεί το απαιτούμενο επίπεδο τεστοστερόνης στο αίμα

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η λήψη καψουλών Revitaprost δεν θα επηρεάσει με κανέναν τρόπο τον συνήθη τρόπο ζωής σας. Λαμβάνοντας μία κάψουλα αυτού του φαρμάκου τρεις φορές την ημέρα επί ένα μήνα, μπορείτε γρήγορα να ξεχάσετε όλα τα δυσάρεστα συμπτώματα της προστατίτιδας και να παραμένετε δραστήριοι, απολαμβάνοντας την ανδρική υγεία για πολλά χρόνια.

Ξεκινήστε τώρα τη θεραπεία με κάψουλες Revitaprost και γίνετε απόλυτα υγιείς χωρίς χειρουργική επέμβαση και ακριβή θεραπεία!

Un gran avance en el tratamiento de la prostatitis: ¡se ha encontrado una solución eficaz para la salud de los hombres!

La prostatitis es una enfermedad inflamatoria de la próstata que afecta a hombres de todas las edades. Cada año su prevalencia aumenta, y en los últimos años ha habido otra tendencia alarmante: la prostatitis es rápidamente “más joven”, afectando cada vez más a los hombres en edad reproductiva. Hoy, uno de cada dos hombres mayores de 30 años tiene cambios en los tejidos de la glándula prostática.

Desafortunadamente, la prostatitis no siempre se diagnostica fácilmente en las primeras etapas de la enfermedad: los síntomas pueden ser variados y no siempre obvios, y los hombres tienden a restar importancia a los problemas de salud. Además, a muchas personas les da vergüenza ir al médico o comentar con cualquiera los síntomas de una enfermedad tan delicada. Es importante comprender que el tratamiento oportuno lo ayudará a evitar complicaciones graves y evitar que la prostatitis se vuelva crónica.

Los síntomas de la prostatitis pueden incluir:

  • Micción frecuente (a veces dolorosa)
  • Sentirse cansado, débil e irritable
  • Sensación de vaciamiento incompleto de la vejiga después de orinar.
  • Infecciones frecuentes del tracto urinario
  • Disminución de la actividad sexual, problemas de erección
  • Dolor o malestar en el perineo, el recto, el escroto o la zona lumbar

Los síntomas de la prostatitis pueden ser muy diversos y no siempre presentes en un complejo, por lo que los hombres pueden pasar años sin saber que padecen esta insidiosa enfermedad. Si ha encontrado al menos un síntoma de la lista, debe comenzar el tratamiento de inmediato.

El tratamiento de la prostatitis aguda consiste en un complejo de medidas serias: antibióticos en tabletas o inyecciones, antivirales, procedimientos desagradables, como el masaje de próstata. El tratamiento de la prostatitis crónica se realiza por vía operativa (quirúrgica). Sin embargo, en ambos casos, no estamos hablando de una cura completa: solo puede lograr la remisión y se olvidará de las molestias por un tiempo.

Durante mucho tiempo, la situación se mantuvo sin cambios: cualquier terapia contra la prostatitis no curó la enfermedad, sino que solo detuvo los síntomas. Todo cambió en 2016, cuando se realizaron los primeros ensayos clínicos de un nuevo fármaco para la prostatitis, Revitaprost. Los voluntarios eran un grupo de hombres de 35 a 78 años con diagnóstico de prostatitis crónica. Tomaron cápsulas de Revitaprost durante un mes mientras los científicos controlaban su salud.

En el curso de los estudios clínicos, se registraron los siguientes resultados del tratamiento de la prostatitis:

  • En la primera semana de tomar el medicamento en el 98% de los pacientes, los síntomas de la enfermedad desaparecieron por completo
  • 99% de los pacientes notaron mejoras en la actividad sexual y la salud de los hombres
  • Los médicos que examinaron a los pacientes notaron que las cápsulas de Revitaprost tenían un efecto directo sobre el tejido de la próstata, lo que condujo a una restauración completa de todas las funciones.

Estos hechos, confirmados por ensayos clínicos, prueban que Revitaprost tiene un efecto complejo en el cuerpo. ¡Las tecnologías modernas han permitido a los científicos crear un medicamento que cura completamente la prostatitis crónica!

Beneficios de las cápsulas de Revitaprost:

  • Curación completa de la prostatitis sin “efecto de abstinencia”
  • Rápido resultado (desaparición de los síntomas ya en la primera semana de ingreso)
  • Ausencia de reacciones alérgicas
  • Sin efectos secundarios
  • Composición completamente natural

Llevó muchos años desarrollar las cápsulas de Revitaprost, porque era necesario crear un fármaco revolucionario que pudiera curar por completo la prostatitis crónica. El factor clave en la eficacia de Revitaprost es la composición, que contiene extractos cuidadosamente seleccionados de hierbas y plantas medicinales:

  • Semilla de calabaza – debido al alto contenido de grasas y carotenoides, tiene un efecto beneficioso sobre la glándula prostática y los niveles hormonales generales. La proteína arginina ayuda a regular la glándula tiroides, previniendo el desarrollo de tumores.
  • Extracto de palma de sábalo: ayuda a que la próstata funcione correctamente y es compatible con todo el sistema reproductivo.
  • Semilla de lino: tiene propiedades antiinflamatorias y promueve la rápida regeneración de los tejidos dañados
  • Zinc: previene el desarrollo de procesos inflamatorios en la próstata y mantiene el nivel requerido de testosterona en la sangre

Es importante tener en cuenta que tomar cápsulas de Revitaprost no afectará su estilo de vida habitual de ninguna manera. Tomando este medicamento una cápsula 3 veces al día durante un mes, puede olvidarse rápidamente de todos los síntomas desagradables de la prostatitis y disfrutar de la actividad y la buena salud masculina durante muchos años.

¡Comience el tratamiento con cápsulas de Revitaprost ahora y manténgase completamente saludable sin cirugía ni tratamientos costosos!

Breakthrough in the treatment of prostatitis: an effective solution for men’s health has been found!

Prostatitis is an inflammatory disease of the prostate gland that affects men of all age groups. Its prevalence is increasing every year, and in recent years there has been another alarming trend: prostatitis is rapidly «getting younger», affecting more and more men of reproductive age. Today, every second man over the age of 30 has changes in the tissues of the prostate gland.

Unfortunately, prostatitis is not always easily diagnosed in the early stages of the disease – the symptoms can be varied and not always obvious, and men tend to downplay health problems. In addition, many people are embarrassed to go to the doctor or discuss with someone the symptoms of such a delicate disease. It is important to understand that the treatment received in time will help you avoid serious complications and will not allow prostatitis to go into a chronic form.  

Symptoms of prostatitis may include:

  • Frequent (sometimes painful) urination
  • Feeling tired, weak and irritable
  • Feeling of incomplete emptying of the bladder after urination
  • Frequent urinary tract infections
  • Decreased sexual activity, erection problems
  • Pain or inconvenience in the perineum, rectum, scrotum or lower back

The symptoms of prostatitis can be very diverse and are not always present in the complex, so men may not know for years that they suffer from this insidious disease. If you find yourself with at least one symptom from the list, then you need to start treatment immediately.

Treatment of acute prostatitis consists of a complex of serious measures – antibiotics in tablets or injections, antiviral agents, unpleasant procedures such as prostate massage. Treatment of chronic prostatitis is carried out surgically. However, in both cases, we are not talking about a complete cure – you can only achieve remission, and you will forget about the discomfort for a while.

For a long time, the situation remained unchanged – any therapy against prostatitis didn’t cure the disease, but only stopped the symptoms. Everything changed in 2016, when the first clinical trials of a new drug for prostatitis, Revitaprost, were conducted. The volunteers were a group of men aged 35 to 78 years with a diagnosis of «chronic prostatitis». For a month, they took Revitaprost capsules, and scientists monitored their health.

In the course of clinical studies, the following results of prostatitis treatment were recorded:

  • In the first week of taking the drug, 98% of patients completely disappeared symptoms of the disease
  • 99% of patients noted improvements related to sexual activity and men’s health
  • The doctors who examined the patients noted that the Revitaprost capsules had a direct effect on the prostate tissue, which led to the complete restoration of all functions

These facts, confirmed by clinical trials, prove that Revitaprost has a complex effect on the body. Modern technologies have allowed scientists to create a drug that completely cures chronic prostatitis!

Benefits of Revitaprost capsules:

  • Complete cure of prostatitis without «withdrawal effect»
  • Quick result (disappearance of symptoms already in the first week of admission)
  • Absence of allergic reactions
  • No side effects
  • Completely natural composition

The development of Revitaprost capsules took many years, because it was necessary to create a revolutionary drug that could completely cure chronic prostatitis. A key factor in the effectiveness of Revitaprost is the composition, which contains carefully selected extracts of medicinal herbs and plants:

  • Pumpkin seed – due to its high content of fats and carotenoids, it has a beneficial effect on the prostate gland and the overall hormonal background. Arginine protein helps regulate the thyroid gland, preventing the development of tumors
  • Sabalo palm extract – helps the prostate function properly and supports the entire reproductive system.
  • Flax seed – has anti-inflammatory properties and promotes rapid regeneration of damaged tissues
  • Zinc – prevents the development of inflammatory processes in the prostate and maintains the necessary level of testosterone in the blood

It is important to note that taking Revitaprost capsules won’t affect your usual lifestyle in any way. Taking this drug one capsule 3 times a day for a month, you can quickly forget about all the unpleasant symptoms of prostatitis and enjoy activity and strong men’s health for many years.

Start treatment with Revitaprost capsules now and become absolutely healthy without surgery and expensive treatment!

Percée dans le traitement de la prostatite : une solution efficace pour la santé masculine trouvée !

La prostatite est une maladie inflammatoire de la prostate qui affecte les hommes de tous les groupes d’âge. Chaque année, sa prévalence augmente, et ces dernières années, il y a une autre tendance inquiétante : la prostatite est rapidement « plus jeune », affectant de plus en plus d’hommes en âge de procréer. Aujourd’hui, un homme sur deux de plus de 30 ans a des changements dans les tissus de la prostate.

Malheureusement, la prostatite n’est pas toujours facilement diagnostiquée dans les premiers stades de la maladie – les symptômes peuvent être variés et pas toujours évidents, et les hommes ont tendance à minimiser les problèmes de santé. En outre, beaucoup de gens hésitent à aller chez le médecin ou à discuter avec quelqu’un des symptômes d’une maladie aussi délicate. Il est important de comprendre que le traitement reçu à temps vous aidera à éviter les complications graves et ne permettra pas à la prostatite de se transformer en une forme chronique.  

Les symptômes de la prostatite peuvent inclure :

  • Mictions fréquentes (parfois douloureuses)
  • Se sentir fatigué, faible et irritable
  • Sensation de vidange incomplète de la vessie après avoir uriné.
  • Infections fréquentes des voies urinaires
  • Diminution de l’activité sexuelle, problèmes d’érection
  • Douleur ou inconfort dans le périnée, le rectum, le scrotum ou le bas du dos

Les symptômes de la prostatite peuvent être très divers et ne sont pas toujours présents dans le complexe, de sorte que les hommes peuvent ne pas savoir pendant des années qu’ils souffrent de cette maladie insidieuse. Si vous avez trouvé au moins un symptôme de la liste, vous devez immédiatement commencer le traitement.

Le traitement de la prostatite aiguë consiste en un ensemble de mesures graves – antibiotiques sous forme de comprimés ou d’injections, antiviraux, procédures désagréables telles que le massage de la prostate. Le traitement de la prostatite chronique est effectué chirurgicalement (chirurgical). Cependant, dans les deux cas, il ne s’agit pas d’une guérison complète – vous pouvez seulement obtenir une rémission, et vous oublierez l’inconfort pendant un certain temps.

Pendant longtemps, la situation est restée inchangée – toute thérapie contre la prostatite n’a pas guéri la maladie, mais seulement arrêté les symptômes. Tout a changé en 2016, lorsque les premiers essais cliniques du nouveau médicament contre la prostatite Revitaprost ont été menés. Les volontaires sont devenus un groupe d’hommes âgés de 35 à 78 ans avec un diagnostic de « prostatite chronique ». Pendant un mois, ils ont pris des capsules Revitaprost et les scientifiques ont surveillé leur état de santé.

Au cours des études cliniques, les résultats suivants du traitement de la prostatite ont été enregistrés :

  • Au cours de la première semaine de prise du médicament, 98% des patients ont complètement disparu des symptômes de la maladie
  • 99% des patients ont noté des améliorations liées à l’activité sexuelle avec la santé masculine
  • Les médecins qui ont examiné les patients ont noté que les capsules Revitaprost avaient un effet direct sur les tissus de la prostate, ce qui a permis de rétablir complètement toutes les fonctions

Ces faits, confirmés par des essais cliniques, prouvent que Revitaprost a un effet complexe sur le corps. La technologie moderne a permis aux scientifiques de créer un médicament qui guérit complètement la prostatite chronique !

Avantages des capsules Revitaprost :

  • Guérison complète de la prostatite sans « effet d’annulation »
  • Résultat rapide (disparition des symptômes dès la première semaine d’admission)
  • Aucune réaction allergique
  • Aucun effets secondaires
  • Composition entièrement naturelle

Le développement de capsules Revitaprost a pris de nombreuses années, car il était nécessaire de créer un médicament révolutionnaire capable de guérir complètement la prostatite chronique. Un facteur clé de l’efficacité de Revitaprost est la composition, qui contient des extraits soigneusement sélectionnés d’herbes médicinales et de plantes :

  • Graine de citrouille – en raison de sa teneur élevée en graisses et en caroténoïdes, elle a un effet bénéfique sur la prostate et le fond hormonal général. La protéine arginine aide à réguler le fonctionnement de la glande thyroïde, empêchant le développement de tumeurs
  • Extrait de palmier sabalo – aide la prostate à fonctionner correctement et soutient l’ensemble du système reproducteur.
  • Graines de lin – a des propriétés anti-inflammatoires et favorise la régénération rapide des tissus endommagés
  • Zinc – prévient le développement de processus inflammatoires dans la prostate et maintient le niveau nécessaire de testostérone dans le sang

Il est important de noter que la prise de capsules Revitaprost n’affectera pas le mode de vie habituel. En prenant ce médicament une capsule 3 fois par jour pendant un mois, vous pouvez rapidement oublier tous les symptômes désagréables de la prostatite et profiter de l’activité et de la santé des hommes pendant de nombreuses années.

Commencez votre traitement avec les capsules Revitaprost maintenant et devenez absolument en bonne santé sans chirurgie ni traitement coûteux!

Ein Durchbruch bei der Behandlung von Prostatitis: Eine wirksame Lösung für die Männergesundheit wurde gefunden!

Prostatitis ist eine entzündliche Erkrankung der Prostata, die Männer aller Altersgruppen betrifft. Jedes Jahr nimmt die Prävalenz zu, und in den letzten Jahren gibt es einen weiteren alarmierenden Trend: Prostatitis wird immer jünger und betrifft immer mehr Männer im gebärfähigen Alter. Heute hat jeder zweite Mann über 30 Veränderungen im Gewebe der Prostata.

            Leider lässt sich eine Prostatitis im Frühstadium der Erkrankung nicht immer leicht diagnostizieren – die Symptome können vielfältig und nicht immer offensichtlich sein und Männer neigen dazu, gesundheitliche Probleme herunterzuspielen. Darüber hinaus ist es vielen Menschen peinlich, zum Arzt zu gehen oder mit irgendjemandem über die Symptome einer so heiklen Krankheit zu sprechen. Es ist wichtig zu verstehen, dass eine rechtzeitige Behandlung Ihnen hilft, schwerwiegende Komplikationen zu vermeiden und zu verhindern, dass die Prostatitis chronisch wird.

Zu den Symptomen einer Prostatitis können gehören:

  • Häufiges (manchmal schmerzhaftes) Wasserlassen
  • Fühlen Sie sich müde, schwach und gereizt
  • Gefühl einer unvollständigen Blasenentleerung nach dem Wasserlassen.
  • Häufige Harnwegsinfektionen
  • Verminderte sexuelle Aktivität, Erektionsprobleme
  • Schmerzen oder Beschwerden im Perineum, Rektum, Hodensack oder im unteren Rücken

Die Symptome einer Prostatitis können sehr vielfältig sein und treten nicht immer in einem Komplex auf, sodass Männer möglicherweise jahrelang nicht wissen, dass sie an dieser heimtückischen Krankheit leiden. Wenn Sie mindestens ein Symptom aus der Liste gefunden haben, müssen Sie sofort mit der Behandlung beginnen.

Die Behandlung einer akuten Prostatitis besteht aus einer Reihe schwerwiegender Maßnahmen – Antibiotika in Tablettenform oder Injektionen, Virostatika, unangenehme Eingriffe wie eine Prostatamassage. Die Behandlung der chronischen Prostatitis erfolgt operativ (chirurgisch). In beiden Fällen handelt es sich jedoch nicht um eine vollständige Heilung – Sie können nur eine Remission erreichen und die Beschwerden für eine Weile vergessen.

Der Sachverhalt blieb lange Zeit unverändert – jede Therapie gegen Prostatitis heilte die Krankheit nicht, sondern stoppte nur die Symptome. Alles änderte sich im Jahr 2016, als die ersten klinischen Studien mit einem neuen Medikament gegen Prostatitis Revitaprost durchgeführt wurden. Bei den Freiwilligen handelte es sich um eine Gruppe von Männern im Alter von 35 bis 78 Jahren mit der Diagnose chronischer Prostatitis. Innerhalb eines Monats nahmen sie Kapseln Revitaprost ein und Wissenschaftler überwachten ihren Gesundheitszustand.

Im Rahmen klinischer Studien wurden folgende Ergebnisse der Behandlung von Prostatitis erfasst:

  • In der ersten Woche der Einnahme des Arzneimittels verschwanden bei 98 % der Patienten die Krankheitssymptome vollständig
  • 99 % der Patienten stellten Verbesserungen der sexuellen Aktivität und der Männergesundheit fest
  • Ärzte, die Patienten untersuchten, stellten fest, dass Kapseln Revitaprost eine direkte Wirkung auf das Gewebe der Prostata hatten, was zu einer vollständigen Wiederherstellung aller Funktionen führte

Diese klinisch nachgewiesenen Fakten beweisen, dass Revitaprost eine komplexe Wirkung auf den Körper hat. Moderne Technologien haben es Wissenschaftlern ermöglicht, ein Medikament zu entwickeln, das chronische Prostatitis vollständig heilt!

Vorteile von Kapseln Revitaprost:

  • Vollständige Heilung der Prostatitis ohne „Entzugseffekt“
  • Schnelles Ergebnis (Verschwinden der Symptome bereits in der ersten Aufnahmewoche)
  • Keine allergischen Reaktionen
  • Keine Nebenwirkungen
  • Völlig natürliche Zusammensetzung

Die Entwicklung der Kapseln Revitaprost dauerte viele Jahre, da es notwendig war, ein revolutionäres Medikament zu entwickeln, das chronische Prostatitis vollständig heilen konnte. Der Schlüsselfaktor für die Wirksamkeit von Revitaprost ist die Zusammensetzung, die sorgfältig ausgewählte Extrakte aus Heilkräutern und Pflanzen enthält:

  • Kürbiskerne – aufgrund des hohen Gehalts an Fetten und Carotinoiden wirken sie sich positiv auf die Prostata und den allgemeinen Hormonspiegel aus. Das Protein Arginin hilft bei der Regulierung der Schilddrüse und verhindert so die Entstehung von Tumoren.
  • Sabalo-Palmenextrakt – unterstützt die ordnungsgemäße Funktion der Prostata und unterstützt das gesamte Fortpflanzungssystem.
  • Leinsamen – hat entzündungshemmende Eigenschaften und fördert die schnelle Regeneration geschädigten Gewebes
  • Zink – verhindert die Entwicklung entzündlicher Prozesse in der Prostata und hält den erforderlichen Testosteronspiegel im Blut aufrecht

Es ist wichtig zu beachten, dass die Einnahme von Kapseln Revitaprost Ihren gewohnten Lebensstil in keiner Weise beeinträchtigt. Wenn Sie dieses Medikament einen Monat lang dreimal täglich in einer Kapsel einnehmen, können Sie alle unangenehmen Symptome einer Prostatitis schnell vergessen und sich viele Jahre lang an Aktivität und guter männlicher Gesundheit erfreuen.

Beginnen Sie jetzt mit der Behandlung mit Kapseln Revitaprost und werden Sie absolut gesund, ohne Operationen und teure Behandlungen!

Läbimurre prostatiidi ravis: tõhus lahendus meeste tervisele on juba leitud!

Prostatiit on eesnäärme põletikuline haigus, mis mõjutab igas vanuses mehi. Iga aastaga suureneb selle levimus ja viimastel aastatel on ilmnenud veel üks murekoht: prostatiit muutub kiiresti “nooremaks”, mõjutades üha enam reproduktiivses eas mehi. Tänapäeval on igal teisel üle 30-aastasel mehel eesnäärme kudedes muutusi.

Kahjuks ei ole prostatiidi algstaadiumis alati lihtne diagnoosida – sümptomid võivad olla mitmekesised ja mitte alati ilmsed ning mehed kipuvad terviseprobleeme pisendama. Lisaks on paljudel piinlik minna arsti juurde või kellegagi sellise delikaatse haiguse sümptomeid arutada. Oluline on mõista, et õigeaegne ravi aitab vältida tõsiseid tüsistusi ja vältida prostatiidi krooniliseks muutumist.

Prostatiidi sümptomid võivad hõlmata järgmist:

  • Sagedane (mõnikord valulik) urineerimine
  • Väsimuse, nõrkuse ja ärrituvuse tunne
  • Põie mittetäieliku tühjenemise tunne pärast urineerimist
  • Sagedased kuseteede infektsioonid
  • Seksuaalaktiivsuse vähenemine, erektsiooniprobleemid
  • Valu või ebamugavustunne kõhukelmes, pärasooles, munandikotis või alaseljas

Prostatiidi sümptomid võivad olla väga mitmekesised ega esine alati kompleksis, nii et mehed ei pruugi aastaid teada, et nad seda salakavalat haigust põevad. Kui olete loendist leidnud vähemalt ühe sümptomi, peate viivitamatult ravi alustama.

Ägeda prostatiidi ravi koosneb tõsiste meetmete kompleksist – antibiootikumid tablettide või süstide kujul, viirusevastased vahendid, ebameeldivad protseduurid, näiteks eesnäärme massaaž. Kroonilise prostatiidi ravi viiakse läbi operatiivse (kirurgilise) teel. Kuid mõlemal juhul ei räägi me täielikust paranemisest – võib saavutada ainult remissiooni ja seejärel unustate mõneks ajaks ebamugavuse.

Asjade seis püsis pikka aega muutumatuna – igasugune prostatiidi vastane ravi ei aidanud haigusest vabaneda, vaid peatas ainult sümptomid. Kõik muutus 2016. aastal, kui viidi läbi esimesed kliinilised uue prostatiidivastase ravimi Revitaprosti uuringud. Vabatahtlikud oli kroonilise prostatiidi diagnoosiga 35-78-aastaste meeste rühm. Nad võtsid Revitaprosti kapsleid kuu jooksul, samal ajal kui teadlased nende tervise seisundit jälgisid.

Kliiniliste uuringute käigus fikseeriti järgmised prostatiidi ravi tulemused:

  • Esimesel ravimi võtmise nädalal kadusid 98%-l patsientidest haiguse sümptomid täielikult.
  • 99% patsientidest märkisid seksuaalaktiivsuse ja meeste tervisega seotud paranemise
  • Patsientide uuringute teostanud arstid märkisid, et Revitaprosti kapslid osutasid otsese mõju eesnäärme kudedele, mis viis kõigi funktsioonide täieliku taastamiseni.

Need kliiniliselt tõestatud faktid kinnitavad, et Revitaprost osutab organismile kompleksset toimet. Kaasaegsed tehnoloogiad on võimaldanud teadlastel luua preparaadi, mis ravib täielikult kroonilist prostatiiti välja!

Revitaprosti kapslite eelised:

  • Prostatiidist täielik paranemine ilma “tühistamisefektita”
  • Kiire tulemus (sümptomite kadumine juba esimesel võtmise nädalal)
  • Puuduvad allergilised reaktsioonid
  • Puuduvad kõrvaltoimed
  • 100% looduslik koostis

Revitaprosti kapslite väljatöötamine võttis palju aastaid, sest oli vaja luua revolutsiooniline preparaat, mis suudaks täielikult ravida kroonilist prostatiiti välja. Revitaprosti efektiivsuse võtmeteguriks on koostis, mis sisaldab hoolikalt valitud ravirohtude ja -taimede ekstrakte:

  • Kõrvitsaseemned – tänu kõrgele rasvade ja karotenoidide sisaldusele mõjuvad soodsalt eesnäärmele ja üldisele hormonaalsele tasemele. Valk arginiin aitab reguleerida kilpnäärme talitust, takistades kasvajate teket
  • Sabalo palmi ekstrakt – aitab eesnäärmel korralikult funktsioneerida ja toetab kogu reproduktiivsüsteemi
  • Linaseemned – omavad põletikuvastaseid omadusi ja soodustavad kahjustatud kudede kiiret taastumist
  • Tsink – takistab põletikuliste protsesside teket eesnäärmes ja hoiab veres vajalikku testosterooni taset

Oluline on märkida, et Revitaprosti kapslite võtmine ei mõjuta mingil moel teie tavapärast elustiili. Selle preparaadi võtmine üks kapsel 3 korda päevas võimaldab teil kiiresti unustada kõiki prostatiidi ebameeldivaid sümptomeid ning nautida aktiivsust ja head meeste tervist aastaid.

Alustage ravi Revitaprosti kapslitega kohe ja saage ilma operatsioonita ja kalli ravita täiesti terveks!

Исчекор во лечењето на простатитисот: ефикасно решение за машкото здравје е најдено!

Простатис – воспалително заболување на простатата што се забележува кај сите мажи независно од возраста. Секоја година бројот на заболените се зголемува, а во последно време сведоци сме на уште една алармантна тенденција: простатитисот нагло «се подмладува», односно се појавува кај сѐ поголем број мажи во репродуктивна возраст. Денес кај секој втор маж постар од 30 години доаѓа до промени во ткивата на простатата.

За жал, честопати не е лесно да се дијагностицира простатитисот во раните фази поради тоа што симптомите можат да бидат различни и понекогаш неочевидни, а исто така поради тоа што мажите не им обрнуваат доволно внимание на здравствените проблеми. Освен тоа, многумина се срамат да одат на доктор да се прегледаат или да поразговараат за симптомите на деликатното заболување. А токму навременото лечење е клучот за да се избегнат сериозни компликации и за да се спречи преминувањето на простатитисот во хронична фаза.

Еве некои од можните симптоми на простатитисот:

  • Често (понекогаш проследено со болки) мокрење
  • Чувство на замор, слабост и иритираност
  • Чувство на делумно испразнет мочен меур после мокрењето
  • Чести инфекции на мочните канали
  • Намалена сексуална активност, проблеми со ерекцијата
  • Болки или дискомфорт во пределот на перинеумот, правото црево, тестисите или долниот дел на грбот  

Симптомите на простатитисот се различни, тие воопшто не мора да се манифестираат истовремено, па затоа мажите со години не знаат дека се болни од оваа подмолна болест. Ако имате забележано кај себе макар еден од горенаведените симптоми, тогаш вие треба веднаш да почнете со лечење.

Лечењето на акутниот простатитс претставува комплекс сериозни мерки – антибиотици во вид на таблетки или инјекции, антивирусни препарати, непријатни процедури како што е масирањето на простатата. Лечењето на хроничниот простатитис се врши со хируршки зафат. Меѓутоа во двата случаја проблемот не е решен засекогаш, туку само привремено.

Долго време ситуацијата не се менуваше – третманот на простатитисот не ја лечеше болеста, туку само ги отстрануваше нејзините симптоми. До промена дојде во 2016 година кога беа извршени првите клинички испитувања на новиот лек за простатитс “Revitaprost”. Во испитувањата довроволно учествувале пациенти стари од 35 до 78 години со потврдена дијагноза «хроничен простатитис». Еден месец тие ги пиеле капсулите “Revitaprost”, а научниците ја следеле нивната здравствена состојба.

За време на клиничките испитување се забележани следните резултати во лечењето на простатисот:

  • Во текот на првата недела од приемот на капсулите кај 98% од пациентите сосема исчезнале симптомите на болеста
  • 99% од пациентите констатирале подобрување на сексуалната активност
  • Докторите кои ги прегледувале пациентите заклучиле дека капсулите “Revitaprost” извршиле директно влијание на ткивата на простатата што довело до целосно возобновување на сите нејзини функции

Овие податоци што се потврдени со клиничките испитувања докажуваат дека капсулите “Revitaprost” комплексно делуваат на организмот. Современите технологии им дозволија на научниците да создадат препарат што целосно го лечи хроничниот простатитис!

Добри страни на капсулите “Revitaprost”:

  • Целосно лечење на простатитисот без навикнување
  • Брз резултат (исчезнување на симптомите веќе во првата недела од приемот)
  • Отсутство на алергиски реакции
  • Отсутство на нус-појави
  • Целосно природен состав

Создавањето на капсулите “Revitaprost” траеше долго време, бидејќи се работи за револуционерен препарат што може целосно да го излечи хроничниот простатитис. Основниот фактор за ефикасноста на “Revitaprost” е составот што содржи внимателно избрани екстракти од целебни треви и растенија:

  • Семки од тиква – благодарение на високото ниво на масти и и каротеноиди семките од тиква позитивно влијаат на простатата и хормонската слика. Белковината аргинин помага во регулирањето на работата на штитната жлезда и ја превенира појавата на тумори
  • Екстракт од палмата сабал – ѝ помага на простата да функционира правилно и го поддржува репродуктивниот систем
  • Семки од лен – се одликува со антивоспалителни својства и ја потпомага брзата регенерација на оштетените ткива
  • Цинк – го превенира развојот на воспалителните процеси во простатата и го поддржува неопходното ниво на тестостеронот во крвта 

Треба се истакне дека приемот на капсулите “Revitaprost” воопшто нема да влијае на вообичаениот начин на живеење. Со пиењето на овој препарат по една капсула 3 пати дневно во рок од 1 месец вие брзо ќе ги заборавите непријатните симптоми на простатитисот и потоа долго време ќе уживате во сексуалниот живот.

Почнете да се лечите со капсулите “Revitaprost” сега и ќе станете апсолутно здрав човек без операции и скапи терапии!

Откритие в лечението на простатита: намерено е ефективно решение за мъжкото здраве!

Простатитът е възпалително заболяване на простатната жлеза, което засяга мъже от всички възрастови групи. Всяка година разпространението му се увеличава, а през последните години се наблюдава още една тревожна тенденция: простатитът бързо «става все по-млад», засягайки все повече мъже в репродуктивна възраст. Днес всеки втори мъж на възраст над 30 години има промени в тъканите на простатната жлеза.

За съжаление, простатитът не винаги се диагностицира лесно на ранните стадии на заболяването – симптомите могат да бъдат различни и не винаги очевидни, а мъжете са склонни да не отдават голямо значение здравословните си проблеми. Освен това много хора се притесняват да отидат на лекар или да обсъдят симптомите на такова деликатно заболяване с когото и да било. Важно е да разберете, че навременното лечение ще ви помогне да избегнете сериозни усложнения и да предотвратите преминаването на простатита в хронична форма.

Симптомите на простатит могат да включват:

  • Често (понякога болезнено) уриниране
  • Чувство на умора, слабост и раздразнителност
  • Усещане за незавършено изпразване пикочния мехур следуриниране.
  • Често   инфекции на  пикочните  пътища 
  • Спадане на сексуалната активност, проблеми с ерекцията 
  • Болки или дискомфорт в областта на перинеума, правото черво,скротумът или в кръста 

Симптомите на простатита могат да бъдат много разнообразни и не винаги се появяват едновременно, така че мъжете могат да не знаят с години, че страдат от това коварно заболяване. Ако сте забелязали, че имате поне един симптомите от списъка, тогава трябва веднага да започнете да се лекувате.

Лечението на острия простатит се състои от комплекс от сериозни мерки – антибиотици в таблетки или инжекции, антивирусни лекарства, неприятни процедури, като масаж на простатата. Лечението на хроничния простатит се извършва по операционен (хирургичен) начин. И в двата случая обаче не говорим за пълното излекуване – може само да се стигне до ремисия и за известно време ще забравите за дискомфорта.

Дълго време състоянието на нещата остава непроменени – всяка терапия на простатита не лекува болестта, а само спира симптомите. Всичко се промени през 2016 г., когато бяха проведени първите медицински изследвания на едно ново лекарство за борба с простатита,  Revitaprost. Доброволците бяха група мъже на възраст от 35 до 78 години с диагноза «хроничен простатит». Те приемаха капсулите Revitaprost в продължение на месец, а учените наблюдаваха здравословното им състояние.

В хода на медицинските изследвания бяха регистрирани следните резултати от лечението на простатита:

  • През първата седмица на употреба на лекарството при 98% от пациентите симптомите на заболяването напълно изчезнаха.
  • 99% от пациентите отбелязаха подобрения, свързани със сексуалната активност и потентността
  • Лекарите, които прегледаха пациентите, отбелязаха, че капсулите Revitaprost имат пряк ефект върху простатната тъкан, което води до пълното възстановяване на всички функции.

Тези факти, потвърдени от медицинските изследвания, доказват, че Revitaprost има комплексен ефект върху организма. Съвременните технологии позволиха на учените да създадат лекарство, което може напълно да излекува хроничния простатит!

Предимства на капсулите Revitaprost:

  • Напълно излекуване на простатита без «ефект на отмяна»
  • Бърз резултат (изчезване на симптомите още през първата седмица от употребата)
  • Липса на алергични реакции
  • Липса на странични ефекти
  • Напълно натурален състав

Създаването на капсулите Revitaprost отне много години, защото беше необходимо да се създаде революционно лекарство, което може напълно да излекува хроничния простатит. Ключов фактор в ефективността на Revitaprost е съставът му, който съдържа точно подбрани екстракти от лечебни билки и растения:

  • Тиквено семе – поради високото съдържание на мазнини и каротеноиди има благоприятен ефект върху простатната жлеза и общият хормонален фон. Протеинът аргинин помага за регулиране на работата на щитовидната жлеза, предотвратявайки появата на тумори.
  • Екстракт от палма Сабало – подпомага правилното функциониране на простатата и поддържа цялата репродуктивна система.
  • Ленено семе – има противовъзпалителни свойства и помага за бързата регенерация на увредените тъкани
  • Цинк – предотвратява появата на възпалителни процеси в простатата и поддържа необходимото ниво на тестостерон в кръвта

Важно е да се отбележи, че употребата на капсулите  Revitaprost няма да повлияе по никакъв начин на обичайния Ви начин на живот. Взимайки това лекарство по една капсула 3 пъти на ден в продължение на един месец, можете бързо да забравите за всички неприятни симптоми на простатита и да се насладите на активност и добро мъжко здраве в продължение на много години.

Откритие в лечението на простатита: намерено е ефективно решение за мъжкото здраве!

Простатитът е възпалително заболяване на простатната жлеза, което засяга мъже от всички възрастови групи. Всяка година разпространението му се увеличава, а през последните години се наблюдава още една тревожна тенденция: простатитът бързо «става все по-млад», засягайки все повече мъже в репродуктивна възраст. Днес всеки втори мъж на възраст над 30 години има промени в тъканите на простатната жлеза.

За съжаление, простатитът не винаги се диагностицира лесно на ранните стадии на заболяването – симптомите могат да бъдат различни и не винаги очевидни, а мъжете са склонни да не отдават голямо значение здравословните си проблеми. Освен това много хора се притесняват да отидат на лекар или да обсъдят симптомите на такова деликатно заболяване с когото и да било. Важно е да разберете, че навременното лечение ще ви помогне да избегнете сериозни усложнения и да предотвратите преминаването на простатита в хронична форма.

Симптомите на простатит могат да включват:

  • Често (понякога болезнено) уриниране
  • Чувство на умора, слабост и раздразнителност
  • Усещане за незавършено изпразване пикочния мехур следуриниране.
  • Често   инфекции на  пикочните  пътища 
  • Спадане на сексуалната активност, проблеми с ерекцията 
  • Болки или дискомфорт в областта на перинеума, правото черво,скротумът или в кръста 

Симптомите на простатита могат да бъдат много разнообразни и не винаги се появяват едновременно, така че мъжете могат да не знаят с години, че страдат от това коварно заболяване. Ако сте забелязали, че имате поне един симптомите от списъка, тогава трябва веднага да започнете да се лекувате.

Лечението на острия простатит се състои от комплекс от сериозни мерки – антибиотици в таблетки или инжекции, антивирусни лекарства, неприятни процедури, като масаж на простатата. Лечението на хроничния простатит се извършва по операционен (хирургичен) начин. И в двата случая обаче не говорим за пълното излекуване – може само да се стигне до ремисия и за известно време ще забравите за дискомфорта.

Дълго време състоянието на нещата остава непроменени – всяка терапия на простатита не лекува болестта, а само спира симптомите. Всичко се промени през 2016 г., когато бяха проведени първите медицински изследвания на едно ново лекарство за борба с простатита,  Revitaprost. Доброволците бяха група мъже на възраст от 35 до 78 години с диагноза «хроничен простатит». Те приемаха капсулите Revitaprost в продължение на месец, а учените наблюдаваха здравословното им състояние.

В хода на медицинските изследвания бяха регистрирани следните резултати от лечението на простатита:

  • През първата седмица на употреба на лекарството при 98% от пациентите симптомите на заболяването напълно изчезнаха.
  • 99% от пациентите отбелязаха подобрения, свързани със сексуалната активност и потентността
  • Лекарите, които прегледаха пациентите, отбелязаха, че капсулите Revitaprost имат пряк ефект върху простатната тъкан, което води до пълното възстановяване на всички функции.

Тези факти, потвърдени от медицинските изследвания, доказват, че Revitaprost има комплексен ефект върху организма. Съвременните технологии позволиха на учените да създадат лекарство, което може напълно да излекува хроничния простатит!

Предимства на капсулите Revitaprost:

  • Напълно излекуване на простатита без «ефект на отмяна»
  • Бърз резултат (изчезване на симптомите още през първата седмица от употребата)
  • Липса на алергични реакции
  • Липса на странични ефекти
  • Напълно натурален състав

Създаването на капсулите Revitaprost отне много години, защото беше необходимо да се създаде революционно лекарство, което може напълно да излекува хроничния простатит. Ключов фактор в ефективността на Revitaprost е съставът му, който съдържа точно подбрани екстракти от лечебни билки и растения:

  • Тиквено семе – поради високото съдържание на мазнини и каротеноиди има благоприятен ефект върху простатната жлеза и общият хормонален фон. Протеинът аргинин помага за регулиране на работата на щитовидната жлеза, предотвратявайки появата на тумори.
  • Екстракт от палма Сабало – подпомага правилното функциониране на простатата и поддържа цялата репродуктивна система.
  • Ленено семе – има противовъзпалителни свойства и помага за бързата регенерация на увредените тъкани
  • Цинк – предотвратява появата на възпалителни процеси в простатата и поддържа необходимото ниво на тестостерон в кръвта

Важно е да се отбележи, че употребата на капсулите  Revitaprost няма да повлияе по никакъв начин на обичайния Ви начин на живот. Взимайки това лекарство по една капсула 3 пъти на ден в продължение на един месец, можете бързо да забравите за всички неприятни симптоми на простатита и да се насладите на активност и добро мъжко здраве в продължение на много години.

Започнете лечение с капсулите Revitaprost още сега и станете напълно здрави без операция и скъпо лечение!

Започнете лечение с капсулите Revitaprost още сега и станете напълно здрави без операция и скъпо лечение!

Una svolta nel trattamento della prostatite: è stata trovata una soluzione efficace per la salute degli uomini!

La prostatite è una malattia infiammatoria della ghiandola prostatica che colpisce uomini di tutte le età. Ogni anno la sua prevalenza aumenta, e negli ultimi anni c’è stata un’altra tendenza allarmante: la prostatite è rapidamente “più giovane”, colpendo sempre più uomini in età riproduttiva. Oggi, un uomo su due sopra i 30 anni presenta cambiamenti nei tessuti della ghiandola prostatica.

Sfortunatamente, la prostatite non è sempre facilmente diagnosticata nelle prime fasi della malattia: i sintomi possono essere vari e non sempre evidenti, e gli uomini tendono a minimizzare i problemi di salute. Inoltre, molte persone sono imbarazzate ad andare dal medico o discutere con chiunque dei sintomi di una malattia così delicata. È importante capire che un trattamento tempestivo ti aiuterà a evitare gravi complicazioni e impedire che la prostatite diventi cronica.

I sintomi della prostatite possono includere:

  • Minzione frequente (a volte dolorosa).
  • Sensazione di stanchezza, debolezza e irritabilità
  • Sensazione incompiuto svuotamento urinario bolla Dopo minzione.
  • Frequente infezioni urinario modi
  • declino sessuale attività, problemi di erezione
  • Dolore O malessere v le zone perineo,Dritto intestini,scroto O metter il fondo a parti Indietro

I sintomi della prostatite possono essere molto diversi e non sempre presenti in un complesso, quindi gli uomini potrebbero non sapere per anni di soffrire di questa malattia insidiosa. Se hai trovato almeno un sintomo dall’elenco, devi iniziare immediatamente il trattamento.

Il trattamento della prostatite acuta consiste in un complesso di misure serie: antibiotici in compresse o iniezioni, antivirali, procedure spiacevoli, come il massaggio prostatico. Il trattamento della prostatite cronica viene effettuato in modo operativo (chirurgico). Tuttavia, in entrambi i casi, non stiamo parlando di una cura completa: puoi solo ottenere la remissione e per un po ‘dimenticherai il disagio.

Per molto tempo, lo stato delle cose è rimasto invariato: qualsiasi terapia contro la prostatite non ha curato la malattia, ma ha solo fermato i sintomi. Tutto è cambiato nel 2016, quando sono stati condotti i primi test clinici di un nuovo farmaco per la prostatite.Revitaprost®. I volontari erano un gruppo di uomini di età compresa tra 35 e 78 anni con una diagnosi di prostatite cronica. Hanno preso le capsule di Revitaprost per un mese mentre gli scienziati monitoravano la loro salute.

Nel corso degli studi clinici sono stati registrati i seguenti risultati del trattamento della prostatite:

  • Nella prima settimana di assunzione del farmaco nel 98% dei pazienti, i sintomi della malattia sono completamente scomparsi.
  • Il 99% dei pazienti ha notato miglioramenti associati all’attività sessuale e alla salute degli uomini
  • I medici che hanno esaminato i pazienti hanno notato che le capsule di Revitaprost hanno avuto un effetto diretto sul tessuto prostatico, che ha portato a un completo ripristino di tutte le funzioni.

Questi fatti, confermati da studi clinici, dimostrano che Revitaprost ha un effetto complesso sul corpo. Le moderne tecnologie hanno permesso agli scienziati di creare un farmaco che cura completamente la prostatite cronica!

Vantaggi delle capsule Revitaprost:

  • Cura completa della prostatite senza “effetto astinenza”
  • Risultato rapido (scomparsa dei sintomi già nella prima settimana di ricovero)
  • Nessuna reazione allergica
  • Nessun effetto collaterale
  • Composizione 100% naturale

Ci sono voluti molti anni per sviluppare le capsule di Revitaprost, perché era necessario creare un farmaco rivoluzionario che potesse curare completamente la prostatite cronica. Il fattore chiave dell’efficacia di Revitaprost è la composizione, che contiene estratti accuratamente selezionati di erbe e piante medicinali:

  • Semi di zucca – a causa dell’elevato contenuto di grassi e carotenoidi, ha un effetto benefico sulla ghiandola prostatica e sui livelli ormonali generali. La proteina arginina aiuta a regolare la ghiandola tiroidea, prevenendo lo sviluppo di tumori.
  • Estratto di palma Sabalo – aiuta il corretto funzionamento della prostata e supporta l’intero sistema riproduttivo.
  • Semi di lino – ha proprietà antinfiammatorie e favorisce una rapida rigenerazione dei tessuti danneggiati
  • Zinco: previene lo sviluppo di processi infiammatori nella prostata e mantiene il livello richiesto di testosterone nel sangue

È importante notare che l’assunzione delle capsule di Revitaprost non influirà in alcun modo sul tuo stile di vita abituale. Prendendo questo farmaco una capsula 3 volte al giorno per un mese, puoi dimenticare rapidamente tutti i sintomi spiacevoli della prostatite e goderti l’attività e la buona salute maschile per molti anni.

Inizia subito il trattamento con le capsule di Revitaprost e diventa completamente sano senza interventi chirurgici e trattamenti costosi!

Un progres în tratamentul prostatitei: a fost găsită o soluție eficientă pentru sănătatea bărbaților!

Prostatita este o boală inflamatorie a prostatei care afectează bărbații de toate grupele de vârstă. Prevalența sa crește în fiecare an, iar în ultimii ani a existat o altă tendință alarmantă: prostatita “devine mai tânără” cu paşi repezi, afectând tot mai mulți bărbați de vârstă reproductivă. Astăzi, fiecare al doilea bărbat cu vârsta peste 30 de ani are modificări în țesuturile glandei prostatei.

Din păcate, prostatita nu este întotdeauna ușor de diagnosticat în stadiile incipiente ale bolii – simptomele pot fi variate și nu întotdeauna evidente, iar bărbații tind să minimalizeze problemele de sănătate. În plus, mulți oameni sunt jenați să meargă la medic sau să discute cu cineva simptomele unei astfel de boli delicate. Este important să înțelegeți că tratamentul primit în timp vă va ajuta să evitați complicațiile grave și nu va permite prostatitei să intre într-o formă cronică.

Simptomele prostatitei pot include:

  • Urinare frecventă (uneori dureroasă)
  • Senzație de oboseală, slăbiciune și iritabilitate
  • Senzație de golire incompletă a vezicii urinare după urinare.
  • Infecții frecvente ale tractului urinar
  • Scăderea activității sexuale, probleme de erecție
  • Dureri sau disconfort în perineu, rect, scrot sau partea inferioară a spatelui

Simptomele prostatitei pot fi foarte diverse și nu sunt întotdeauna prezente împreună, astfel încât bărbații ar putea să nu știe de ani de zile că suferă de această boală insidioasă. Dacă ați găsit cel puțin un simptom din listă, atunci trebuie să începeți imediat tratamentul.

Tratamentul prostatitei acute include un complex de măsuri importante – antibiotice în pastile sau injecții, medicamente antivirali, proceduri neplăcute, cum ar fi masajul prostatei. Tratamentul prostatitei cronice se efectuează chirurgical. Cu toate acestea, în ambele cazuri, nu vorbim despre o vindecare completă – puteți obține doar remisie și veți uita de disconfort pentru o vreme.

Multă vreme situația a rămas neschimbată – orice terapie pentru prostatita nu a vindecat boala, ci doar a oprit simptomele. Totul s-a schimbat în 2016, când au fost efectuate primele studii clinice ale unui nou medicament pentru prostatită Revitaprost. Voluntarii au fost un grup de bărbați cu vârste cuprinse între 35 și 78 de ani cu un diagnostic de “prostatită cronică”. Timp de o lună, ei au luat capsule Revitaprost, iar oamenii de știință și-au monitorizat sănătatea.

În cursul studiilor clinice, au fost înregistrate următoarele rezultate ale tratamentului prostatitei:

  • În prima săptămână de administrare a medicamentului, la 98% dintre pacienți au dispărut complet simptomele bolii
  • 99% dintre pacienți au observat îmbunătățiri legate de activitatea sexuală cu sănătatea bărbaților
  • Medicii care au examinat pacienții au remarcat că capsulele Revitaprost au avut un efect direct asupra țesutului glandei prostatice, ceea ce a dus la restabilirea completă a tuturor funcțiilor

Aceste fapte, confirmate de studiile clinice, demonstrează că Revitaprost are un efect complex asupra organismului. Tehnologiile moderne au permis oamenilor de știință să creeze un medicament care vindecă complet prostatita cronică!

Beneficiile capsulelor Revitaprost:

  • Vindecarea completă a prostatitei fără “efect de sevraj”
  • Rezultat rapid (dispariția simptomelor deja în prima săptămână de administrare)
  • Absența reacțiilor alergice
  • Fără efecte secundare
  • Compoziție complet naturală

Dezvoltarea capsulelor Revitaprost a durat mulți ani, deoarece a fost necesar să se creeze un medicament revoluționar care să poată vindeca complet prostatita cronică. Un factor cheie în eficacitatea Revitaprost este compoziția, care conține extracte de ierburi și plante medicinale selectate cu grijă:

  • Semințe de dovleac – datorită conținutului ridicat de grăsimi și carotenoizi, au un efect benefic asupra glandei prostatei și a fondului hormonal general. Proteina arginină ajută la reglarea glandei tiroide, prevenind dezvoltarea tumorilor.
  • Extract de palmier Sabal ajută la funcționarea corectă a prostatei și susține întregul sistem reproducător.
  • Semințe de in au proprietăți antiinflamatorii și promovează regenerarea rapidă a țesuturilor deteriorate
  • Zinc previne dezvoltarea proceselor inflamatorii în prostată și menține nivelul necesar de testosteron în sânge

Este important să rețineți că administrarea capsulelor Revitaprost nu vă va afecta în niciun fel stilul obișnuit de viață. Luând acest medicament câte o capsulă de 3 ori pe zi timp de o lună, puteți uita rapid de toate simptomele neplăcute ale prostatitei și vă puteți bucura de activitate și de sănătatea masculină puternică de mulți ani.

Începeți tratamentul cu capsule Revitaprost acum și deveniți absolut sănătoși fără intervenții chirurgicale și tratament costisitor!